Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję, porozmawiamy z właścicielką o takiej opcji. Ja niestety nie dam rady opłacić hoteliku, mam na bdt chorego psiaka z podpisu, który generuje olbrzymie koszty, do tego dwa swoje chorujące staruszki.

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Delph']Dziękuję, porozmawiamy z właścicielką o takiej opcji. Ja niestety nie dam rady opłacić hoteliku, mam na bdt chorego psiaka z podpisu, który generuje olbrzymie koszty, do tego dwa swoje chorujące staruszki.
[quote name='Bonsai']Trzeba by założyć wątek psiakowi, gdy już będzie wiadomo co z nim się dzieje i czy ludzie zechcą współpracować... Można zebrać deklaracje itp.
W razie czego podaję link do wątku hoteliku, bo od jutra do niedzieli mnie nie będzie:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/231093-hotelik-z-behawiorysta-TANI-woj-Pomoerskie-Gwiezdzin-polecam!-rowniez-hotel-dla-koni
Jest tam w tej chwili jeden spanielek.

A może właściciele zechcą skorzystać z pomocy behawiorysty? W razie potrzeby mogę polecić kogoś dobrego z Warszawy.

[quote name='Korenia']Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc w przejęciu Pupi!! :loveu:
;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']W razie czego podaję link do wątku hoteliku, bo od jutra do niedzieli mnie nie będzie:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/231093-hotelik-z-behawiorysta-TANI-woj-Pomoerskie-Gwiezdzin-polecam!-rowniez-hotel-dla-koni
Jest tam w tej chwili jeden spanielek.

A może właściciele zechcą skorzystać z pomocy behawiorysty? W razie potrzeby mogę polecić kogoś dobrego z Warszawy.

;)

Jeżeli możesz wyślij mi na PW również namiar na behawiorystę, przedstawimy właścicielom taką opcję. I dalsza decyzja będzie należeć już do nich :(

Posted

Szukam pilnie domowego tymczasu dla suni,ktora zostala dzisiaj znaleziona na ulicy.W bardzo zlym stanie,ma chore ucho,wazy chyba z 5kg,jest bardzo brudna.Boze jak mozna bylo do takiego stanu doprowadzic psa.
Jest na razie w platnym tymczasie,ale zgodzili sie ja zabrac tylko na chwile,bo trzeba ja bylo zabrac z tej ulicy.
Bardzo prosze cioteczki spanielkowe o pomoc.Napisalam juz do cioteczki Sary2011,ktora adoptowala moja spanielke znaleziona na ulicy,moze ona cos wymysli,suni trzeba pomoc,na dworze nie moze zostac,ale w tej chwili lepiej niz ulica.
Moge komus podeslac zdjecia na maila,bo ja nie umiem wstawiac na dogo.

Posted

[quote name='DORA1020']Szukam pilnie domowego tymczasu dla suni,ktora zostala dzisiaj znaleziona na ulicy.W bardzo zlym stanie,ma chore ucho,wazy chyba z 5kg,jest bardzo brudna.Boze jak mozna bylo do takiego stanu doprowadzic psa.
Jest na razie w platnym tymczasie,ale zgodzili sie ja zabrac tylko na chwile,bo trzeba ja bylo zabrac z tej ulicy.
Bardzo prosze cioteczki spanielkowe o pomoc.Napisalam juz do cioteczki Sary2011,ktora adoptowala moja spanielke znaleziona na ulicy,moze ona cos wymysli,suni trzeba pomoc,na dworze nie moze zostac,ale w tej chwili lepiej niz ulica.
Moge komus podeslac zdjecia na maila,bo ja nie umiem wstawiac na dogo.

Zdjęcia suni: