Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ruda Buba w ostatnim chyba akcie desperacji przyłączyła się do moich psów na spacerze, chociaż tak naprawdę to się ich boi. Chyba liczyła, że gdzie pies, tam i ciepła miska... Chuda przeraźliwie, cała w kołtunach i strąkach, kulejąca, z łapkami oblepionymi roztopionym asfaltem i zaropiałymi oczkami dowlokła się za nami do domu. Potwornie wycieńczona, zjadła tylko i spała trzy dni bez przerwy.
Buba jest bardzo podobna do Welsha, tylko chyba trochę mniejsza, ma ok. 4-5 lat. Jest bardzo kochaną, wdzięczną i spokojną suczką. Aktualnie odrobaczona, wykąpana i wyczesana-
bardzo potrzebuje, jak i ja, Waszej pomocy, bo ja po prostu nie mam miejsca na czwartego psa! Może znajdzie się ktoś, kto da jej szansę na szczęśliwe życie?

Posted

Bardzo bym Ci była wdzięczna! :multi:

Namiary:
Tel. 041 368 68 28
0604-220 779
Miasto Kielce/ Warszawa (Buba chcąc nie chcąc będzie podróżować dużo - ale w samochodzie jest na szczęście bardzo grzeczna)

Posted

fidelek2 napisał(a):
Już nasza Buba ma 2 obserwatorów :lol:

Trzymam kciuki za Bubiątko!

Ze wszystkich psów będących u nas na tymczasie, ta sunia jet najsłodsza!

Chyba widać na zdjęciach to spojrzenie, które po prostu chwyta za serce. Piękna, słodka, grzeczna Buba.

Posted

Buda odżywa powoli! ;)
Z brudnej, zmęczonej szmatki zmienia się w radosną terierkę-
wczoraj okazało się, że uwielbia bawić się piłeczką :cool3:
Co skłania mnie do przypuszczeń, że chyba jednak jest młodsza niż 4-5 lat ( jej wiek oceniany był na podstawie lekko startych zębów, ale moja suka np. już w wieku 3 lat miała takie zęby od częstych zabaw z piłką)

Posted

Buba z każdym dniem jest weselsza. Nawet już wyszła ze mną na spacer (wcześniej się chyba bała, że nie będzie mogła wrócić). Chdzi bez smyczy, ale jeszcze jak bezdomny pies - nie środkiem ulicy czy ścieżki, ale bokiem, chowając się i czając między samochodami.
Dzisiaj rano już odstawiała galopy przez cały dom i ogródek-
a spała -oczywiście- na mojej poduszce :wink:

Posted

jest sliczna i taka kochana.urabiam koleżankę żeby ją zabrała. to byłby bardzo dobry dom, ale zdechła im niedawno sunia i jakoś nie mogą się przełamać do kolejnego...

Posted

Wczoraj zadzwoniła pani z Warszawy zainteresowana Bubą.:lol: Nani-ni jutro jedzie z sunią do Wa-wy i ma nadzieję, że sunia tam zostanie. :p
Ale czy tak się na pewno stanie zobaczymy jutro. :roll:

Posted

Erka, dokładnie tak, przed Bubą wielkie możliwości... Jutro zawozimy Bubę do nowego domku w warszawie (znaleziony przez allegro! DZIĘKUJEMY ) oby okazał się tym upragnionym ostatnim. Dokładniejsze wieści jutro...

(nie działają mi emotikony, dlatego może powyższa wiadomość wydaje się sztywna i bez emocji. Ale zapewniam, że tak nie jest- emocje związane z nowym domkiem Buby- jak na rybach! )