Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kukunia :loveu: mój to głównie bywa "wieśniakiem", buurakiem" itd :P
Fotki podłogowe całkiem, całkiem.
Dobrą rękę i dobry sprzęt masz :)
Ja Cie tu odwiedzac nie powinnam, mnie obiecałas odwiedzić w galerii i czo, ni ma ;) ale cóż zrobię jak Twoja psica mnie tu przyciąga ;)

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem dlaczego dopiero teraz tu trafiłam... Hasta śliczna :loveu:piękne ma te podpalania.

Aaaa, jak ja bym chciała tak umaszczonego kota, jak jeden z tych maluchów!

Posted

Miga napisał(a):
Kukunia :loveu: mój to głównie bywa "wieśniakiem", buurakiem" itd :P

Kukunia, Dziewczynka, Słodziak, Malutka :loveu: i na każde z tych "imion" Hasta reaguje wesołym STUK STUK ogona o podłogę :)

Miga napisał(a):
Ja Cie tu odwiedzac nie powinnam, mnie obiecałas odwiedzić w galerii i czo, ni ma ;) ale cóż zrobię jak Twoja psica mnie tu przyciąga ;)

obiecałam i odwiedzam! ale nie było mowy o wpisach :evil_lol: (już się poprawiłam...); odwiedzaj nas, odwiedzaj!

Rauni napisał(a):
Nie wiem dlaczego dopiero teraz tu trafiłam... Hasta śliczna :loveu:piękne ma te podpalania.

ja też nie wiem dlaczego dopiero teraz:mad: ale mam nadzieje że będziesz częstym gościem :razz:

Rauni napisał(a):
Aaaa, jak ja bym chciała tak umaszczonego kota, jak jeden z tych maluchów!

są śliczne, bardzo głośno mruczą i okropnie rozrabiają :loveu:
dowiedziałam się że trudno tu dostać dachowca :crazyeye:
koleżanki sprowadzały maluchy z południa Szkocji, a mój szef z jakiejś mieściny na zachód od Edynburga... trzeba było zarezerwować tuż po urodzeniu się kociaków!

Hania napisał(a):
Jak mogłaś!!! :evil_lol:

:evil_lol: Haniu, co u Ciebie? na Twoim fotoblogu cisza, tutaj tylko czasami wpadasz... :placz:

Posted

kilka bardzo kiepskiej jakości zdjęć mikołajkowych (czas zainwestować w lampę, ale ciągle pojawiają się inne wydatki)

Hasta dostała - oczywiście od wujcia - paczkę z kolorowymi i bardzo sztucznymi "cosiami" :)
no i lampesię! - do tej pory, musiałam nasłuchiwać dźwięku metalowego identyfikatora obijającego się o kółko obroży, żeby wyznaczyć lokalizację Hasty (zbyt długa cisza była złym znakiem) :) teraz słyszę dzwonienie oraz widzę jaskrawy czerwony punkt :multi:

Guest GrażynaM
Posted

to jest pies cyrkowy :lol: czary mary i piłka trzyma się na główce ;) Rosi daleko jeszcze do taaakich sztuczek! Pozdrawiamy jeszcze mikołajkowo:cool1:

Posted

Chciałam powiedzieć, że:
- Hasta ma fajoską obrożę :loveu:
- Hasta ma ekstra światełko :loveu:
- Hasta "zamyka nos" do snu dokładnie tak samo jak Una :crazyeye::loveu:
- ktoś domalował Haście konga i piłeczkę na głowie, bo przecież wiadomo, że to fotomontaż :eviltong:

Hough! :lol:

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
super fotki,z piłeczkami genialne

dziękuję, dziękuję!

GrażynaM napisał(a):
to jest pies cyrkowy :lol: czary mary i piłka trzyma się na główce ;) Rosi daleko jeszcze do taaakich sztuczek! Pozdrawiamy jeszcze mikołajkowo:cool1:

no ba! :eviltong: Grazia, Rosia jest jeszcze malutka - wszystko z czasem...
(co z Twoim fotoblogiem? :mad: prześlij chociaż trochę rosinych zdjęć, to tutaj załączę!)

Marysia_i_gończy napisał(a):
Chciałam powiedzieć, że:
- Hasta ma fajoską obrożę :loveu:
- Hasta ma ekstra światełko :loveu:
- Hasta "zamyka nos" do snu dokładnie tak samo jak Una :crazyeye::loveu:
- ktoś domalował Haście konga i piłeczkę na głowie, bo przecież wiadomo, że to fotomontaż :eviltong:
Hough! :lol:

dzięki Marysiu! - obróżka jest bardzo niewieścia :loveu: a światełko śmieszne, choć bardzo praktyczne :)
cieszę się że Hasta nawet w spaniowym stylu przypomina Unę :multi:
(podejrzewam że jest jest między nimi mnóstwo podobieństw, i jak nikt inny zrozumiałaś moją chwilową gończą depresję...:oops:)

a co do zdjęcia, to żaden fotomontaż!!! :eviltong: ha! istnieje sztuczka której nie zna Una, a wykonuje ją Hasta! :evil_lol: hehe

Habibi napisał(a):
boskie suczydło :loveu:

ano boskie... tylko od wczoraj rozcieczone :roll: odpadają długie spacerki po parkach i innych wzgórzach, bo psi panowie by zwariowali :placz:

chodzimy na pobliski plac zabaw - bardzo późnym wieczorem, gdzie nikt nie włazi z psami - poza mną :evil_lol: (nie ma zakazu, ale po co się tam ładować bez potrzeby?! my jesteśmy teraz wyjątkiem - jesteśmy w potrzebie :eviltong:)

Hasta zrobiła się jeszcze bardziej przytulasta :loveu: taka cielęca, słodziutka i spragniona głasków wszelkiego rodzaju :)
aaaa! i dzisiaj bawiła się piłeczką na dworze!!! :crazyeye: cała rozmerdolona przynosiła i zachęcała do powtórnego rzucenia! do tej pory piłeczki były "fajne" tylko w domu, a na zewnątrz, po rzuceniu, sama musiałam po nie chodzić :roll: dzisiaj było zaskakująco, inaczej, miło... :multi:

Guest GrażynaM
Posted

to jakaś całkiem miła cieczka ;) Pozdrawiamy Hastę piłkowo;) Na prawdę gustowna obroża i przyobrożowe światełko :multi:
a jak nauczyłaś Hastę slalomu między nogami???

Posted

Witajcie :)
Fajne foteczki. Hasta taka poważna i jaka skupiona z piłeczkami na głowie ;)
Takie prezenty od wujka - widać, że uwielbia suczkę :cool3:

Posted

wczoraj Kukunia wybrała się z nami w gości...
była baaaardzo grzeczna! :loveu:

UWAGA! będzie dużo mnie! :evil_lol:
(mam kilka nowych zdjęć z Hastunią! :multi:)

dwa cielaki...

Kukunia uważnie słucha...

daje Przemkowi znaki że przynudzam...

a potem HOP na kolanka :loveu: (mój yorczek...)

Hasta rozłożyła wszystkich na łopatki... skorzystała z okazji że mam duży dekolt i przytuliła się do piersi :mdleje:(już bliżej nie można!) ...i zasnęła...

[SIZE=2]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja czarna atrakcja wieczoru! :loveu::loveu::loveu:

Posted

GrażynaM napisał(a):
to jakaś całkiem miła cieczka ;) Pozdrawiamy Hastę piłkowo;) Na prawdę gustowna obroża i przyobrożowe światełko :multi:
a jak nauczyłaś Hastę slalomu między nogami???

sama jestem zaskoczona! poprzednia cieczka mnie wykończyła - psina była wredna i osowiała :shake: tym razem nie przestaje machać ogonem! :loveu:
co do slalomu: metodą "osiołka i marchewki" :) osiołkiem była Hasta, marchewką - psie ciasteczka; potem za samym palcem, aż w końcu pozostała tylko komenda

Miga napisał(a):
Witajcie :)
Fajne foteczki. Hasta taka poważna i jaka skupiona z piłeczkami na głowie ;)
Takie prezenty od wujka - widać, że uwielbia suczkę :cool3:

dzięki Miga!
wujkowie postradali zmysły na punkcie Hastuni :) co jeden to bardziej!
rozpieszczają ile wlezie :razz:

Posted

Kaśka (Hasta) napisał(a):

:evil_lol: Haniu, co u Ciebie? na Twoim fotoblogu cisza, tutaj tylko czasami wpadasz... :placz:

Bo tylko czasami do Was i do Uny wpadam. Czasu brak...:-(

Guest GrażynaM
Posted

jaaaaaki piękny czarodziejski Ploter..... :lol:

Guest GrażynaM
Posted

GrażynaM napisał(a):
jaaaaaki piękny czarodziejski Ploter..... :lol:

Ej, gdzie są kartki, gdzie zyczenia? :crazyeye:

Posted

Rauni napisał(a):

No dobra, Hasta to rozumiem, ale jak nauczyłaś piłeczkę,żeby wlazła na konga?

dzięki klikierowi można zdziałać cuda! :razz:

GrażynaM napisał(a):
Ej, gdzie są kartki, gdzie zyczenia? :crazyeye:

:shake: zniknęły... :shake:

• 3 weeks later...
Posted

nadal nie mam w domu internetu - do przyszlego tygodnia (co chyba nie przeszkadza, bo straszne tu pustki i przeciagi - wszyscy wyszli i nawet drzwi nie zamkneli! :mad:)

juz jestesmy na naszej "wioseczce" :)
Hastunia ma ogrodek z wiesniackim oczkiem wodnym, bazanty za plotem i swoj pokoj :p
Uwielbia wylegiwac sie przy kominku - do tego stopnia, ze musze ja sila odciagac, gdy robi sie z niej hot dog :roll:

za jakis czas zalacze kilka nowych zdjec;
pozdrawiam Was serdecznie, noworocznie!
-Kaska z Hasta

Posted

Ooo, Hasta żyje! :multi:
Macie ogródek!! :loveu: Ale suuuper :loveu::loveu::loveu:
Jak Hasta reaguje na bażanty? :razz:

Wylegiwanie się przy kominku chyba rodzinne ;) tzn ja nie mam kominka ;) ale Una potrafi się smażyć na słońcu :lol:

Czekam na zdjęcia! :cool1:

A jak Wasze agility? :razz:

Acha, a ten Wasz blog to mi się nie otwiera :shake:

Pozdrawiam
Marysia (też bez netu) i Una