malagos Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Kochani :mad: :mad: Ja tu naleweczki produkuję, olbrzymi słój ogóreczków dziś zakwasiłam na małosolne, obmyślam, jakie ciasta upiec... Eh, chyba sama z moim Tomaszem usiadę, zjemy, wypijemy, porobimy sobie nawzajem zdjecia i pokazemy się na forum :diabloti: :shake: A z Łodzi macie 120+100=220 km. Quote
modliszka84 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ruda76 napisał(a):a ile my mamy kilometrow? a wybierasz sie ciotka :cool3: ? Quote
Witokret Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Zmysł napisał(a):Mimo, że daleko, to się szykowałem na przyjazd. Ale niestety teraz już wiem, że nic z tego:placz: . Siła wyższa Oj.... :shake: a tak liczyłyśmy, że Cię poznamy... Quote
Witokret Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 malagos napisał(a):Kochani :mad: :mad: Ja tu naleweczki produkuję, olbrzymi słój ogóreczków dziś zakwasiłam na małosolne, obmyślam, jakie ciasta upiec... Eh, chyba sama z moim Tomaszem usiadę, zjemy, wypijemy, porobimy sobie nawzajem zdjecia i pokazemy się na forum :diabloti: :shake: A z Łodzi macie 120+100=220 km. Nie qś nie qś :evil_lol: naleweczki na drogę, to nie bardzo, ale za ogórki małosolne, to ja się pokroić dam :razz: Quote
lamia2 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Malagos my się też wybieramy, ale nie wiem czy dziewczyny już do Ciebie pisały, bo zabieramy do Warszawy amstaffkę Herę z Elbląga i nie wiem co Ty na to .... żebyśmy z nią wpadli :cool3: Quote
GreenEvil Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 A czy ktos ewentualmę wzialby ciotke green z wawy ze soba samochodem? :oops: Ja mala jestem, wszedzie sie mieszcze :evil_lol: pzdr GreenEvil Quote
ruda76 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 modliszka84 napisał(a):a wybierasz sie ciotka :cool3: ? kurcze taki szmat drogi ? Dla mnie nie problem odległosc tylko czasowo -ja musze zostawic całą watache a nie wiem czy bede miała na czyjej głowie:cool3: Quote
Witokret Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 GreenEvil napisał(a):A czy ktos ewentualmę wzialby ciotke green z wawy ze soba samochodem? :oops: Ja mala jestem, wszedzie sie mieszcze :evil_lol: pzdr GreenEvil Szanowna "ciotko Green" :cool3: jak tylko okaże się, że nie musimy wybywać w sobotę - to chętnie Cię zgarniemy po drodze ;) Wszystko jednak ostatecznie okaże się w piątek - tak więc jeśli ktoś wie na pewno, że jedzie - to zabieraj się z nim :lol: Nie będziemy jednak za długo ze względu na nasze futrzaki... Tak, czy inaczej - jak okaże się, że jedziemy, to serdecznie Cię zapraszamy :lol: Quote
GreenEvil Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Jezu to TA niedziela? a to du*** nie pojade :placz: pzdr GreenEvil Quote
basia0607 Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Malagosiu ,nie martw sie. Ogórki zjemy ,naleweczke wypijemy ,fotek narobimy! Będzie super ! Przecież bylam u Was i poznalam Waszą goscinność. Quote
lamia2 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 GreenEvil napisał(a):A czy ktos ewentualmę wzialby ciotke green z wawy ze soba samochodem? :oops: Ja mala jestem, wszedzie sie mieszcze :evil_lol: pzdr GreenEvil My wyjeżdżamy w sobotę, nocujemy gdzieś po drodze aby w niedzielę zjechać do Malagos. Quote
GreenEvil Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 lamia2 napisał(a):My wyjeżdżamy w sobotę, nocujemy gdzieś po drodze aby w niedzielę zjechać do Malagos. dzieki lamia, :) mi sie niestety pokaszanilo, ze zlot ma byc w przyszly weekend :( w nd musze byc w Wawie :placz: pzdr GreenEvil Quote
Angelwings Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witam :) Też bym chętnie poznała cioteczki:loveu: ale uuu daleko:( Quote
malagos Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 na dogomanii nie ma pojęcia "daleko" :eviltong: Quote
lamia2 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 GreenEvil napisał(a):dzieki lamia, :) mi sie niestety pokaszanilo, ze zlot ma byc w przyszly weekend :( w nd musze byc w Wawie :placz: pzdr GreenEvil Szkoda, bo pewnie będziemy wracać z suczydłem i przydałby się ktoś mały (żeby suni było wygodnie) do jej zabawiania przez drogę :) :) :)Malagos a której ten zlot? Quote
malagos Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 A nie am godzin - po prostu niedziela :cool3: Ja wstaję rano i od ósmej możemy zacząć .... Quote
Witokret Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 My niestety odpadamy - jutro musimy wyjechać na Śląsk :shake: Bardzo żałujemy, ale nie damy rady... Quote
Ania-Sonia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ja też, niestety nie mogę!!! :-( (szkoda, że jakiegoś priva nie dostałam). Małgosiu, a może przesunąć zlot na inny, bardziej dogodny termin, może mniej wakacyjny :oops: Tak miło byłoby się znowu spotkać!!!..... Quote
malagos Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Anuś, nic nie stoi na przeszkodzie, by znów urządzić zlocik...Bo w tę niedzielę będzie nas garstka, doslownie kilka osob... Mało pw wysłałam, o zlociku przypominałam na watkach, gdzie udzielasz się Ty, Ania14p, Marka, Eurydyka i inne dziewczyny, które miałam przyjemnośc poznać osobiście :p I na wątku ostrowskim, ale stamtąd żadnego odzewu, nawet "pocałuj nas w ..." :shake: Quote
Ania-Sonia Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Strasznie mi przykro Malagos, za mało "szumu" chyba robiłaś, bo jakoś przeoczyłam zaproszenie :oops: :oops: Wybacz kochana, dla mnie byłaby to wielka przyjemność znów się z Tobą zobaczyć, byłaś przecież (ale to nie tylko dla tego :lol: ) jedną z pierwszych dogomaniaczek, które poznałam osobiście. To było ważne wydarzenie w moim życiu! Spróbuję jeszcze pertraktować z TZ-etem, ale czarno to widzę :shake: Quote
lamia2 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A my jednak nie zabieramy suni, więc przyjedziemy bez psa. Quote
malagos Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Ania-Sonia napisał(a):Strasznie mi przykro Malagos, za mało "szumu" chyba robiłaś, bo jakoś przeoczyłam zaproszenie :oops: :oops: Wybacz kochana, dla mnie byłaby to wielka przyjemność znów się z Tobą zobaczyć, byłaś przecież (ale to nie tylko dla tego :lol: ) jedną z pierwszych dogomaniaczek, które poznałam osobiście. To było ważne wydarzenie w moim życiu! Spróbuję jeszcze pertraktować z TZ-etem, ale czarno to widzę :shake: ....a ja i tak czekam na Ciebie....:eviltong: Quote
Ania-Sonia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ale Ty masz intuicję! :lol: Tak, tak, TZ-et zmiękczony, wpadniemy na jakąś kawkę, tylko napisz, o której najlepiej :lol: Mamy 2 wolne miejsca w samochodzie :cool3: Quote
Ania-Sonia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 I co, nie ma więcej chętnych? Sms-uje do zaprzyjaźnionych dogomaniaczek, ale wszystkie na wywczasach ;) Małgosiu, ja tu sobie wątek przeglądam i nie mogę znaleźć dokładnego adresu. Dojedziemy do Krasnosielska i co dalej? :roll: :evil_lol: Napisz mi priva, a ja lecę do mapy szukać Twojego telefonu. Quote
Ania-Sonia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 OK, przecież znam Twoje nazwisko, będziem pytać po sąsiadach :evil_lol: :eviltong: Napisz o której mamy być i co przywieźć do kawki. Ale się cieszę, że się spotkamy. I spotkam w końcu Pellasie! :multi: :loveu: Quote
Recommended Posts