Kaśka (Hasta) Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 http://img34.imageshack.us/img34/5118/dsc7670.jpg pokłócili się :P http://img194.imageshack.us/img194/976/dsc76782.jpg Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 jesteśmy po haścianych problemach z uchem (maleńkie "igiełki" traw i zbóż powbijały się w ucho wewnętrzne, uszkadzając bębenek - wszystko zostało wyczyszczone pod narkozą), potem chwilowe kłopoty ze skórą (na psie zalęgły się małe pomarańczowe pajączki, które po interwencji weta zniknęły), i wszystko wróciło do normy - oby tak zostało :) Fara również ma się dobrze :) w niedzielę Hania zabrała ją do Radzymina na pokaz psów myśliwskich (w trakcie konkursu sygnalistów) odbył się nieoficjalny konkurs piękności, na którym Farka otrzymała tytuł najlepszego szczeniaka! :mrgreen: wygrała pucharek, obrożę i smycz; poza tym, Farka była w przedszkolu socjalizacyjnym :) "straszna baba" "straszna baba" w poziomie ;) jedzenie z blachy, gdy ktoś stuka w nią grabiami wyjadanie smaczków z ikeowskiej "półki", do której Fara musiała włożyć głowę spotkanie ;) z wielkim ruszającym się, szeleszczącym czymś Quote
gonek Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ooo dopsiłaś się, gratulacje :multi: Fotki jak zwykle super, szczególnie 'czarna owca' w zbożu mi się podoba :evil_lol: Quote
Kaśka (Hasta) Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 gonek napisał(a):dopsiłaś się :lol: :lol: :lol: ano :p pewien miły pan szukał dla siebie gończuchy; poprosił o pomoc, a ja zapewniłam że znajdę mu szczeniaka, którego wzięłabym dla siebie... tak dowiedziałam się o miocie Z Huculskiej Łąki, w którym była jedna dziewczynka :) po dość długiej korespondecji z hodowcą i z chętnym na szczeniaka, po wymianie zdjęć, dowiedziałam się, że sunia jest "charakterna" (cokolwiek to znaczy, opisując miesiącznego gnojka ;)) miły pan zrezygnował :roll: opowiedziałam Mężowi całą historię, pokazałam fotki, a On stwierdził że to znak :evil_lol: że ta sunia musi być nasza... :loveu: Quote
Kaśka (Hasta) Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 cześć Saskja! mało kto tu zagląda :placz: więc się poddałam... Quote
Marysia_i_gończy Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 No wiesz? Ja zaglądam! :loveu: Quote
dariog Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 ja też :) Wy to juz pewnie dni liczycie :razz: Quote
asia_i_bora Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 I my uwielbiamy Was czytać i oglądać:loveu: Quote
marta_gp Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 jak tu się gończo zrobiło... :razz: ja też tu zaglądam ;) Quote
Recommended Posts