Daredevil Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Emi to nieduża sunia, waży 6 kg. Jest bardzo łagodna, lubi głaskanie, w stosunku do innych psów jest bardzo uległa (zgadza się z moją suką, która ma dominujący charakter). Weterynarz ocenia jej wiek na maks. 2 lata. Sunia została wykąpana, odrobaczona i zakroplona na pchły/kleszcze. Ma założoną książeczkę zdrowia, zostanie zaszczepiona za kilka dni. Została znaleziona na drodze w okolicy Pniew. Raczej nigdy nie mieszkała w domu, wymaga trochę nauki ale jest bardzo grzeczna, nie szczeka, w ogóle nie piszczy, daje koło siebie wszystko zrobić (kąpanie, czesanie), w domu grzecznie leży na swoim kocyku. Według mnie Emi jest śliczna i ma bardzo fajny charakter - ale niestety nie może u mnie zostać na stałe - nie chce, żeby trafiła do schroniska - szkoda takiego wspaniałego pieska! Dlatego szukam dla niej DT/DS. Emi przebywa w Poznaniu. (dziś postaram się zrobić lepsze zdjęcia) Quote
szafirka Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Znalazło się coś dla ślicznej Emi? Prowadzę hotelik, ale mogłabym ją wziąć na tymczas za dużo niższą opłatą. Quote
Daredevil Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Nikt się nią na razie nie interesuje :( Quote
Recommended Posts