nani ni Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ruda Buba w ostatnim chyba akcie desperacji przyłączyła się do moich psów na spacerze, chociaż tak naprawdę to się ich boi. Chyba liczyła, że gdzie pies, tam i ciepła miska... Chuda przeraźliwie, cała w kołtunach i strąkach, kulejąca, z łapkami oblepionymi roztopionym asfaltem i zaropiałymi oczkami dowlokła się za nami do domu. Potwornie wycieńczona, zjadła tylko i spała trzy dni bez przerwy. Buba jest bardzo podobna do Welsha, tylko chyba trochę mniejsza, ma ok. 4-5 lat. Jest bardzo kochaną, wdzięczną i spokojną suczką. Aktualnie odrobaczona, wykąpana i wyczesana- bardzo potrzebuje, jak i ja, Waszej pomocy, bo ja po prostu nie mam miejsca na czwartego psa! Może znajdzie się ktoś, kto da jej szansę na szczęśliwe życie? Quote
Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Jaka Ona śliczniutka :loveu: Jeśli chcesz mogę zrobić jej allegro, podaj mi tylko namiary na siebie i miasto gdzie obecnie przebywa :lol: Quote
nani ni Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Bardzo bym Ci była wdzięczna! :multi: Namiary: Tel. 041 368 68 28 0604-220 779 Miasto Kielce/ Warszawa (Buba chcąc nie chcąc będzie podróżować dużo - ale w samochodzie jest na szczęście bardzo grzeczna) Quote
Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 mogę napisać albo Kielce albo Warszawa - to w którym będziecie częściej? :lol: Quote
Kasia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Aukcja Buby...:lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=219321457 Podaj jeszcze maila to dopisze do aukcji. Quote
beka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Wpisz w temat że w typie welsha to ciotki welshowe ja na terrirkowo wrzucą....(ja nie jestem zarejestrowana :( Quote
Perfetia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 fidelek2 napisał(a):Już nasza Buba ma 2 obserwatorów :lol: Trzymam kciuki za Bubiątko! Ze wszystkich psów będących u nas na tymczasie, ta sunia jet najsłodsza! Chyba widać na zdjęciach to spojrzenie, które po prostu chwyta za serce. Piękna, słodka, grzeczna Buba. Quote
nani ni Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Buda odżywa powoli! ;) Z brudnej, zmęczonej szmatki zmienia się w radosną terierkę- wczoraj okazało się, że uwielbia bawić się piłeczką :cool3: Co skłania mnie do przypuszczeń, że chyba jednak jest młodsza niż 4-5 lat ( jej wiek oceniany był na podstawie lekko startych zębów, ale moja suka np. już w wieku 3 lat miała takie zęby od częstych zabaw z piłką) Quote
Perfetia Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 no to hop piłeczkowy rozrabiaczku na pierwszą stronkę po dobry domek! :loveu: Quote
nani ni Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Buba z każdym dniem jest weselsza. Nawet już wyszła ze mną na spacer (wcześniej się chyba bała, że nie będzie mogła wrócić). Chdzi bez smyczy, ale jeszcze jak bezdomny pies - nie środkiem ulicy czy ścieżki, ale bokiem, chowając się i czając między samochodami. Dzisiaj rano już odstawiała galopy przez cały dom i ogródek- a spała -oczywiście- na mojej poduszce :wink: Quote
mag.da Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Śliczna terierka :loveu: Myślę, że szybko przypadnie komuś do serca. Quote
Betbet Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 jest sliczna i taka kochana.urabiam koleżankę żeby ją zabrała. to byłby bardzo dobry dom, ale zdechła im niedawno sunia i jakoś nie mogą się przełamać do kolejnego... Quote
erka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Co tu taka cisza? Nani-ni, czy Bubulka juz ma domek?:roll: Quote
Kasia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Na allegro buba ma 5 obserwatorów - czy ktoś dzwonił w Jej sprawie? :lol: Quote
erka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Wczoraj zadzwoniła pani z Warszawy zainteresowana Bubą.:lol: Nani-ni jutro jedzie z sunią do Wa-wy i ma nadzieję, że sunia tam zostanie. :p Ale czy tak się na pewno stanie zobaczymy jutro. :roll: Quote
Perfetia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Erka, dokładnie tak, przed Bubą wielkie możliwości... Jutro zawozimy Bubę do nowego domku w warszawie (znaleziony przez allegro! DZIĘKUJEMY ) oby okazał się tym upragnionym ostatnim. Dokładniejsze wieści jutro... (nie działają mi emotikony, dlatego może powyższa wiadomość wydaje się sztywna i bez emocji. Ale zapewniam, że tak nie jest- emocje związane z nowym domkiem Buby- jak na rybach! ) Quote
erka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 No to trzymamy kciuki,zeby wszystko się udało!:loveu: Quote
Kasia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 To czekamy na wieści - dobre wieści ;) Nie wiem czy usuwać aukcje Buby więc sie wstrzymam do czasu aż cos napiszecie! Quote
Recommended Posts