Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekowac, dziekowac :loveu:

to jest Kleks:

Kolega przywiozl go z lasu pod Belchatowem. W tej chwili przebywa we Wroclawiu. Jesli znacie kogos gotowego dac mu nowy dom dajcie znac!!!
Niestety zostal zawieziony do schroniska (dziewczyna kolegi jest przygotowywana do przeszczepu szpiku i nie moga miec w te chwili drugiego psa). Kleksik ma numer 164/09

Kleksik (juz teraz Enter) ma nowy dom :loveu:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Ha! Naprawdę macie tam trochę śniegu :lol: podobno Londyn przez tę odrobinę stanął :evil_lol:

tutaj jest podobnie - Szkoci panikuja, bo pierwszy raz od szesciu lat spadlo TYLE sniegu :evil_lol:

Posted

Piękna ta Twoja dziewuszka :loveu:

A śniegu faktycznie zatrzęsienie! Dziwię Ci się, że nie bałaś się, że Ci Hasta wpadnie w jakąś zaspę i jej nie znajdziesz... Stalowe nerwy masz dziewczyno!

Nieproszony gość z mej strony został eksmitowany! :cool3:

Posted

dziekuje :p

a kto mowi ze sie nie balam?! w taka pogode zawsze zabieramy ze soba ekipe ratownicza - trzech roslych mezczyzn, zaopatrzonych w profesjonalny sprzet ratowniczy!
jak wszem i wobec wiadomo, szkockie zimy to nie przelewki...

• 1 month later...
Posted

czy ktoś z Was wybiera się z Wrocławia lub okolic na wystawę w Katowicach?
a może znacie kogoś, komu nie przeszkadzałaby w samochodzie dodatkowa osoba? ;)
połączenia kolejowe są beznadziejne... (z resztą będę już po jednej zarwanej nocy); chciałabym zdążyć na 10:30 żeby pooglądać gończuchy :loveu:

• 3 months later...
Posted

szelki mają ładny wzór, przyznaję, ale generalnie Lupine ma kiepski design (moim skromnym zdaniem) - ciężko wybrać coś ładnego;
teraz wybieram obróżkę dla drugiej suni; Hasta ma ruby cube (czy jakoś tak), Przemek chce suzie q, a ja głosuję za dapper dog...
nie wiem w czym będzie ładniej gończemu :) wszelkie sugestie mile widziane!

smycz mam zwykłą, składaną (!), jakiej Lupine niestety nie produkuje...

Posted

ładniutka!
wpadła mi w oko jeszcze Vintage :) na pewno musi być innego koloru niż Ruby Cube, żeby z daleka można było odróżnić dziewczynki...

niestety nie ma wymienionych przez Was wzorów, i nie ma naszego rozmiaru dapper dog :( (tylko zaciągana, a takiej nie chcę)

a tak wygląda Fara :loveu: (zdjęcie zrobione przez Hanię)

Posted

Kaśka (Hasta) napisał(a):
szelki mają ładny wzór, przyznaję, ale generalnie Lupine ma kiepski design (moim skromnym zdaniem) - ciężko wybrać coś ładnego;

potwierdzam :eviltong:

Mi się Trail Mix podoba :lol: Wave Hound , no i Bone Hunter (Aktyn ma taką obrożę)

A z tych wymienionych najbardziej mi się spodobał Vintage ;)