Kaśka (Hasta) Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 czesc Tina.Sara! Dziewczyno, nie mdlej, nie padaj, bo nie bede miala dla kogo zalaczac kolejnych zdjec! :eviltong: Shangri_la, Hastunia nie zawsze jest takim slodkim aniolkiem, ale chcialam zrobic dobre wrazenie na poczatku... :evil_lol: Ploterkowa, witaj! mam takie samo zdanie o czarno-rudym ukladzie! wiesz ze choruje na wegierka... [quote name='Jupi']sunia bardzo, ale to bardzo mi się podoba, jest przepieknie intensywnie podpalana, tak jak lubię:p super ma ten kolorek dziekuje :) a propos podpalania: gdy Hasta byla mala, smialismy sie z Przemkiem, ze hodowcy zabraklo farby na lapy (wygladaja jak pociagniete walkiem malarskim) :p Quote
shangri_la Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Kaśka (Hasta)'] Shangri_la, Hastunia nie zawsze jest takim slodkim aniolkiem, ale chcialam zrobic dobre wrazenie na poczatku... :evil_lol: hehe jak każdy gończy :diabloti: :razz: :evil_lol: fotek wiecej fotek :p pozdrawiam Quote
anetta Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Piekna jest i robisz wspaniale foty :loveu::loveu::loveu: mmmmmmmmmmm Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Anetta, bardzo dziękuję :oops: (ale do wspaniałych to im jeszcze daleeeko) Shangri_la, proszę bardzo :) basset? chart? miiiiłość :evil_lol: romantycznie... Quote
asia_i_bora Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 romantycznie.... aaaahhh.... rozmarzona..... Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 no to kolejne... (na tzw zaś :) od środy znikam na 2,5 tygodnia) biedny piesek z problemami żołądkowymi, po zjedzeniu sporej ilości cukru :roll: niuchacz w lewo... niuchacz w prawo... Quote
Marysia_i_gończy Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Kaśka (Hasta) napisał(a):http://img360.imageshack.us/img360/4721/hastkaap5.jpg Jaka ona jest piękna :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Marysiu, z grzeczności nie zaprzeczę :evil_lol: na chwilkę przed oberwaniem chmury... plusk! nowy kolega ej nooo, puść mój ogon! :loveu: posąg straszna roślinka - trzeba ostrożnie :) coś a la kangur :p gończy na mokro :loveu: Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Asia, a gdzie jest Twój foto blog? :mad: Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Tina.Sara, bardzo dziękuję :p a że jestem bardzo próżna, jeśli chodzi o Hastę, i z wielką przyjemnością czytam / słucham pochwał na jej temat :evil_lol: załączam kolejna zdjęcia!!! gdzie jest piesek? :evil_lol: niuch niuch z serii "romantisz" Hastunia nastawia ucha... :loveu: z pańcią :loveu: druga strona psa ;) przez łąki i pola..." Quote
Marysia_i_gończy Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 [quote name='Kaśka (Hasta)']Marysiu, z grzeczności nie zaprzeczę :evil_lol: Cytujesz mnie? :evil_lol: Też tak odpowiadam w takich sytuacjach :razz: [quote name='Kaśka (Hasta)']na chwilkę przed oberwaniem chmury... http://img46.imageshack.us/img46/7100/dsc3293uo1.jpg Tyć za dużo dołu. Ale i tak super :loveu: [quote name='Kaśka (Hasta)']http://img396.imageshack.us/img396/2443/79843114ii0.jpg One się z Uną bardzo podobnie ruszają :loveu: [quote name='Kaśka (Hasta)']gdzie jest piesek? :evil_lol: http://img115.imageshack.us/img115/9752/95907779li6.jpg Znalazłam! Prawie na środku :lol: WSZYSTKIE zdjęcia obejrzałam z przyjemnością :loveu: i z chęcia obejrzę więcej! więcej! więcej! :loveu: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Cytujesz mnie? :evil_lol: Też tak odpowiadam w takich sytuacjach :razz: nie, myslalam ze jestem oryginalna... :watpliwy: [quote name='Marysia_i_gończy']WSZYSTKIE zdjęcia obejrzałam z przyjemnością :loveu: i z chęcia obejrzę więcej! więcej! więcej! :loveu: :oops: baaardzo sie ciesze, Marysiu, ze zdjecia Ci sie podobaja! wiecej bedzie dopiero za 3 tygodnie... dzisiaj nic nie popstrykam, bo jest paskudna pogoda :shake: a od srody wyruszam w podroz :razz: pozdrawiam, Kaska Quote
Ploter Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 oo az trzy tygodnie - to będe tęsknic :placz: Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Ploter']oo az trzy tygodnie - to będe tęsknic :placz: :calus: a to jeszcze zalacze kilka fotek wczorajszego goscia :) Przemek poszedl z Hasta na spacer, a ja w tym czasie mialam odwiedzinki: [SIZE="1"]niesamowite oczy!!! :-o Quote
gonek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Kaśka świetne foty no i oczywiście pies :D Zazdraszczam takich widoków..... Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Gonek, witaj! widoki faktycznie sa cudne, a psiunia kochana - w tych tematach MUSZE przytaknac :p Szkocja tak nas zauroczyla, ze po kilku miesiacach pobytu postanowilismy zostac na stale... (masz boski avatarek! a gdzie jest Twoj foto blog???) :) Quote
alive Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 och, och, och :loveu: nawet nie próbowałam czegoś wybrać do zacytowania bo chyba musiałabym 3/4 galerii! Piękne zdjęcia Hastuni no i te widoki!!!! :loveu: Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 alive napisał(a):och, och, och :loveu: nawet nie próbowałam czegoś wybrać do zacytowania bo chyba musiałabym 3/4 galerii! Piękne zdjęcia Hastuni no i te widoki!!!! :loveu: :oops: :oops: :oops: dziekuje bardzo! Quote
olifka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witamy:multi: Śliczna sunia:loveu: Nie dawno pokochałam gończe polskie:loveu: http://img74.imageshack.us/img74/8287/10541037hg7.jpg :loveu:Jakie piekne oczy:loveu::loveu: Już ją kocham:loveu: Pozdrawiam Oliwia&Balbinka Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Oliwia, witaj! taaaak, te cudne gończe oczęta - takie niewinne... :diabloti: cześć Tina.Sara :) no to kilka fotek z wczorajszego, pourlopowego spaceru: patyś powtór prawie jak agility :P wiewióry aaa lecę! :loveu: modelka co? co? zaślinione psiątko Quote
Marysia_i_gończy Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Jennyyyy, jaka ona piękna jest :loveu: :loveu: :loveu: Ja wiem, że się powtarzam, ale... no... co ja mam powiedzieć?? Cudna suka jest! :loveu: :loveu: :loveu: I basta! :loveu: :loveu: :loveu: Wysłałaś jej foty do kalendarza :razz: Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 dziękuję, Marysiu :) i znowu nieskromnie przytakuję - mogłabym godzinami wpatrywać się w Hastunię :loveu: nie, nie wysłałam zdjęć, ale poczytam o co tam chodzi po powrocie z pracy (dostałam maila od Ani od Rosy, tylko nie miałam kiedy zapoznać się z pomysłem) :oops: widziałam na Twoim blogu pięęękne widoczki i śliczną wodną gończą :) Hasta nie chce pływać - wchodzi do wody, owszem, ale musi czuć dno pod łapkami :roll: Quote
gonek Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 :loveu: jak zwykle :-) Ja się tylko zastanawiam jak ona zawróciła na tej 'tamie'? :crazyeye: Quote
Recommended Posts