Marysia_i_gończy Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Hajda była też Unową babcią :-(:-(:-( Quote
Kaśka (Hasta) Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 pif paf! YouTube - pif paf Hasta mnie baaardzo zaskoczyła - nauka nowej sztuczki trwała jakieś 10-15 min :p chciałam zacząć (!) naukę czegoś nowego... no i co?! za szybko załapała i nuda :evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 hahahaha świetna jest :klacz: :evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No bo te gończe to bystre bestie są :evil_lol::loveu: Quote
Kaśka (Hasta) Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Malawaszka, no coz, musze Ci przytaknac... :evil_lol: Marysiu, wiesz ze z ta bystroscia to sliska sprawa ;) doskonale sie sprawdza przy nauce "niepotrzebnych" sztuczek, ale lepiej nie zostawiac gonczego samego sobie z jego inteligencja... :diabloti: Quote
gonek Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 phi przecież zastrzelony pies nie merda ogonem :evil_lol: Boska jest :p Quote
Kaśka (Hasta) Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 gonek napisał(a):phi przecież zastrzelony pies nie merda ogonem :evil_lol: Boska jest :p :evil_lol: echhh, jak jeszcze raz to zrobi, to pójdzie w ruch kabel od żelazka! Quote
Guest alina_p Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Brawo Hasta!!!! Kaśka (Hasta) napisał(a):Hasta mnie baaardzo zaskoczyła - nauka nowej sztuczki trwała jakieś 10-15 min :p chciałam zacząć (!) naukę czegoś nowego... no i co?! za szybko załapała i nuda :evil_lol: Kasiu wymyślaj nową ;) sztuczkę i wklejaj filmik. ;) Swoich psiakow nie będę tej sztuczki uczyć , bo jak zachowalyby się na polwaniu po usłyszeniu strzału? :evil_lol: Quote
Kaśka (Hasta) Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='alina_p'] Swoich psiakow nie będę tej sztuczki uczyć , bo jak zachowalyby się na polwaniu po usłyszeniu strzału? :evil_lol: Alinko, musisz tylko wytlumaczyc Mezowi zeby nie krzyczal "pif paf" na polowaniu, a wszystko bedzie dobrze :eviltong: pozdrawiam! (dasz znac jak bedzie cos wiadomo? :razz:) Quote
Kaśka (Hasta) Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 jesiennie - pochmurno, szybko robi się ciemno, ale udało się zrobić kilka foteczek: freestyle w machaniu uszami :loveu: zaplutek był daleeeko, ale ma słodką minkę ogonek! :evil_lol: Quote
dariog Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 już od kilku dni próbowałem odpowiedziec, ale coś mi się ciągle dogo wiesza :angryy: Super zdjęcia, najbardziej podoba mi się lot nad ścierniskiem i te profile - bardzo fajne fotki ! Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 dzięki Darku :) pozdrawiam Was serdecznie - całą rodzinkę! i przekazuję mizianie dla Alfa Quote
Kaśka (Hasta) Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 poświątecznie jest troszkę inaczej - spalamy nagromadzone kalorie :razz: pokazałabym, ale mój mąż kochany wiecznie zostawia włączony sprzęt, i gdy chcę zabrać aparat na spacer, okazuje się że bateria jest rozładowana :roll: Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 pustki tu okropne :placz: a i tak wstawię kilka dzisiejszych "zimowych" zdjęć :eviltong: niuchu niuchu Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 galeria głupich min (pomijam brak zaplecza umiejętnościowo-sprzętowego w dziedzinie fotografii ;)) Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 i skutki zeszłotygodniowego odświeżenia przywołania :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Widzę, że zimę macie tam na całego :evil_lol: Fajne portreciki :loveu: a miny w biegu jakby znajome...? :hmmmm: ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Kaśka (Hasta) napisał(a): a skoro nasze dziewczynki sa do siebie bardzo podobne - wklej kilka uniakowych fotek na moim blogu, bedziemy udawac ze to Hasta :evil_lol: Obawiam się, że to nie przejdzie - Una nie ma bajeranckich szelek lupine :evil_lol: Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Ploter napisał(a):ja się melduję i oglądam :) :multi: Agnieszko, milo Cie znowu widziec :multi: Marysia_i_gończy napisał(a):Widzę, że zimę macie tam na całego :evil_lol: Fajne portreciki :loveu: a miny w biegu jakby znajome...? :hmmmm: ;) no ba! przeciez jest na trawie szron i pozostalosci wczorajszego gradu! zatem: mamy zime! :razz: Marysiu, robisz cudne zdjecia, szczegolnie te z ruchomym obiektem w roli glownej... a skoro nasze dziewczynki sa do siebie bardzo podobne - wklej kilka uniakowych fotek na moim blogu, bedziemy udawac ze to Hasta :evil_lol: Quote
Kaśka (Hasta) Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 :p www.polishhuntingdog.com Quote
Marysia_i_gończy Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 No GRATULACJE!! :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts