Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ależ pozazdrosciłam dogomaniakom, ze spotkali się u wandul 66!

To ja zapraszam wszystkich chętnych do siebie.
Termin: niedziela 12 sierpnia br.
miejsce: Krasnosielc, niedaleko Makowa Maz., 100 km od Warszawy, 120 km od Olsztyna, 80 km od Łomży...Wszędzie blisko, nawet do Łodzi!
Do dyspozycji ogród i sad, pół ha ogrodzonego terenu. Duży dom i namiot dla chcących zanocować.
Miejsce na grilla i ognisko.
No i specjalność kurpiowska: miodowa naleweczka w wykonaniu cioci malagos! :cool3: i równie dobra miętowa wytrawna na ułatwienie strawienia dań grillowo-ogniskowych!!

I co, byłby ktoś chętny? Poznać sie, pogadać, wypić morze piwa...

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baśka :mad: adlaczego nie pytasz, czy JA dobrze tańczę?!
Żartuję, Tomek tańczy doskonale, ja przeciwnie.
Ale moze jakieś ciasto upiekę? :oops:

Posted

Małgoniu wspaniały pomysł :lol: Jeśli tylko nie będziemy musiały służbowo wybyć ze stolycy ;) z pewnością nie odmówimy sobie wproszenia się do jednej z naszych ulubionych dogomaniaczek :razz:

Posted

malagos czemu to akurat 11-12 sierpień :placz::placz:??
chętnie bym przyjechał ale jestem wtedy na wystawie w sobotę i goszczę u siebie dogomaniaczkę

Posted

o kurcze a ja mam chyba wesele.tylko nie pamietam czy 11 czy 17 musze sprawdzic bo zaproszenie w pracy. Taka okazja zobaczyc mojego Tomeczka ( nie mylic z Tomeczkiem malagos:razz: ) i ta naleweczka. Oblizujta sie ci ktorzy nie mogą. Wiem co mowie:evil_lol:

Posted

Co do żarełka, to myślę, ze mozna składkowo-jak tylko będę wiedziała, ile ludziów będzie, zakupię produkty i piffko, potem zrzutka. Co? Chyba, ze ktoś wege, to dla niego moze być specjalna kuchnia, albo sobie przywiezie sojowa kiełbaskę...:))

Posted

Dojeżdżają do nas autobusy PKS, z Zachodniego godz. 12.15, 16.15 i 20.
Ale autobus jedzie 3 godz. :crazyeye: Albo każdym z Zachodniego lub Gdańskiego do Makowa Maz., stąd mozemy jakos odebrać autkiem - to tylko 18 km. Pociagów niestety u nas nie ma :shake:

Posted

matusz5 napisał(a):
malagos czemu to akurat 11-12 sierpień :placz::placz:??
chętnie bym przyjechał ale jestem wtedy na wystawie w sobotę i goszczę u siebie dogomaniaczkę

No i w czym problem? Dogomaniaczkę pod pachę i jesteście u nas!

Posted

Małgosiu, ale wspaniały pomysł, z Ciebie to jest fest babka :loveu: no nie mogę!:loveu: :lol: Bardzo bym chciała przyjechać, ale będę wtedy na drugim krańcu Polski...w Bielsku :oops: , obiecałam tam już coś komuś i jechać muszę. Kurde no, ale szkoda!:-(
Ale zdjęcia będziecie robić, co? I pokażecie potem?:cool3: :lol:

Posted

No, No ! Akcja sie rozwija ! Super ! Może impreza być skladkowa ,ale mój Tz i tak będzie szlalał w Malgosi kuchni ,bo on to uwielbia.A my w tym czasie sobie po pifku,albo nie , mogę nakarmic żółwie żeby bylo sprawiedliwie.