Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest GrażynaM
Posted

cudna:loveu::loveu::loveu: koniecznie ją pomiziaj ode mnie za lewym uszkiem! :lol::lol::lol:

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ploter napisał(a):
o taaak - jeeeszczee, drap mnie drap :)) drapanie w ucho jest najlepsze na świecie:)

ooooj taaaak :p
na ostatnim zdjęciu widać że Haście zachciało się podwójnej przyjemności - pańcio drapie jedno uszko, a Hastunia drugie :eviltong:

GrażynaM napisał(a):
cudna:loveu::loveu::loveu: koniecznie ją pomiziaj ode mnie za lewym uszkiem! :lol::lol::lol:

tak też zrobię!
Grazia, skoro jeszcze nie macie swojego fotobloga, proszę, załącz u mnie fotki Benka z Rosą - z weekendu w Miliczu, są cuuudne!

ja zabieram się za przeglądanie moich dzisiejszych wypocin...

Posted

[quote name='Habibi']Kasiu pozazdrościłam Wam galerii i zrobiłam nasza :eviltong:
nooo :multi: zaraz do Was wskoczę, tylko załączę kilka zdjęć z dzisiejszego wypadu nad morze; było szaro, ponuro, ale za to nie wiało! :)

patrol plaży

Posted

Witojcie ;)

Fajne nadmorskie zdjęcia.
Sobie panna zgrabnie biega po plaży :)
Gończe na żywo wyglądają bardziej smuklej niż na zdjęciach :)
No wrzuć coś jeszcze :p

U nas nie ma ruchu, prawie żadnego, ale zapraszam to mojego pustostanu (klik w banerek) ;)

Posted

dziękuję Haniu! :)
baaardzo się cieszę że do nas zaglądasz :multi:

zdjęcia wyszły okropnie :shake: ale jak tu się nie chwalić moją słodką dziewczynką?! :loveu:

[quote name='Miga'](...)
Gończe na żywo wyglądają bardziej smuklej niż na zdjęciach :)
No wrzuć coś jeszcze :p

Miga, podejrzewam że widziałaś na żywo Unę :p
nie wszystkie gończe są smukłe - są także masywne, ciężkie, czy jak tam je sobie nazwiesz... ważne by ich budowa pozostała proporcjonalna;
chętnie odwiedzę Twoją galerię :)

przeszukam archiwum i załączę zdjęcia (ale już nie dzisiaj);
pozdrawiam!!!

Posted

[quote name='Kaśka (Hasta)']
Miga, podejrzewam że widziałaś na żywo Unę :p

No, obawiam się, że nie widziałam, chyba, że biegasz czasem po Błoniach krakowskich (bo tam widziałam raz mamę-rolkarkę w jednej ręce wózek, w drugiej smycz z gończakiem, innym razem panią spacerującą po błoniach) :lol:
Ale kto wie, może wpadasz czasem na weekendy do Krakowa, by odpocząć od szkockiego powietrza ;)

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Hej Kaśko! Piękna ta Twoja sucz, nooo, naprawdę.... :loveu::loveu::loveu: Szczerze obawiam się, że jako gończa to jest ładniejsza od Uny :-o

Patrzę na te jej susy i skoki i zastanawiam się czy myśleliście może o jakimś agility? :cool3:
Marysiu, zaraz skopiuję to co napisałaś do pamiętnika! :crazyeye:
-dla potomnych! ;)
muszę przyznać, że Twoje i Hani komplementy są dla mnie wyjątkowo cenne...
[SIZE=2]
chciałabym jeździć z Hastą na treningi agility... już zaczęłam poszukiwania odpowiedniego miejsca w Edynburgu :p psince jest potrzebne do szczęścia porządne wyhas(t)anie!

[quote name='Miga']
Ale kto wie, może wpadasz czasem na weekendy do Krakowa, by odpocząć od szkockiego powietrza ;)
na razie nie planuję; jeśli już odwiedzam Polskę, to okolice Wrocławia;
może następny urlop uda nam się spędzić na wystawach (jeżeli wreszcie zdobędziemy rodowód :roll:)

[quote name='Klaudia :-)']śliczna Hastka i ma lekką budowę co u gończaków zdecydowanie bardziej mi się podoba niż taki ciężki typ:-)
cześć Klaudia! mów tak jeszcze! :eviltong: słodzenia nigdy za wiele!!! hehe

Posted

Gosia, jak tylko zalatwimy rodowod eksportowy...
poki co, dwie osoby ktore sie zglosily do pomocy niestety nie mogly podejsc do zwiazku :-(

gdy juz trafi do nas rodowod, to zaczniemy sie dowiadywac jak wyglada wystawianie GP na wyspach (niedawno nasza rasa zostala zatwierdzona przez FCI, wiec brytyjski Kennel Club pewnie bedzie robil problemy), a za jakis czas przyjedziemy na dluzej do Polski na kilka wystaw :)

a tu spacerowa Hasta, rozpieszczana przez jednego z wujkow (kazdy z nich stracil dla Hastuni glowe!:eviltong:)

Posted

[quote name='Kaśka (Hasta)']chciałabym jeździć z Hastą na treningi agility... już zaczęłam poszukiwania odpowiedniego miejsca w Edynburgu :p psince jest potrzebne do szczęścia porządne wyhas(t)anie!

SUPER! Mam nadzieję, że znajdziesz jakiś fajny klub i będziecie biegać :loveu::loveu::loveu:

I dziękuję za kolejną porcję ślicznych foteczek :cool3::multi:

Guest GrażynaM
Posted

KOSI KOSI ŁAPKI..... :cool3: czego te wujki jej nie nauczą.... :razz:

Posted

Habibi napisał(a):
wystawy oj tak :loveu:

kiedyś... :roll:

GrażynaM napisał(a):
czego te wujki jej nie nauczą.... :razz:

taaa, raczej: jak "te wujki" rozpieszczają!!! :eviltong:

AleksandraAlicja napisał(a):
No nie mogę, jaka na jest piękna!!! :loveu:

dziękuję w imieniu pięknej :p

nowe filmiki:
http://uk.youtube.com/watch?v=u_tfd0d-lzs
http://uk.youtube.com/watch?v=_XthFBe0H8c
(najlepiej wyszedł okrzyk mojego szwagra... jako subtelny sygnał początku nagrywania :eviltong:)

a to Grażyny Roska z jamniorkiem Bejem: