malagos Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Buba to taki maly, poreczny piesek! Trafi do bloku czy do doku, i tu i tu doskonale. Czekam gryzac resztki paznokci :cool3: Quote
Kasia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Czy Buba grzeje już doopkę w swoim nowym domku??? :lol: Napiszcie cokolwiek bo przed chwilą dostałam zapytanie czy sunia znalazła domek czy może jeszcze jest do adopcji. :roll: Quote
nani ni Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Buba znalazła wspaniały dom w Warszawie! Trafiła tak, że już chyba lepiej nie mogła- do rodziny, w której 19 lat była terierka walijska Buba aktualnie spędza już urlop na działce ze swoją nową rodziną! ...A ja za nią tęsknię Fidelek, to stało się możliwe tylko dzięki Tobie!!! Bardzo, ale to bardzo jestem Ci wdzięczna! :buzi: Quote
erka Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 To wspaniale, że tak szybko udało się znaleźć domek Bubie!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Ogromnie sie cieszę!!!! :multi: :multi: Buba wszystkiego najlepszego w nowym domku! :loveu: Quote
Recommended Posts