Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Małgosiu wróciliśmy zachwyceni, wszystko było wspaniałe: ludzie, zwierzęta, jedzonko, otoczenie ... naleweczki po prostu boskie (szkoda, że ja prowadząca).
Jakby co ... to pamiętaj o nas koniecznie ... nie spóźnimy się następnym razem :cool3: , ..... a co to było to w tej misce w czerwone grochy?

Posted

Aż przeleciałam wszystkie zdjecia, szukajac miski w grochy :lol: to surowe skrzydełka, przygotowane do połozenia na grill.
Lamia, dzieki za odwiezienie moich pań...One też dziękują!

Posted

malagos napisał(a):
Aż przeleciałam wszystkie zdjecia, szukajac miski w grochy :lol: to surowe skrzydełka, przygotowane do połozenia na grill.
Lamia, dzieki za odwiezienie moich pań...One też dziękują!

Nie ma sprawy :lol:

były skrzydełka :crazyeye: ... no tak spóźnialscy zawsze tracą :flaming:

Posted

Dalia (moja miłość) - urocza, wiejska spryciulka :eviltong:;) Ta to nie zginie :evil_lol:

Shot with hp PhotoSmart 43x series at 2007-08-13

Jessica - pręgusia siostry malagos Ani. Cudo!!! :loveu: Słodka, energiczna przylepa, kocha wszystkich (tylko Malinka zdołała ją wkurzyć :diabloti: )

Z Ciocią Jo37:-)

Posted

Przekochana, cudownie uratowana przez rodzinę malagos (zresztą cały zwierzyniec jest "z odzysku" :evil_lol:) starsza dama Pellasia :loveu:

Jeden z "tymczasików" - rozbrajająco nieporadna i słodka staruszeczka Majeczka :lol:

Arystokratyczny kot o imieniu Czesław (to imię zupełnie do niego nie pasuje! ;) )

Niestety nie udało się sfotografować drugiego "tymczasiku" - ślicznej dzikuski Zulki
Na fotki, niestety nie załapały się także 2 pozostałe koty (syjamski i pers), żołwie, papugi, świnki i prześliczny stróż domowstwa - Sonia

malagos, czy o kimś jeszcze zapomniałam?;-)

Posted

Malinka to istna terrorystka ale ja lubie psy z charakterem i dzieci ,ktore spokojnie nie posiedzą.Mam nadzieję ,ze Malina wydorośleje !
Jak milo popatrzec na fotki i powspominac !

Posted

[quote name='malagos']Ja mam zdjątko moich kotów :oops:
Wszystkie trzy, na śniadniu w kuchni. Muszą jeść wysoko, bo inaczej wcale by nie zjadły :evil_lol:

Ale dobrze mają