Miga Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Kukunia :loveu: mój to głównie bywa "wieśniakiem", buurakiem" itd :P Fotki podłogowe całkiem, całkiem. Dobrą rękę i dobry sprzęt masz :) Ja Cie tu odwiedzac nie powinnam, mnie obiecałas odwiedzić w galerii i czo, ni ma ;) ale cóż zrobię jak Twoja psica mnie tu przyciąga ;) Quote
Rauni Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Nie wiem dlaczego dopiero teraz tu trafiłam... Hasta śliczna :loveu:piękne ma te podpalania. Aaaa, jak ja bym chciała tak umaszczonego kota, jak jeden z tych maluchów! Quote
Hania Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Rauni napisał(a):Nie wiem dlaczego dopiero teraz tu trafiłam... Hasta śliczna :loveu:piękne ma te podpalania. Jak mogłaś!!! :evil_lol: Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Miga napisał(a):Kukunia :loveu: mój to głównie bywa "wieśniakiem", buurakiem" itd :P Kukunia, Dziewczynka, Słodziak, Malutka :loveu: i na każde z tych "imion" Hasta reaguje wesołym STUK STUK ogona o podłogę :) Miga napisał(a): Ja Cie tu odwiedzac nie powinnam, mnie obiecałas odwiedzić w galerii i czo, ni ma ;) ale cóż zrobię jak Twoja psica mnie tu przyciąga ;) obiecałam i odwiedzam! ale nie było mowy o wpisach :evil_lol: (już się poprawiłam...); odwiedzaj nas, odwiedzaj! Rauni napisał(a):Nie wiem dlaczego dopiero teraz tu trafiłam... Hasta śliczna :loveu:piękne ma te podpalania. ja też nie wiem dlaczego dopiero teraz:mad: ale mam nadzieje że będziesz częstym gościem :razz: Rauni napisał(a): Aaaa, jak ja bym chciała tak umaszczonego kota, jak jeden z tych maluchów! są śliczne, bardzo głośno mruczą i okropnie rozrabiają :loveu: dowiedziałam się że trudno tu dostać dachowca :crazyeye: koleżanki sprowadzały maluchy z południa Szkocji, a mój szef z jakiejś mieściny na zachód od Edynburga... trzeba było zarezerwować tuż po urodzeniu się kociaków! Hania napisał(a):Jak mogłaś!!! :evil_lol: :evil_lol: Haniu, co u Ciebie? na Twoim fotoblogu cisza, tutaj tylko czasami wpadasz... :placz: Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 kilka bardzo kiepskiej jakości zdjęć mikołajkowych (czas zainwestować w lampę, ale ciągle pojawiają się inne wydatki) Hasta dostała - oczywiście od wujcia - paczkę z kolorowymi i bardzo sztucznymi "cosiami" :) no i lampesię! - do tej pory, musiałam nasłuchiwać dźwięku metalowego identyfikatora obijającego się o kółko obroży, żeby wyznaczyć lokalizację Hasty (zbyt długa cisza była złym znakiem) :) teraz słyszę dzwonienie oraz widzę jaskrawy czerwony punkt :multi: Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 ps: czy ktoś z Was wie jak usunąć niebieskie oczy na zdjęciach? Quote
Guest GrażynaM Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 to jest pies cyrkowy :lol: czary mary i piłka trzyma się na główce ;) Rosi daleko jeszcze do taaakich sztuczek! Pozdrawiamy jeszcze mikołajkowo:cool1: Quote
Marysia_i_gończy Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Chciałam powiedzieć, że: - Hasta ma fajoską obrożę :loveu: - Hasta ma ekstra światełko :loveu: - Hasta "zamyka nos" do snu dokładnie tak samo jak Una :crazyeye::loveu: - ktoś domalował Haście konga i piłeczkę na głowie, bo przecież wiadomo, że to fotomontaż :eviltong: Hough! :lol: Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Klaudia :-) napisał(a):super fotki,z piłeczkami genialne dziękuję, dziękuję! GrażynaM napisał(a):to jest pies cyrkowy :lol: czary mary i piłka trzyma się na główce ;) Rosi daleko jeszcze do taaakich sztuczek! Pozdrawiamy jeszcze mikołajkowo:cool1: no ba! :eviltong: Grazia, Rosia jest jeszcze malutka - wszystko z czasem... (co z Twoim fotoblogiem? :mad: prześlij chociaż trochę rosinych zdjęć, to tutaj załączę!) Marysia_i_gończy napisał(a):Chciałam powiedzieć, że: - Hasta ma fajoską obrożę :loveu: - Hasta ma ekstra światełko :loveu: - Hasta "zamyka nos" do snu dokładnie tak samo jak Una :crazyeye::loveu: - ktoś domalował Haście konga i piłeczkę na głowie, bo przecież wiadomo, że to fotomontaż :eviltong: Hough! :lol: dzięki Marysiu! - obróżka jest bardzo niewieścia :loveu: a światełko śmieszne, choć bardzo praktyczne :) cieszę się że Hasta nawet w spaniowym stylu przypomina Unę :multi: (podejrzewam że jest jest między nimi mnóstwo podobieństw, i jak nikt inny zrozumiałaś moją chwilową gończą depresję...:oops:) a co do zdjęcia, to żaden fotomontaż!!! :eviltong: ha! istnieje sztuczka której nie zna Una, a wykonuje ją Hasta! :evil_lol: hehe Habibi napisał(a):boskie suczydło :loveu: ano boskie... tylko od wczoraj rozcieczone :roll: odpadają długie spacerki po parkach i innych wzgórzach, bo psi panowie by zwariowali :placz: chodzimy na pobliski plac zabaw - bardzo późnym wieczorem, gdzie nikt nie włazi z psami - poza mną :evil_lol: (nie ma zakazu, ale po co się tam ładować bez potrzeby?! my jesteśmy teraz wyjątkiem - jesteśmy w potrzebie :eviltong:) Hasta zrobiła się jeszcze bardziej przytulasta :loveu: taka cielęca, słodziutka i spragniona głasków wszelkiego rodzaju :) aaaa! i dzisiaj bawiła się piłeczką na dworze!!! :crazyeye: cała rozmerdolona przynosiła i zachęcała do powtórnego rzucenia! do tej pory piłeczki były "fajne" tylko w domu, a na zewnątrz, po rzuceniu, sama musiałam po nie chodzić :roll: dzisiaj było zaskakująco, inaczej, miło... :multi: Quote
Guest GrażynaM Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 to jakaś całkiem miła cieczka ;) Pozdrawiamy Hastę piłkowo;) Na prawdę gustowna obroża i przyobrożowe światełko :multi: a jak nauczyłaś Hastę slalomu między nogami??? Quote
Miga Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witajcie :) Fajne foteczki. Hasta taka poważna i jaka skupiona z piłeczkami na głowie ;) Takie prezenty od wujka - widać, że uwielbia suczkę :cool3: Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 wczoraj Kukunia wybrała się z nami w gości... była baaaardzo grzeczna! :loveu: UWAGA! będzie dużo mnie! :evil_lol: (mam kilka nowych zdjęć z Hastunią! :multi:) dwa cielaki... Kukunia uważnie słucha... daje Przemkowi znaki że przynudzam... a potem HOP na kolanka :loveu: (mój yorczek...) Hasta rozłożyła wszystkich na łopatki... skorzystała z okazji że mam duży dekolt i przytuliła się do piersi :mdleje:(już bliżej nie można!) ...i zasnęła... [SIZE=2]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moja czarna atrakcja wieczoru! :loveu::loveu::loveu: Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 GrażynaM napisał(a):to jakaś całkiem miła cieczka ;) Pozdrawiamy Hastę piłkowo;) Na prawdę gustowna obroża i przyobrożowe światełko :multi: a jak nauczyłaś Hastę slalomu między nogami??? sama jestem zaskoczona! poprzednia cieczka mnie wykończyła - psina była wredna i osowiała :shake: tym razem nie przestaje machać ogonem! :loveu: co do slalomu: metodą "osiołka i marchewki" :) osiołkiem była Hasta, marchewką - psie ciasteczka; potem za samym palcem, aż w końcu pozostała tylko komenda Miga napisał(a):Witajcie :) Fajne foteczki. Hasta taka poważna i jaka skupiona z piłeczkami na głowie ;) Takie prezenty od wujka - widać, że uwielbia suczkę :cool3: dzięki Miga! wujkowie postradali zmysły na punkcie Hastuni :) co jeden to bardziej! rozpieszczają ile wlezie :razz: Quote
Miga Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 http://img235.imageshack.us/img235/6585/15630534xv0.jpg No ładnie :lol: Może przypomniały się jej szczenięce chwile ;) Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Miga napisał(a):No ładnie :lol: Może przypomniały się jej szczenięce chwile ;) muszę zapytać hodowczynię co robiła ze szczeniakami :evil_lol: Quote
Rauni Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Hania']Jak mogłaś!!! :evil_lol: No co? :oops: Ja tam się nie znam, ale mają taki ciepły kolor :loveu: No dobra, Hasta to rozumiem, ale jak nauczyłaś piłeczkę,żeby wlazła na konga? (chyba mi odwala. Idę spać). http://img218.imageshack.us/img218/5273/61402268ii2.jpg - boskie, macie identyczne miny :) Quote
Hania Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Kaśka (Hasta) napisał(a): :evil_lol: Haniu, co u Ciebie? na Twoim fotoblogu cisza, tutaj tylko czasami wpadasz... :placz: Bo tylko czasami do Was i do Uny wpadam. Czasu brak...:-( Quote
Guest GrażynaM Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 jaaaaaki piękny czarodziejski Ploter..... :lol: Quote
Guest GrażynaM Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 GrażynaM napisał(a):jaaaaaki piękny czarodziejski Ploter..... :lol: Ej, gdzie są kartki, gdzie zyczenia? :crazyeye: Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Rauni napisał(a): No dobra, Hasta to rozumiem, ale jak nauczyłaś piłeczkę,żeby wlazła na konga? dzięki klikierowi można zdziałać cuda! :razz: GrażynaM napisał(a):Ej, gdzie są kartki, gdzie zyczenia? :crazyeye: :shake: zniknęły... :shake: Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 nadal będę tu załączać fotki i wypisywać swe radości i żale; jednak większość zdjęć wciskam na haścianego fotobloga: www.hasta-gp.blogspot.com życzę Wam wspaniałych, radosnych, zdrowych, rodzinnych, smacznych i spokojnych Świąt oraz cudownego Nowego Roku 2008 - jeszcze lepszego od minionych! -Kaśka z Hastą Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 nadal nie mam w domu internetu - do przyszlego tygodnia (co chyba nie przeszkadza, bo straszne tu pustki i przeciagi - wszyscy wyszli i nawet drzwi nie zamkneli! :mad:) juz jestesmy na naszej "wioseczce" :) Hastunia ma ogrodek z wiesniackim oczkiem wodnym, bazanty za plotem i swoj pokoj :p Uwielbia wylegiwac sie przy kominku - do tego stopnia, ze musze ja sila odciagac, gdy robi sie z niej hot dog :roll: za jakis czas zalacze kilka nowych zdjec; pozdrawiam Was serdecznie, noworocznie! -Kaska z Hasta Quote
Marysia_i_gończy Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Ooo, Hasta żyje! :multi: Macie ogródek!! :loveu: Ale suuuper :loveu::loveu::loveu: Jak Hasta reaguje na bażanty? :razz: Wylegiwanie się przy kominku chyba rodzinne ;) tzn ja nie mam kominka ;) ale Una potrafi się smażyć na słońcu :lol: Czekam na zdjęcia! :cool1: A jak Wasze agility? :razz: Acha, a ten Wasz blog to mi się nie otwiera :shake: Pozdrawiam Marysia (też bez netu) i Una Quote
Recommended Posts