Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak mi sie tylko skojarzyło....Ktos , kiedys napisał tu, że chyba tam nie jest najlepiej. Ale na to pyt. może odp. casablanca- ich wolontariuszka.

elinaa napisał(a):
Złe są tam warunki ?

Posted

emilia2280 napisał(a):
czyli koszmar :( ale powiedzieli Ci ze choc wydali já sterylizowaná?

Myślę, że nawet nie zdążyli tego zrobić.. psy/suczki czekają na sterylkę czy kastrację u nas ok. 2 tygodni, czasami dłużej, bo jeszcze szczepienia itd., a właściciel ma rok na wysterylizowanie/wykastrowanie suczki/psa wg. umowy, więc... Ręce opadają.

Posted

Znalazłam takie ogłoszenie na tablicy:
http://tablica.pl/oferta/cocker-spaniel-piesek-adopcja-za-darmo-ID1Diih.html#d453e64a;r:;s

[FONT=arial]"Oddam za darmo [/FONT] ślicznego szczeniaczka . Piesek do odbioru będzie po 10 pażdziernika. Urodził się z krzywą przednia lewa łapka tak jak widać na zdjęciu. Postanowiłam go nie usypiać . Myślę ,że znajdzie się osoba o kochającym sercu i da mu prawdziwy dom. Pozdrawiam serdecznie."

Piesek jest w Radomsku.

Posted

[quote name='Ev!']Znalazłam takie ogłoszenie na tablicy:
http://tablica.pl/oferta/cocker-spaniel-piesek-adopcja-za-darmo-ID1Diih.html#d453e64a;r:;s

[FONT=arial]"Oddam za darmo [/FONT] ślicznego szczeniaczka . Piesek do odbioru będzie po 10 pażdziernika. Urodził się z krzywą przednia lewa łapka tak jak widać na zdjęciu. Postanowiłam go nie usypiać . Myślę ,że znajdzie się osoba o kochającym sercu i da mu prawdziwy dom. Pozdrawiam serdecznie."

Piesek jest w Radomsku.
Oby faktycznie oddał za darmo. Ten facet to pseuduch na całego, już wielokrotnie widziałam jego ogłoszenia, zawsze ma po kilka psich ras plus persy :angryy:

Posted

[quote name='Ka-ka']http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Cocer-Spaniel-1-5-roku-Warszawa-W0QQAdIdZ426537040

Nie wiem czy już było o niej bo w spanielach nie siedzę, ale natknęłam się, to podsyłam. te 100zł, to naprawdę mało, więc może i ktoś po prostu za free odda? A to suczka, w dodatku młoda (1,5 roku) i ładna, więc powinna szybko znaleźć dom...

napisalam do baby, usunéla ogloszenie nie odpisujác mi, telefonu nie odbierala parokrotnie tez. pewnie pchnéla byle komu ;/

Posted

[quote name='Ev!']Znalazłam takie ogłoszenie na tablicy:

Piesek jest w Radomsku.

[quote name='Lemoniada']Oby faktycznie oddał za darmo. Ten facet to pseuduch na całego, już wielokrotnie widziałam jego ogłoszenia, zawsze ma po kilka psich ras plus persy :angryy:

dziéki za info, dzis malego odebralismy. Caly w pchlach biedaczek jedzie teraz do hoteliku do Mireczki pod Kielcami.

Posted

emilia2280 napisał(a):
dziéki za info, dzis malego odebralismy. Caly w pchlach biedaczek jedzie teraz do hoteliku do Mireczki pod Kielcami.

Super!! A jak tam jest, w jakim stanie są inne psy i koty?

Posted

emilia2280 napisał(a):

fajnie, że psiak dobrze trafił, ale może jeśli widzieliście gdzie to jest to może warto zgłosić to do jakiegoś stowarzyszenia prozwierzęcego aby zrobili tam nalot?
oczywiście potrzebna też jest opinia lekarska jak piesek wyglądał jak wy go wzięłyście

Posted

W schronisku w Przyborówku przebywa spanielek Maks:
http://przytuliskauwandy.pl/?p=3891#more-3891

Rok/miesiac przyjęcia: sierpień 2012
Wiek w chwili przyjęcia: około 4 lat
Wielkość: średni/mały
Rasa: cocer spaniel
Kastracja/sterylizacja: Tak1
Stosunek do kotów: ?Spanielek Max całe swoje życie spędził na dworze. Miał właścicieli, jednak nigdy nie wpuszczali go do domu. Trafił do schroniska, ponieważ rodzina przeprowadzając się do bloku nie chciała zabrać ze sobą psa. Max przyjechał do schroniska bardzo zaniedbany, z mocno skołtunioną sierścią. Jest pieskiem przyjaznym dla ludzi, daje się wyprowadzać na spacery, głaskać. Szuka domu bez dzieci. Czeka w schronisku.

Więcej zdjęć Maxa na stronie schroniska.

Posted

[quote name='emilia2280']dziéki za info, dzis malego odebralismy. Caly w pchlach biedaczek jedzie teraz do hoteliku do Mireczki pod Kielcami.[/QUOTE]

O rany, jak dobrze <3 jesteście wielkie:)