Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pawel_Y napisał(a):
Witam wszystkich! Chętnie zaadoptuję sunię cocker spanielkę (chętnie złotego) chętnie do lat 5 ponieważ mam w domu już 3 letniego cudownego - z resztą też przygarniętego -spanielka. Najlepiej by sunia była wysterlizowana - choć to nie warunek.
Mój spnielek -Portos jest w domu już od prawie roku jest cudownym psiakiem i chętnie bym dał ciepły dom jeszcze jakiemuś psiakowi:)
Smaczne jedzonko i długie spacerki gratis:)

a skąd jesteś? we wrocławiu jest dużo spanieli, nawet mają wątek na dogo, jak chcesz to podam :)

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

greatmadwomen napisał(a):
a skąd jesteś? we wrocławiu jest dużo spanieli, nawet mają wątek na dogo, jak chcesz to podam :)

Jestem z Warszawy. Ale o wątek i tak poproszę i z góry dziękuję:lol:

Posted

Witam,pod opieką Adopcji Buldożków znajduje się obecnie irish water spaniel. Jest to bardzo rzadka rasa, ale nasz podopieczny w ogóle jest wyjątkowy - ma roczek, wadę serca i wodobrzusze :(Piszę tutaj z nadzieją, że ktoś mi pomoże w ogłaszaniu małego Luckego na innych forach, może znajdzie dom spośród miłośników spanieli?Jeżeli ktos chciałby mi pomóc w szukaniu domku stałego dla Luckiego proszę o maila na adres pomoc@adopcjebuldozkow.plDziękuję.

Posted

[quote name='jagodowa_rodzinka']Witam,pod opieką Adopcji Buldożków znajduje się obecnie irish water spaniel. Jest to bardzo rzadka rasa, ale nasz podopieczny w ogóle jest wyjątkowy - ma roczek, wadę serca i wodobrzusze :(Piszę tutaj z nadzieją, że ktoś mi pomoże w ogłaszaniu małego Luckego na innych forach, może znajdzie dom spośród miłośników spanieli?Jeżeli ktos chciałby mi pomóc w szukaniu domku stałego dla Luckiego proszę o maila na adres pomoc@adopcjebuldozkow.plDziękuję.
Wklej proszę jakieś zdjęcia psiaka, linka do ogłoszenia/wątku i jakieś dane kontaktowe.
Wrzucę psiaka na forum spanielowe.

Posted

[quote name='Pawel_Y']Witam wszystkich! Chętnie zaadoptuję sunię cocker spanielkę (chętnie złotego) chętnie do lat 5 ponieważ mam w domu już 3 letniego cudownego - z resztą też przygarniętego -spanielka. Najlepiej by sunia była wysterlizowana - choć to nie warunek.
Mój spnielek -Portos jest w domu już od prawie roku jest cudownym psiakiem i chętnie bym dał ciepły dom jeszcze jakiemuś psiakowi:)
Smaczne jedzonko i długie spacerki gratis:)

[quote name='Pawel_Y']Jestem z Warszawy. Ale o wątek i tak poproszę i z góry dziękuję:lol:

[quote name='greatmadwomen']to jest ten wątek: http://www.dogomania.pl/threads/206393-Spaniele-we-wroc%C5%82awskim-schronisku-prosz%C4%85-o-dom
przeglądnij jeszcze do tyłu ten wątek i wejdź na forum cockerowe: http://www.cockerspaniel.webd.pl/viewforum.php?f=25
Pawel_Y wejdź proszę na forum spanielowe, do którego link podała Greatmadwoman, tam znajdziesz masę spanieli do adopcji z całej Polski. Niestety jest w czym wybierać...

Posted

Dzięki! będę obserwował przeglądnołem forum spanielków - ale w Warszawie nie znalazłem żadnej suni:) no nic poczekamy cierpliwie:) czekam na wieści

Posted

Pawel_Y napisał(a):
Dzięki! będę obserwował przeglądnołem forum spanielków - ale w Warszawie nie znalazłem żadnej suni:) no nic poczekamy cierpliwie:) czekam na wieści

Pamiętaj, że możliwa jest pomoc w transporcie psiaka, choćby z drugiego końca Polski, więc jeśli jakiś psiaczek chwyci Cię za serce to pisz śmiało, będziemy kombinować transport. ;)

Posted

Witam... do katowickiego schroniska facet przyprowadził roczną, złotą spanielkę z prośbą o znalezienie jej szybko domu, zdjęcia będą prawdopodobnie w piątek.
W schronisku aktualnie jest remont i wiele psów siedzi na jednym wybiegu, nie wiadomo jak sobie biedaczka tam poradzi.

mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu:oops:

Posted

ewes napisał(a):
Witam... do katowickiego schroniska facet przyprowadził roczną, złotą spanielkę z prośbą o znalezienie jej szybko domu, zdjęcia będą prawdopodobnie w piątek.
W schronisku aktualnie jest remont i wiele psów siedzi na jednym wybiegu, nie wiadomo jak sobie biedaczka tam poradzi.

Dzięki za wiadomość, Maciaszek też już do nas napisała w tej sprawie.
Jutro zadzwonię do schroniska, mam osóbkę spod Krakowa zainteresowaną adopcją spanielka.
Czy wiadomo dlaczego ten facet oddał sunię?

Posted

niestety nie wiem, wydaje mi się, że maciaszek powinna wiedzieć, a jak nie maciaszek to jak będziesz dzwonić na pewno się dowiesz :)

Posted

ewes napisał(a):

hej! Jestem zainteresowany adopcją spanielki:) Napiszcie tylko coś o tej suni - czy jest wysterylizowana, jaki jest stosunek do innych psów? - ja ma już jednego spanielka. Czekam na jakąkolwiek informację!

Posted

na razi nic nie wiadomo (przynajmniej ja nic nie wiem), dopiero co trafiła do schroniska, jak Asia&Ginger się jutro czegoś dowie telefonicznie na pewno da znać :), a jeśli nie to ja jutro jadę do schroniska i postaram się czegoś dowiedzieć :)
edit. a jeśli chodzi o sterylke to wszystkie psy dostają bon na darmową

Posted

dzięki za informację!
może kolejne dziecko wakacji, jak mój przygarnięty spanielek:) ? Jesteśmy razem już rok! Chętnie przygarniemy sunię - najlepiej po sterylizacji. Okej jak się czegoś dowiecie koniecznie dajcie znać!