Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jesteśmy po haścianych problemach z uchem (maleńkie "igiełki" traw i zbóż powbijały się w ucho wewnętrzne, uszkadzając bębenek - wszystko zostało wyczyszczone pod narkozą), potem chwilowe kłopoty ze skórą (na psie zalęgły się małe pomarańczowe pajączki, które po interwencji weta zniknęły), i wszystko wróciło do normy - oby tak zostało :)

Fara również ma się dobrze :) w niedzielę Hania zabrała ją do Radzymina na pokaz psów myśliwskich (w trakcie konkursu sygnalistów)
odbył się nieoficjalny konkurs piękności, na którym Farka otrzymała tytuł najlepszego szczeniaka! :mrgreen: wygrała pucharek, obrożę i smycz;

poza tym, Farka była w przedszkolu socjalizacyjnym :)

"straszna baba"

"straszna baba" w poziomie ;)

jedzenie z blachy, gdy ktoś stuka w nią grabiami

wyjadanie smaczków z ikeowskiej "półki", do której Fara musiała włożyć głowę

spotkanie ;) z wielkim ruszającym się, szeleszczącym czymś

Posted

gonek napisał(a):
dopsiłaś się

:lol: :lol: :lol:
ano :p

pewien miły pan szukał dla siebie gończuchy; poprosił o pomoc, a ja zapewniłam że znajdę mu szczeniaka, którego wzięłabym dla siebie... tak dowiedziałam się o miocie Z Huculskiej Łąki, w którym była jedna dziewczynka :) po dość długiej korespondecji z hodowcą i z chętnym na szczeniaka, po wymianie zdjęć, dowiedziałam się, że sunia jest "charakterna" (cokolwiek to znaczy, opisując miesiącznego gnojka ;))
miły pan zrezygnował :roll:
opowiedziałam Mężowi całą historię, pokazałam fotki, a On stwierdził że to znak :evil_lol: że ta sunia musi być nasza... :loveu:

• 2 months later...