Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O Kobim cały czas pamiętamy. Psiulec wisi na naszym spanielowym forum. Cały czas brakuje mi czasu do ogłoszeń,dzisiaj niedziela może wreszcie się uda.

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo pilnie poszukiwany dom tymczasowy dla 9-miesięcznej spanielki z wrocławskiego schroniska!!!

imię: LUNA
boks 22, nr 489/11
opis: znaleziona, wesoła, zwariowana, nie przejawia agresji ani do ludzi ani innych psów. Trochę nieokrzesana w zabawach. Suczka nie ma jeszcze złych nawyków wychowawczych, dobrze by było jakby trafiła do kogoś kto takich nie zrobi, bo znów będzie kolejny "agresywny" spaniel. Bardzo ładna. Wesoła, miła, chętnia do zabaw. Wymaga wychowania przez doświadczoną osobę. W dobrych rękach będzie świetnym towarzyszem. Jak widać na zdjęciu sunia ma jeszcze niewyczasany szczenięcy puch.

Posted

[quote name='careaaa']stały kochający ciepły domek dla (miesięcznego)spanielka

[quote name='careaaa']Jesteśmy zainteresowani Adopcją spanielka kilku miesięcznego śliczna jest luna naprawde piękny psiak
Careaaa napisz proszę coś więcej o sobie, rodzinie, obecnych zwierzakach w domu, itp.

Czy czarna 6-miesięczna sunia też wchodziłaby w grę? Była taka w okolicach Mrągowa na tymczasie. Nie wiem tylko czy dalej jest aktualna, ale postaram się dowiedzieć.

Posted

Dziewczyny znalazłam takie ogłoszenie:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-sliczny-Rudzielec-cocker-spaniel-szuka-domu-W0QQAdIdZ283707049
Nie wiem czy już tu było o tym piesku. Z ogłoszenia wynika, że piesek ma niewiele czasu
"Tymczasowa pani Rudziaka jest osobą starszą, która nie ma siły zajmować się pieskami w maleńkim mieszkanku. Dlatego los Rudziaka jest bardzo niepewny. Nie pozwól aby trafił do schroniska lub na ulicę"

Posted

[quote name='Prince']Dziewczyny znalazłam takie ogłoszenie:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-sliczny-Rudzielec-cocker-spaniel-szuka-domu-W0QQAdIdZ283707049
Nie wiem czy już tu było o tym piesku. Z ogłoszenia wynika, że piesek ma niewiele czasu
"Tymczasowa pani Rudziaka jest osobą starszą, która nie ma siły zajmować się pieskami w maleńkim mieszkanku. Dlatego los Rudziaka jest bardzo niepewny. Nie pozwól aby trafił do schroniska lub na ulicę"
Domek już czeka na Rudzika. Teraz tylko wizyta przedadopcyjna i szukanie transportu. :p

Posted

Fundacja Medor napisał(a):
niby tak tylko zal psa tak to bedzie kwitł handelek na alegro
ja forum beagle dałam i boksery na boksery wrzuciłam

widziałam właśnie na boksiach, te boksery z tego allegro to wyglądają jak kundelki a nie boksery... a te psy wygladają strasznie na tych zdjęciach. niestety nic z tym nie zrobimy,no chyba gdyby wysłać tam Toz, na zdjęciach widać że jest tam mnóstwo tych szczeniaków i te psy są w strasznym stanie.

Posted

a to fado / Gobi dziś :
sorki, że tu - ale będzie pozytywnie - sczzesliwy piesek :D

Uploaded with ImageShack.us

dziś był u fryzjera i pani mu sciachala te krzywizny :D chociaz w dluzszych tez jest piekny, bo wtedy mu sie kręcą :)

tu przed fryzjerem

taka fryzurka

a tu po

oczywiscie posta moge skasowac, ale pomyslalam, ze moze sie zaciekawicie, jak mu u mnie jest - a pamietacie, ze jakis czas szukalam "synunia" :D

Posted

i mniej optymistycznie:

GIMI- ok. 2 lat, pies, cocker spaniel

Gimi to przeuroczy psiak. Jest bardzo spokojny . Uwielbia towarzystwo dzieci. Był w domu z małymi dziećmi, ale 3-letnia dziewczynka tak panicznie bała się psa, że rodzice musieli go oddać… Gimi nigdy nawet nie warknął na dziecko. Jest to prawdziwy pieszczoch.. bardzo lubi spacery i zabawy na świeżym powietrzu. Pragnie by ktoś go pokochał całym sercem i p0rzygarnął go już na zawsze…? Może właśnie w Twoim sercu znajdzie się dla niego miejsce…?

Zobacz filmik z Gimim:

Zadzwoń do schroniska i zapytaj o adopcję: (58) 531 96 56 lub napisz: tczew.schronisko@wp.pl
strona schroniska: www.tczew.otoz.pl
83-110 Tczew
ul. Malinowska
Numer konta: 81 1020 1909 0000 3402 0107 9615 – na pomoc zwierzętom

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/gimi-otoz-animals-schronisko-w-tczewie-ogl3801102.html