Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

shirrrapeira napisał(a):
A ja wyjezdzam 12 sierpnia na mazury. A tak chcialam poznac domek pani Malagos, bo sama Malagos juz znam.

Przeciez na mazury mozna jechać przez Maków i Krasnosielc, potem Chorzele, Wielbark, Szczytno itp. :cool3:

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że wybierzmy jeden dzień na spotkanie, niedzielę. Jak ktoś ma daleko, niech przybędzie juz w sobotę, a wybędzie w poniedziałek :p

Posted

A orientujesz się może o której miałabym autobus z Ostrołęki tak po 15, bo jakoś znaleźć nie mogę? Bo chcę jeszcze do znajomych zajść i zobaczyć co tam u nich słychać..

Posted

Gonitwa napisał(a):
Jeśli Ani(Rybci) rodzice się zgodzą to ja bardzo chętnie i ona pewnie też!

My odpadamy niestety w sobotę mamy wystawę międzynarodową, a Malagos mieszka za daleko.

Inaczej byłoby, gdyby Basia jechała do Malagos z Pasłęka...

Posted

malagos napisał(a):
kochani, zapisywać sie na piwo, kiełbaskę i bułeczkę!

malgos my sie jeszcze nie znamy powiedz mi dokladnie gdzie to jest ile od elblaga i czy na tej trasie jest ostrołeka bo jesli tak to namowilam bym meza ;) i moglo by sie udac a powiem ze bardzo bym chciala sie z basia zobaczyc noi ciebie poznac :)

Posted

[quote name='anyk1']malgos my sie jeszcze nie znamy powiedz mi dokladnie gdzie to jest ile od elblaga i czy na tej trasie jest ostrołeka bo jesli tak to namowilam bym meza ;) i moglo by sie udac a powiem ze bardzo bym chciala sie z basia zobaczyc noi ciebie poznac :)
Z Elbląga trasą E 7 jedzie się do Mławy, tu skręt w lewo na Przasnysz, w Przasnyszu wyjazd na Krasnosielc. Ostrołęka nie jest na trasie.
Z Mławy to jakieś 50 km.
zapraszam!