Ola164 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Oj trzymamy, trzymamy:thumbs::D, bo każdy nie może się do czekać jak Batonik będzie miała dom, BO BĘDZIE MIAŁ NA PEWNO !!!:p:loveu::eviltong: Quote
albiemu Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 ja też czuje że znajdzie domek, może łatwo nie będzie ale im trudniej tym bardziej zaciekła nasza walka o niego :) Quote
Ola164 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Mam kilka pytań... Czy baton lubi dzieci??:smilecol: Czy mógł by mieszkać w bloku??? Czy ciągnie na smyczy??:painting: Czy na przykład dzieciak w wieku np. 9 lat dałby sobie z nim rade?? A i jeszcze jedno: Czy na przykład 200-500 km. w aucie nie było by dla niego trudne do wytrzymania?? Proszę o odpowiedzi bo te pytania mogą mi się przydać w szukaniu domku :) Quote
albiemu Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 nigdy nie sptkałam się z jego strony z agresją, co do dzieci nie jestem w stanie tego sprawdzic ale osobiście obstawiam, nie ma w tym psie ani grama agresji. Na smyczy - nie wiem, muszę go zabrać na spacer. W aucie już wiele psiaków było wiezionych w dalekie trasy i mamy doświadczenie :) Na ponad dwadzieścia psów, wszystkie dotarly do celu i tylko dwa razy były wymioty więc źle nie jest :D Blok - sama nie wiem, Baton może nie znać schodów, mój Gutek chociaż ma wszystkie łapki musiał nauczyc się po nich chodzić. Baton świetnie daje sobie radę ale schody - sama nie wiem ... Quote
albiemu Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 skleroza nie boli - ostatnio jakies dzieci były w schronie i pomagały - muszę kierowniczkę podpytać jak zachował się w stosunku do nich Baton :) Quote
Ola164 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A co do bloku to nie tylko o schody mi chodzi, zastanawiam się czy mógł by mieszkać w mieszkani np. parter?? Quote
albiemu Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Pewnie tak, tylko tak jak wcześniej pisałam możliwe, że nie umie ich pokonać bo ich nie zna. Widziałam naprawdę sporo psów ze schroniska, które nie potrafiły wejść na stopień bo bały się. Baton jest duży i wleczenie go w razie czego to kiepski pomysł. Nie wiemy też jak reaguje na klatkę, pomieszczenia zamknięte. Nie napiszę Ci, że schody, klatka to nie jest problem bo nie wiem tego i sprawdzić też nie mam jak. To okazałoby się dopiero w tzw. praniu. Odrobina cierpliwości w stosunku do niego i napewno da się wszystko. Osobiście chciałabym aby miał ogród, rozumiesz mnie pewnie, ale zapewne wszędzie lepiej niż w schronie :) Quote
Becia66 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Słodki Baton do wzięcia i schrupania...:grins: :grins: Quote
Ola164 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 On to troszkę wygląda jak mix owcz. szkockiego collie :lol::eviltong: Quote
albiemu Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Batoniku po domek, po domek, nie obijamy się! Quote
Becia66 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Może i nie masz łapy ale masz wielkie serce psiulo kochana...:roll: Quote
Ola164 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Biedne psisko... Tyle czsu już czeka:-( Ale nie może czelać więcej :angryy: Quote
albiemu Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 czeka kilka lat odkąd stracił łapę, to naprawdę przykre :( Quote
Ola164 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Za wszelką cenę musimy znaleźć mu dom:mad: Najlepiej z ogrudkiem:lol: i kochającym panem:loveu: który będzie kochał Batonika, chodził z nim na spacery:painting: i nie przejmował się tym że nie biega jak każdy pies:Dog_run::) Quote
albiemu Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 z allegro dalej cisza, może jego właściciel jest na wakacjach i jeszcze nie wie za kim tęsknił co wieczór ... Quote
Nikki Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Śliczny zwierzak i do tego ma tak na imię jak mój pies ;) Quote
Becia66 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Batonik chce do domu bo się rozpuści na tym upale...:sad: Quote
albiemu Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Batonik na pierwszą, czy naprawdę nikogo nie wzrusza Twoja psia postać?? Baton szuka domu. Quote
Guest monia3a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Do góry Batoniku !!! Szukamy domeczku :roll: Quote
Recommended Posts