Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety Batoniku cukiereczku najsłodszy - zbijamy pupine ale dopiero w nowym domku, bo tak jak Becia napisała w schronie nie da rady. Tylko nowy domek cos się o Ciebie nie upomina :(

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Moje psiaki źle znoszą upały więc pewnie i Baronik się roztapia

Guest monia3a
Posted

Fakt dziś parzy nbiemiłosiernie, swoje pieski dziś co jakiś czas zwilżam zimną wodą dla ochłody, a ten biedaczek zapewne się rozpływa

Guest monia3a
Posted

Dzisiejszy upał moje piesie ledwo przeżyły, biedaku a jak Ty ??

Posted

siedze, i dumam

Dziewczyny łapa Batona siada, pomimo jego młodego wieku, trzeba coś zrobić
Skontaktowałam się z gościem od sprzętu rehabilitacyjnego dla psów - proteza dla Batona kosztowałaby około 700 zł, z tego co ustaliłam wstępnie - co Wy na to???
Może to pomoże znaleźć mu dom, napewno poprawi stan jego łap!

Posted

Ale dzielnie walczycie o chłopaczka!!! Trzymam mocno kciuki, żeby los się do niego usmiechnał!!!!
Może warto zrobic zriórke na jego łapkę, nie szkodzi spróbować, na pewno odciaży to jego zdrową łapke, bo o treningach i lepszym jedzeniu w schronisku nie mam mowy i to jedyne roziwazanie w tej chwili!

Posted

Rozmawiałam z kierowniczką o boksie dla Batona, mają robić nowy boks na miejscu starego i będę pilnować aby został zrobiony pod niego włącznie z budą. Naprawdę straszliwie mi ten pies siedzi na barach i skoro narazie nie ma na niego chętnych i pewnie chwilę to wszystko jeszcze potrwa trzeba mu poprawić warunki bytowe w schronie.
Nie wiem jak się tutaj organizuje tzw. skarpetę - wiecie??

Guest monia3a
Posted

Ja niestety nie wiem ale cos napewno dołożę jak będzie trzeba :cool3:

Posted

Możecie spróbować poprosić AFN - żeby założyli skarpetkę dla Batona (może beda w stanie tez troszke finansowo pomóc) i wtedy łatwiej np na allegro zrobic cegiełki bo inaczej wyglada fundacja a inczej osoba prywatna - tylko wtedy jakikolwiek wydatek na rzecz Batona musi byc udokumentowany odpowiednia faktura wystawiona na fundacje, żeby dziewczyny mogly się rozliczać z pieniażków, a jeżeli chcecie bezposrednio - to ustalcie jakies konto na jakie zbieracie i ogłaszajcie na wątku zbiórke, plus bazarki itp.