Jupi Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 http://img380.imageshack.us/img380/2111/dsc2435ab6.jpg cudne:loveu: http://img523.imageshack.us/img523/2738/50067286mm6.jpg jęzor boski:-) http://img505.imageshack.us/img505/2056/24515826ga0.jpg prześliczna sunia:loveu::loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 To pierwsze na motorze niezłe :evil_lol: I leniwiec prześliczny :loveu: Quote
alive Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 O rany jak tam u Was pięknie!!!!! :mdleje: Quote
Kaśka (Hasta) Posted September 14, 2008 Author Posted September 14, 2008 zdjęcia z leniwej części niedzieli (aparat nie uczestniczył w aktywnej części, czyli szaleństwach polno-łąkowo-ścierniskowych :roll:) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Jest śliczna :loveu: zwłaszcza oparta o nogi :loveu: A jak tam szkolenie u Edka? Jesteście zadowoleni? Myślicie o jakimś agility? Quote
Kaśka (Hasta) Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Jupi napisał(a):uwielbiam ją:loveu: ja też :evil_lol: Ploter napisał(a):piękna :loveu: dziękuję... Marysia_i_gończy napisał(a):Jest śliczna :loveu: zwłaszcza oparta o nogi :loveu: A jak tam szkolenie u Edka? Jesteście zadowoleni? Myślicie o jakimś agility? Marysiu, generalnie jestem zadowolona. Bardziej szczegółowo: szkolenie tropowe - pierwsza klasa! posłuszeństwo - super! socjalizacja - porażka... niestety, u Edka niby zsocjalizowała się z innymi psiakami, wszystko było pięknie, ładnie, ale po powrocie niechęć do psów wróciła :roll: a nawet się wzmogła... u Edka nie miała innego wyjścia, musiała się dogadywać z innymi. skontaktowałam się z tutejszymi behawiorystami (wybierałam tych dyplomowanych, a nie ogłaszających się "szkolę psy, koty, papugi i chomiki - posłuszeństwo, agility, socjalizacja itp" :D ); 3 osoby napisały jaka jest stawka za 2,5-3 h konsultacje, i że w przypadku dojazdu do domu cena wzrośnie o jakieś 40%... -tyle! no wiem, cóż innego miały napisać bez spotkania z nami i psem, ale mnie to jakoś odepchnęło... tylko jedna babka napisała nieco więcej, i poleciła swoją znajomą w Edynburgu, żebym nie musiała się tłuc do Glasgow - i jeśli zdecydujemy się na te konsultacje, pojedziemy właśnie do niej, choćby pod Glasgow (nieco przekornie, ale zrobiła na mnie dobre wrażenie, i widać że chce nam pomóc w rozwiązaniu problemu - a znajoma niestety nie odbiera tel i nie odpisuje) co do agility, mam spore obawy związane z zachowaniem Hasty... ja mogę ją upilnować, nie ma problemu, ale nie mam wpływu na innych; poza tym, przez brak samochodu jesteśmy przez pewien czas amobilni, a musielibyśmy jeździć na agility do innej miejscowości (mam wielką nadzieję że wkrótce pojawi sie w domu przemieszczacz) Quote
moth Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Chyba się zakochałam w Gończych. :roll: Nie! Ja zakochałam się w Haście! :loveu: Cudna sunia, i to na pewno nie tylko dlatego, że są same cudne zdjęcia. Quote
Kaśka (Hasta) Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 witaj Moth! :p moge Ci podrzucic na jakis czas Haste - albo kompletnie zwariujesz na punkcie GP, albo szybciutko sie wyleczysz :evil_lol: tylko te dwie skrajne opcje sa mozliwe... pozdrawiam! Quote
Kaśka (Hasta) Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 powyzsze zdjecia tylko pozornie sa takie zwyczajne :cool3: otoz, moja sucz (do tej pory) nie bawila sie pilkami... jedynie przegryziona mala skorzana byla do zaakceptowania, reszta jej w ogole nie interesowala :roll: od kilku tygodni Haste rozpiera energia! nie wiem co sie stalo, ale wyraznie poluzowala sie srubka w tyleczku... zeby chociaz troche ja wymeczyc, sama biegam po lace z wywieszonym jezorem (a znam lepsze sposoby na meczenie siebie :evil_lol:) kilka dni temu, w akcie desperacji, zabralam na PSAcer pileczke tenisowa i woreczek smaczkow wymieszanych z kawalkami kabanosa (takie super hiper mega pachnace); rzucilam pierwszy raz na ok 5m iii... Hastula podlapala! :multi: rozmerdolona, w podskokach pobiegla po pileczke :loveu: za kazdym razem byl smaczek, wychwalanie, jakby wykonala najtrudniejsza sztuczke swiata, i jakos zaczelo sie jej podobac ; ufff alez to ulatwia mi zycie :evil_lol: (przepraszam za brak polskich liter, ale pisałam to w pracy) Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 pst! klikając na link - ten na dole - można zobaczyć nowe fotki :razz: Quote
shangri_la Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 piekne te ftki na blogu :loveu: pozdrawiam Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 :-o Darek, to Ty jednak zaglądasz na dogo :multi: miło... zapraszam częściej! Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 kiepska jakość filmików :roll: ale... jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma :evil_lol: Picasa Web Albums - Hasta La Vista - Hastula Quote
dariog Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 zaglądam :) mam tu dosłownie kilka tematów, które czytam sobie ukradkiem ;) ale mało się wypowiadam :D Quote
Guest alina_p Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 i ja do Hasty zaglądam . Do Uny również.;) Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 i Alinka! :multi: myślałam że zapomnieliście o dogomanii na dobre... miło was tu widzieć, Gończarze :p CMOK! Quote
Kaśka (Hasta) Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 haściana babcia - HAJDA Cnotliwy Nos, za Tęczowym Mostem... :-( Quote
Recommended Posts