Rumi. Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Pawel_Y napisał(a):Witam wszystkich! Chętnie zaadoptuję sunię cocker spanielkę (chętnie złotego) chętnie do lat 5 ponieważ mam w domu już 3 letniego cudownego - z resztą też przygarniętego -spanielka. Najlepiej by sunia była wysterlizowana - choć to nie warunek. Mój spnielek -Portos jest w domu już od prawie roku jest cudownym psiakiem i chętnie bym dał ciepły dom jeszcze jakiemuś psiakowi:) Smaczne jedzonko i długie spacerki gratis:) a skąd jesteś? we wrocławiu jest dużo spanieli, nawet mają wątek na dogo, jak chcesz to podam :) Quote
Pawel_Y Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 greatmadwomen napisał(a):a skąd jesteś? we wrocławiu jest dużo spanieli, nawet mają wątek na dogo, jak chcesz to podam :) Jestem z Warszawy. Ale o wątek i tak poproszę i z góry dziękuję:lol: Quote
Rumi. Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 [quote name='Pawel_Y']Jestem z Warszawy. Ale o wątek i tak poproszę i z góry dziękuję:lol: to jest ten wątek: http://www.dogomania.pl/threads/206393-Spaniele-we-wroc%C5%82awskim-schronisku-prosz%C4%85-o-dom przeglądnij jeszcze do tyłu ten wątek i wejdź na forum cockerowe: http://www.cockerspaniel.webd.pl/viewforum.php?f=25 Quote
Pawel_Y Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Dzięki! Będę szukał, sporo tych spanieleczek we Wroclawiu:) Może i bliżej jakaś niunia potrzbuje domku:) Quote
jagodowa_rodzinka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Witam,pod opieką Adopcji Buldożków znajduje się obecnie irish water spaniel. Jest to bardzo rzadka rasa, ale nasz podopieczny w ogóle jest wyjątkowy - ma roczek, wadę serca i wodobrzusze :(Piszę tutaj z nadzieją, że ktoś mi pomoże w ogłaszaniu małego Luckego na innych forach, może znajdzie dom spośród miłośników spanieli?Jeżeli ktos chciałby mi pomóc w szukaniu domku stałego dla Luckiego proszę o maila na adres pomoc@adopcjebuldozkow.plDziękuję. Quote
Asia & Ginger Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='jagodowa_rodzinka']Witam,pod opieką Adopcji Buldożków znajduje się obecnie irish water spaniel. Jest to bardzo rzadka rasa, ale nasz podopieczny w ogóle jest wyjątkowy - ma roczek, wadę serca i wodobrzusze :(Piszę tutaj z nadzieją, że ktoś mi pomoże w ogłaszaniu małego Luckego na innych forach, może znajdzie dom spośród miłośników spanieli?Jeżeli ktos chciałby mi pomóc w szukaniu domku stałego dla Luckiego proszę o maila na adres pomoc@adopcjebuldozkow.plDziękuję. Wklej proszę jakieś zdjęcia psiaka, linka do ogłoszenia/wątku i jakieś dane kontaktowe. Wrzucę psiaka na forum spanielowe. Quote
Ayia Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Asia & Ginger']Wklej proszę jakieś zdjęcia psiaka, linka do ogłoszenia/wątku i jakieś dane kontaktowe. Wrzucę psiaka na forum spanielowe. Znalazłam ogłoszenie na stronie buldożków; http://start5g.ovh.net/~adopcjeb/index.php?option=com_content&task=view&id=154&Itemid=3 Quote
Asia & Ginger Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='Pawel_Y']Witam wszystkich! Chętnie zaadoptuję sunię cocker spanielkę (chętnie złotego) chętnie do lat 5 ponieważ mam w domu już 3 letniego cudownego - z resztą też przygarniętego -spanielka. Najlepiej by sunia była wysterlizowana - choć to nie warunek. Mój spnielek -Portos jest w domu już od prawie roku jest cudownym psiakiem i chętnie bym dał ciepły dom jeszcze jakiemuś psiakowi:) Smaczne jedzonko i długie spacerki gratis:) [quote name='Pawel_Y']Jestem z Warszawy. Ale o wątek i tak poproszę i z góry dziękuję:lol: [quote name='greatmadwomen']to jest ten wątek: http://www.dogomania.pl/threads/206393-Spaniele-we-wroc%C5%82awskim-schronisku-prosz%C4%85-o-dom przeglądnij jeszcze do tyłu ten wątek i wejdź na forum cockerowe: http://www.cockerspaniel.webd.pl/viewforum.php?f=25 Pawel_Y wejdź proszę na forum spanielowe, do którego link podała Greatmadwoman, tam znajdziesz masę spanieli do adopcji z całej Polski. Niestety jest w czym wybierać... Quote
Pawel_Y Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Dzięki! będę obserwował przeglądnołem forum spanielków - ale w Warszawie nie znalazłem żadnej suni:) no nic poczekamy cierpliwie:) czekam na wieści Quote
Asia & Ginger Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Pawel_Y napisał(a):Dzięki! będę obserwował przeglądnołem forum spanielków - ale w Warszawie nie znalazłem żadnej suni:) no nic poczekamy cierpliwie:) czekam na wieści Pamiętaj, że możliwa jest pomoc w transporcie psiaka, choćby z drugiego końca Polski, więc jeśli jakiś psiaczek chwyci Cię za serce to pisz śmiało, będziemy kombinować transport. ;) Quote
Asia & Ginger Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Zapraszam na wątek zaniedbanego czarnego spanielka z Lublina, który całymi dniami biega samopas po osiedlu: http://www.dogomania.pl/threads/209131-Młody-zaniedbany-spanielek-trzeba-go-odebrać-właścic.-Błagamy-o-DT.-LUBLIN Quote
Marinka Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Asia & Ginger napisał(a):Zapraszam na wątek zaniedbanego czarnego spanielka z Lublina, który całymi dniami biega samopas po osiedlu: http://www.dogomania.pl/threads/209131-Młody-zaniedbany-spanielek-trzeba-go-odebrać-właścic.-Błagamy-o-DT.-LUBLIN Psiak ma bardzo dużo szczęścia :) Ma dom :) I to jaki :) Ludzie kiedyś zawsze mieli psiaki tej rasy :) Quote
Asia & Ginger Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 Marinka napisał(a):Psiak ma bardzo dużo szczęścia :) Ma dom :) I to jaki :) Ludzie kiedyś zawsze mieli psiaki tej rasy :) Bardzo się cieszę. :p Szybka akcja! :cool3: Quote
werbena520 Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 :Cool!::Cool!::Cool!:...wspaniała wiadomość...trzymamy kciuki za czarnuszka,oby mu się dobrze wiodło:loveu: Quote
Pawel_Y Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Hej! Dzięki za informację! jest to bardzo ważne dla mnie:) poszukiwania trwają... Quote
Asia & Ginger Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Pawel_Y napisał(a):Hej! Dzięki za informację! jest to bardzo ważne dla mnie:) poszukiwania trwają... Trzymam kciuki za owocne pszukiwania. :kciuki: :kciuki: Quote
Cockermaniaczka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Schronisko w Toruniu: Pies poz. 939/10 boks: 62 numer: 59 czy ten spanielek jest nadal aktualny??? I co z mlodym spanielkiem z Radomia? Quote
ewes Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Witam... do katowickiego schroniska facet przyprowadził roczną, złotą spanielkę z prośbą o znalezienie jej szybko domu, zdjęcia będą prawdopodobnie w piątek. W schronisku aktualnie jest remont i wiele psów siedzi na jednym wybiegu, nie wiadomo jak sobie biedaczka tam poradzi. mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu:oops: Quote
Asia & Ginger Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 ewes napisał(a):Witam... do katowickiego schroniska facet przyprowadził roczną, złotą spanielkę z prośbą o znalezienie jej szybko domu, zdjęcia będą prawdopodobnie w piątek. W schronisku aktualnie jest remont i wiele psów siedzi na jednym wybiegu, nie wiadomo jak sobie biedaczka tam poradzi. mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu:oops: Dzięki za wiadomość, Maciaszek też już do nas napisała w tej sprawie. Jutro zadzwonię do schroniska, mam osóbkę spod Krakowa zainteresowaną adopcją spanielka. Czy wiadomo dlaczego ten facet oddał sunię? Quote
ewes Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 niestety nie wiem, wydaje mi się, że maciaszek powinna wiedzieć, a jak nie maciaszek to jak będziesz dzwonić na pewno się dowiesz :) Quote
Pawel_Y Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 ewes napisał(a):Witam... do katowickiego schroniska facet przyprowadził roczną, złotą spanielkę z prośbą o znalezienie jej szybko domu, zdjęcia będą prawdopodobnie w piątek. W schronisku aktualnie jest remont i wiele psów siedzi na jednym wybiegu, nie wiadomo jak sobie biedaczka tam poradzi. mam nadzieję, że piszę w dobrym miejscu:oops: hej! Jestem zainteresowany adopcją spanielki:) Napiszcie tylko coś o tej suni - czy jest wysterylizowana, jaki jest stosunek do innych psów? - ja ma już jednego spanielka. Czekam na jakąkolwiek informację! Quote
ewes Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 na razi nic nie wiadomo (przynajmniej ja nic nie wiem), dopiero co trafiła do schroniska, jak Asia&Ginger się jutro czegoś dowie telefonicznie na pewno da znać :), a jeśli nie to ja jutro jadę do schroniska i postaram się czegoś dowiedzieć :) edit. a jeśli chodzi o sterylke to wszystkie psy dostają bon na darmową Quote
Pawel_Y Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 dzięki za informację! może kolejne dziecko wakacji, jak mój przygarnięty spanielek:) ? Jesteśmy razem już rok! Chętnie przygarniemy sunię - najlepiej po sterylizacji. Okej jak się czegoś dowiecie koniecznie dajcie znać! Quote
Diana S Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Pawel, a mozesz pokazać Nam Twojego spaniela? Quote
Recommended Posts