Kate I Luka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Witamy koleżankę z wysp z przepięknym psem :loveu: Galerie obejrzałam jednym tchem.... cudna, cudna, cudna. A jak się błyszczy :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy ciepło mimo chłodu za oknem ;) Kasia z Gastkiem Quote
Kaśka (Hasta) Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Habibi napisał(a):Bombowy podpalaniec :) witaj, witaj!!! :p Hastka to nasza słodka gończynka! :p AgaiPhara napisał(a):Mina podczas filmu rozwala :loveu: jak zresztą widoki Was otaczające.... ech... b a j k a Pozdrawiamy Aga, mój Przemek jest Waszym fanem... (ja także!) -głównie różnego rodzaju opisów, podpisów :lol: często oglądamy Wasze cudne zdjęcie i podziwiamy psinkę! a haściana mina podczas oglądania filmu zwie się "a la Al Bundy", tylko piwa jej brakuje :P Kate I Luka napisał(a):Witamy koleżankę z wysp z przepięknym psem :loveu: Galerie obejrzałam jednym tchem.... cudna, cudna, cudna. A jak się błyszczy :loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy ciepło mimo chłodu za oknem ;) Kasia z Gastkiem cześć Kasiu! machamy Wam zza miedzy! :multi: dzięki za miłe słowa... Quote
Kaśka (Hasta) Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 okazuje sie ze mamy ratlerka polskiego... :evil_lol: Quote
Kaśka (Hasta) Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 kilka zaleglych zdjec... [SIZE=1]hop hop to ja, Hastunia pstra! has(t)anie :p tup tup tup bleee zrodlanka to to nie jest Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 - od kilku dni mamy cudną pogodę- słońce grzeje jak w środku lata; - dzisiaj mój szef ma urodziny, i z tej okazji miałam pół dnia wolnego! :) - przyszły szelki od Gosi! to są trzy poważne powody, dla których warto zabrać Hastunię oraz aparat na dłuuuugi PSAcer! tak ludzie reagują na widok GP :loveu: iiii tak przez większość spaceru :evil_lol: kłusik gdy było bardziej stromo, Hasta kładła sie na brzuch i zjeżdżała z górki :lol: chwilka skupienia... i znowu w długą! :lol: "zostań" połączone z nudnym pozowaniem słońce grzeje, "zostań", "pozuj" - co jeszcze?! nooo masz! i znowu! :loveu: :evil_lol: Quote
Ploter Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Ale ona śliczna- a w tych jesiennych szeleczkach od Gosi - fiu fiu :) Quote
alive Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Hasta wygląda ślicznie :loveu: Aaaa i chciałam zaprotestować bo jak oglądam te piękne widoki to zaraz mam ochotę gdzieś wyjechać! Proszę robić zdjęcia w jakiś brzydkich miejscach :eviltong: Quote
shangri_la Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 piekne widoczki , piekne szeleczki, jak ja lubie ta galerie :loveu: hyhyhy :eviltong: http://img444.imageshack.us/img444/2814/89470253op5.jpg pozdrawiam Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 [quote name='Ploter']Ale ona śliczna- a w tych jesiennych szeleczkach od Gosi - fiu fiu :) jak chcesz, moge Ci dac namiary na Gosie :cool3: [quote name='alive']Hasta wygląda ślicznie :loveu: Aaaa i chciałam zaprotestować bo jak oglądam te piękne widoki to zaraz mam ochotę gdzieś wyjechać! Proszę robić zdjęcia w jakiś brzydkich miejscach :eviltong: Alive, Tobie takze moge dac adres mailowy Gosi, jesli chcesz zeby Twoje psy wygladaly rownie slicznie w Lupine :eviltong: jezeli chcecie gdzies wyjechac - przyjedzcie do nas!!! tutaj nie ma brzydkich miejsc... Edynburg jest jednym z najpiekniejszych miast jakie widzialam (duuuzo zieleni, wzgorza, morze itp) [quote name='shangri_la']piekne widoczki , piekne szeleczki, jak ja lubie ta galerie :loveu: hyhyhy :eviltong: http://img444.imageshack.us/img444/2814/89470253op5.jpg pozdrawiam wielkie dzieki :oops: niedlugo bedziemy sie chwalic obrozka! :evil_lol: (jesli nie bedzie padac i zabiore aparat na spacer) Quote
alive Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jak dziewczynka ślicznie pasuje w tych szeleczkach do jesiennej scenerii :loveu: Widoki cudne - jak ja tęsknię za górami! :placz: Quote
Klaudia :-) Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Witamy się i zapowiadamy częstsze odwiedziny u ślicznej Hasty:-) Quote
Miga Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Śliczny gończy polsko-szkocki ;) Widoczki, ach rozmarzyłam się... Zdjęcia doskonale oddają piękno krajobrazu i nie tylko ;) :klacz: Czy w Szkocji spotkałaś się jeszcze z przedstawicielem GP? :) Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 [quote name='alive']Jak dziewczynka ślicznie pasuje w tych szeleczkach do jesiennej scenerii :loveu: a pewnie że pasuje!!! :p mała Rosa także ma "twarzową" obróżkę: [quote name='Klaudia :-)']Witamy się i zapowiadamy częstsze odwiedziny u ślicznej Hasty:-) witam serdecznie (i trzymam za słowo!) :cool3: [quote name='Hania']Zdjęcia jak zwykle śliczne. dziękuję! witaj, Haniu! :multi: [quote name='Miga']Śliczny gończy polsko-szkocki ;) Widoczki, ach rozmarzyłam się... Zdjęcia doskonale oddają piękno krajobrazu i nie tylko ;) :klacz: Czy w Szkocji spotkałaś się jeszcze z przedstawicielem GP? :) dzię-ku-je-my :) z tego co mi wiadomo, poza Hasta nie ma GP w calej Wielkiej Brytanii... Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 kilka zdjęć małej wrocławskiej gończuszki :p Rosa jest prześliczna! ładnie podpalana, z lśniącą sierścią i ma ADHD :eviltong: w porównaniu z nią, Hasta jest oazą spokoju! pozdrowienia dla Grażyny - Pańci Rosy! (nie dostałam oficjalnego pozwolenia, więc nie załączam Twoich zdjęć...) Quote
asia_i_bora Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Fajna ta Rosa :) A z jakiej hodowli? Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Gonek - nic dodac, nic ujac :D mala straszliwie psoci :evil_lol: Asiu, Rosa niestety nie ma rodowodu :roll: ale wiadomo po jakich rodzicach... Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 Marysiu, rzuciłaś rękawicę, więc podnoszę! :evil_lol: Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 kilka zdjęć z pracy - mam nowych pomocników! :loveu: pierwszy - Orio "WILD" :evil_lol: drugi - KitKat Quote
Recommended Posts