shangri_la Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 alez stronka :multi: gratulacje :lol: pozdrawiam Quote
alive Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Heloł! :cool3: Nadrobiłam zaległości! Zdjęcia oczywiście piękne (pomału staje się to nudne :eviltong:) a najbardziej podoba mi się to http://img141.imageshack.us/img141/5341/dsc4489vv5.jpg i jeszcze takie ciemne jak sobie Hasta idzie ale mi się już nie chce wracać po link :) Stronkę macie piękną! Gratulejszyns! Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 dziekowac, dziekowac :loveu: to jest Kleks: Kolega przywiozl go z lasu pod Belchatowem. W tej chwili przebywa we Wroclawiu. Jesli znacie kogos gotowego dac mu nowy dom dajcie znac!!! Niestety zostal zawieziony do schroniska (dziewczyna kolegi jest przygotowywana do przeszczepu szpiku i nie moga miec w te chwili drugiego psa). Kleksik ma numer 164/09 Kleksik (juz teraz Enter) ma nowy dom :loveu: Quote
Kaśka (Hasta) Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 co nastepuje po wiosnie? -oczywiscie zima! :evil_lol: po slonecznych cieplych dniach, pojawily sie przymrozki i spadlo duuuzo sniegu! Quote
Kaśka (Hasta) Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 juz juz! zrobilam sobie przerwe na kolacje :lol: a co, nie wierzysz ze mamy prawdziwa zime? :razz: w prawdzie nie kazalam psu tarzac sie w sniegu na potrzeby zdjecia :evil_lol: ale dowody zimy sa! Quote
Kaśka (Hasta) Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 ale zanim te biale, mrozne, chrupiace, to jeszcze kilka wiosennych :eviltong: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ha! Naprawdę macie tam trochę śniegu :lol: podobno Londyn przez tę odrobinę stanął :evil_lol: Najbardziej podobają mi isę trzy pierwsze śnieżne :) Quote
Kaśka (Hasta) Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 (udajemy ze ogon zmiescil sie w kadrze, ok? prosze uzyc wyobrazni...;)) czarna ruchliwa plama, biale tlo i kiepskie swiatlo... potezne wyzwanie jak na moje zdolnosci i mozliwosci :D Quote
Kaśka (Hasta) Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Marysia_i_gończy napisał(a):Ha! Naprawdę macie tam trochę śniegu :lol: podobno Londyn przez tę odrobinę stanął :evil_lol: tutaj jest podobnie - Szkoci panikuja, bo pierwszy raz od szesciu lat spadlo TYLE sniegu :evil_lol: Quote
alive Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Piękna ta Twoja dziewuszka :loveu: A śniegu faktycznie zatrzęsienie! Dziwię Ci się, że nie bałaś się, że Ci Hasta wpadnie w jakąś zaspę i jej nie znajdziesz... Stalowe nerwy masz dziewczyno! Nieproszony gość z mej strony został eksmitowany! :cool3: Quote
Kaśka (Hasta) Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 dziekuje :p a kto mowi ze sie nie balam?! w taka pogode zawsze zabieramy ze soba ekipe ratownicza - trzech roslych mezczyzn, zaopatrzonych w profesjonalny sprzet ratowniczy! jak wszem i wobec wiadomo, szkockie zimy to nie przelewki... Quote
Kaśka (Hasta) Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 czy ktoś z Was wybiera się z Wrocławia lub okolic na wystawę w Katowicach? a może znacie kogoś, komu nie przeszkadzałaby w samochodzie dodatkowa osoba? ;) połączenia kolejowe są beznadziejne... (z resztą będę już po jednej zarwanej nocy); chciałabym zdążyć na 10:30 żeby pooglądać gończuchy :loveu: Quote
Rybka_39 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Piękne fotki, piękna psica!:loveu: Zazdraszczam szelek!:evil_lol::evil_lol: Ja mam z tego wzroku obrożę i smycz szelek nie zdazyłam kupić bo wycofali go:-( Quote
Kaśka (Hasta) Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 szelki mają ładny wzór, przyznaję, ale generalnie Lupine ma kiepski design (moim skromnym zdaniem) - ciężko wybrać coś ładnego; teraz wybieram obróżkę dla drugiej suni; Hasta ma ruby cube (czy jakoś tak), Przemek chce suzie q, a ja głosuję za dapper dog... nie wiem w czym będzie ładniej gończemu :) wszelkie sugestie mile widziane! smycz mam zwykłą, składaną (!), jakiej Lupine niestety nie produkuje... Quote
Marysia_i_gończy Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Ja tam jestem niebieska z definicji ;) więc Twoja opcja podoba mi się bardziej :cool3: Quote
dariog Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Kasiu, czarna skóra na GP, IMMO (InMyMen'sOpinion :lol: ;)) wygląda najlepiej ;) Quote
Saskja Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mnie się podoba wzór Mud Puppy, ale może na GP nie wyglądałaby najlepiej, taka jasnozieloniutka... Quote
Rybka_39 Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Marysia_i_gończy napisał(a):Ja tam jestem niebieska z definicji ;) więc Twoja opcja podoba mi się bardziej :cool3: Niebieski jest tez doggie dreams:cool3: Quote
Kaśka (Hasta) Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Marysiu, dzięki za poparcie ;) Darku, niestety Lupine nie produkuje czarnych skórzanych, a z wygody i oszczędności, jestem zdecydowana na tę firmę; Saskja, teraz mamy jeszcze większy problem! ;) Quote
shangri_la Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 a bone hunter ? :razz: to wzor ktory my planujemy jak tylko jakis przyplyw gotowki nastanie :evil_lol: pozdrowienia Quote
Kaśka (Hasta) Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 ładniutka! wpadła mi w oko jeszcze Vintage :) na pewno musi być innego koloru niż Ruby Cube, żeby z daleka można było odróżnić dziewczynki... niestety nie ma wymienionych przez Was wzorów, i nie ma naszego rozmiaru dapper dog :( (tylko zaciągana, a takiej nie chcę) a tak wygląda Fara :loveu: (zdjęcie zrobione przez Hanię) Quote
marta_gp Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Kaśka (Hasta) napisał(a):szelki mają ładny wzór, przyznaję, ale generalnie Lupine ma kiepski design (moim skromnym zdaniem) - ciężko wybrać coś ładnego; potwierdzam :eviltong: Mi się Trail Mix podoba :lol: Wave Hound , no i Bone Hunter (Aktyn ma taką obrożę) A z tych wymienionych najbardziej mi się spodobał Vintage ;) Quote
Kaśka (Hasta) Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 cześć Marta! miło Cię tu widzieć :) Quote
Recommended Posts