Guest GrażynaM Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 halo :D a ja na foto-blog wchodze bez problemu tylko najpierw otwierał mi się ze stroną dogomania.pl, ale po usunięciu zbędnych literek wszystko jest ok. Zaglądam często i czekam na nowe zdjęcia!! Moja Rosa skończyła 7 miesięcy i jeśli kiedyś myślałam,że psoci to byłam w błędzie - teraz dopiero daje nam popalić! A jaką ma pomysłową gończą głowę! Jej ulubioną zabawą jest wyciąganie z zabarykadowanej szafy ubrania i kotłowanie ich na środku pokoju w jedną kulkę. Oczywiście co kilka dni wymyśla nowe "zabawy"! i co chwilę próbuje na co jeszcze może sobie pozwolić. Ale te 'maślane' oczka i to ciągle przytulanie się wszystko rekompensuje:D Czekamy na zdjęcia Hasty :loveu: Quote
Hania Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 A mnie się otwiera :eviltong: Ale tutaj tez mogłabyś czasem coś wkleić :razz: Hania (z netem, ale bez czasu) Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Ooo, Hasta żyje! :multi: Macie ogródek!! :loveu: Ale suuuper :loveu::loveu::loveu: Jak Hasta reaguje na bażanty? :razz: Wylegiwanie się przy kominku chyba rodzinne ;) tzn ja nie mam kominka ;) ale Una potrafi się smażyć na słońcu :lol: Czekam na zdjęcia! :cool1: A jak Wasze agility? :razz: Acha, a ten Wasz blog to mi się nie otwiera :shake: Pozdrawiam Marysia (też bez netu) i Una czesc Marysiu! bazanty mamy wyjatkowo madre :P laza po lakach gdy Hasta jest za ogrodzeniem, a gdy jestesmy po drugiej stronie - wszystkie gdzies znikaja! to wygrzewanie kolo grzejnika czy kominka jest przerazajace; Hasta rozgrzewa sie do czerwonosci! :roll: w tym tygodniu podlacza nam internet na naszym za... na naszej wiosce :D wiec zaczne zalaczac nowe zdjecia; nasze agility czeka :placz: od kiedy sie wprowadzilismy, weekendy sa bardzo pracowite: najpierw malowanie, potem urodziny Przemka, goscie, te sprawy... link do bloga juz poprawilam, teraz powinno dzialac :) pozdrawiam Was serdecznie! Grazia, fajnie miec gonczego, prawda? :eviltong: czasem sie zastanawiam czy ich inteligencja i absolutna nietolerancja nudy to zaleta czy wada :evil_lol: polecam maskotki z serii "sprawdzone w boju"; hasciany nowy ukochany ludek jest niezniszczalny (na razie); znalazlam specjalna polke z zabawkami dla psow-niszczycieli i faktycznie - ludek nadal zyje! :cool3: Hania napisał(a):A mnie się otwiera :eviltong: Ale tutaj tez mogłabyś czasem coś wkleić :razz: Hania (z netem, ale bez czasu) witaj Haniu! obiecuje ze jak tylko podlacza nas do cywilizacji, zasypie Was zdjeciami (oj, chyba pozaluje ten obietnicy...) ;) milo ze zagladacie, nawet bardzo! -Kaska CMOK! Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 mamy w domu internet :multi: zabieram sie za nadrabianie zdjeciowo-hascianych zaleglosci :) troche grudniowych: tak Hastunia wykorzystuje naszych gosci :loveu: a goscie daja sie wykorzystywac! Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 k/domu :) pogoda byla niemrawa, zdjecia niemrawe, ale spacerek udany Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 kilka dni pozniej bylo wiecej slonca :) Quote
Guest GrażynaM Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Co za CUDNE uszęta i pieknie złożone łapki :loveu: Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 iii znowu wykorzystywanie kolan, rak i innych czesci gosci ... :evil_lol: (nadal nie umiem usuwac niebieskich zrenic...) Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 a tak wyciagano mnie z noworocznego lenistwa... wyslali Hastunie z misja, a do tego zrobili z niej analfabetke! dranie!:evil_lol: Quote
Klaudia :-) Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 śliczna Haścia:-)jako posłaniec spisała się świetnie:-) Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 ulubiona pozycja Hasty oraz dowod ze mielismy pawdziwa zime w Szkocji! :multi: (krotka, ale prawdziwa!) Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Klaudia :-) napisał(a):śliczna Haścia:-)jako posłaniec spisała się świetnie:-) czesc Klaudia :) to prawda, spisala sie! tak mnie tym rozmiekczyla, ze musialam wyjsc z wyrka (straszny cienias ze mnie - po zarwanej nocy dlugo dochodze do siebie :shake:); zalozyli Hascie "tabliczke" i kazali isc mnie ubudzic - jestem z niej dumna! :loveu: Quote
Ploter Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 super- siostra Plotera tez uwielbia tak siedzieć w pozycji pionowej na kolanach. Słodka ta wasza morda...no dobra... bo sie znowu nakręcę...:eviltong: Quote
gonek Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 http://img169.imageshack.us/img169/2294/dsc7984yx5.jpg :loveu: ja bym 'migóniem' zeszła :evil_lol: Quote
Guest GrażynaM Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Hasta się tylko mizia:loveu: i przytula:loveu:.... jakie minki strzela:razz: o rany, i wydaje jej się,że jest małym psiutkiem, szczeniaczkiem:lol: i ten jęzorek ;) Hasta to chyba najbardziej kochany pies w Szkocji!! :loveu::loveu::loveu: Quote
shangri_la Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 ale urocze fotki :multi: :loveu: pozdrawiam Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 [quote name='Ploter']super- siostra Plotera tez uwielbia tak siedzieć w pozycji pionowej na kolanach. Słodka ta wasza morda...no dobra... bo sie znowu nakręcę...:eviltong: Hasta vel Susełek :) nakręcaj, nakręcaj! ja już znalazłam węgrowe hodowle w Szkocji :eviltong: jeszcze trochę zaczekamy - najpierw coś małego ludzkiego, w międzyczasie niechaj rozwija się haściany móżdżek, i wtedy weźmiemy małe rude :razz: [quote name='gonek']http://img169.imageshack.us/img169/2294/dsc7984yx5.jpg :loveu: ja bym 'migóniem' zeszła :evil_lol: cześć Gonek!!! - tak też zrobiłam! jako jedyna była w stanie ściągnąć mnie na dół... [quote name='GrażynaM']Hasta się tylko mizia:loveu: i przytula:loveu:.... jakie minki strzela:razz: o rany, i wydaje jej się,że jest małym psiutkiem, szczeniaczkiem:lol: i ten jęzorek ;) Hasta to chyba najbardziej kochany pies w Szkocji!! :loveu::loveu::loveu: Hasta myśli że jest yorczkiem :evil_lol: i to najbardziej kochanym w Szkocji! pokazuję tylko miziająco - przytulaśną psinę, bo szybko robi się ciemno i nie ma jak robić zdjęć spacerowych... [quote name='shangri_la']ale urocze fotki :multi: :loveu: pozdrawiam dziękujemy i również serdecznie pozdrawiamy!!! :loveu: Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Kukunię dzisiaj poniosło :angryy: wyciągnęła puszkę z przyprawami, pudełko z potrawami instant i innymi kulinarnymi ulepszaczami... najbardziej smakowały jej wiórki kokosowe, suszona cebulka oraz coś knorra (trudno zidentyfikować, bo opakowanie też posiekała) :mad: nie mam zdjęcia Hasty - rozrabiary, bo jak wracam do domu, to siedzi na górze w klatce... doskonale wie że źle zrobiła, i przez długi czas schodzi mi z oczu; w końcu przychodzi w pozycji jamniczka i zaczepia łapką, albo wpycha ryjka w rękę... Quote
Guest GrażynaM Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ;) hehehe, kuchareczka :evil_lol: Quote
Ploter Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 hehehe łobuziara :) a to ludzkie to juz w drodze czy na razie w bliskich planach?:) Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 GrażynaM napisał(a):;) hehehe, kuchareczka :evil_lol: tiaaa... ostatnio rozkręciła się gdy jesteśmy w pracy :mad: Marysia_i_gończy napisał(a):Gończe wiedzą, co dobre :lol: oj wiedzą, wiedzą, aż za dobrze! Ploter napisał(a):hehehe łobuziara :) a to ludzkie to juz w drodze czy na razie w bliskich planach?:) na razie w planach, mam nadzieję że bliskich... ostatnio przycisnęło mnie na drugiego psa - znalazłam hodowle węgierków, Przemek sie zgodził, wszystko gra! jednak jeszcze raz przemyśleliśmy sprawę, emocje trochę opadły i powstrzymaliśmy się... chyba nie dałabym rady wychowywać jeszcze młodej i nie do końca rozsądnej Hasty, dziecka które mam nadzieję że w końcu się pojawi, i jeszcze szczeniorka; nawet gdybyśmy teraz dali radę, to pojawiłby się kłopot za 10 lat - 2 stareńkie psiutki w domu, no i nieukniknione zejście tychże w mniej więcej tym samym czasie złamałoby nam serce :shake: jeszcze zaczekamy... Quote
Recommended Posts