albiemu Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 oby, oby męczę i katuje telefonami właściciela i zaraz będzie miał dość :) Problem z kablem ale co się odwlecze nie uciecze :) bo w przyszłym tygodniu ma Agnieszka wpaść na REWIZJĘ :) Baton jak u siebie, można powiedzieć jakby tam był od zawsze. Pilnuje domu, kładzie się na schodach i rzuca okiem na obejście, potem leci pogonić i doprowadzić do porządku kozy, po czym zadowolony wraca. Reaguje pięknie na imię :) Są nim oczarowani!!!!! :) Quote
Guest monia3a Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A właśnie imię Baton zostało czy zmienili mu ?? Quote
albiemu Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 został Baton :), pasuje mu i koniec :) Quote
Guest monia3a Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Według Twojego podpisu on nadal szuka domku ??:-o Quote
albiemu Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 napisałam że ma dom w tytule, na banerku fakt coś innego pisze ... jak dojdę jak usunąć to zrobię to :) Dostałam zdjęcia od Agnieszki jej suni, która była motywacją pomocy dla Batona - patrzcie jakie podobne :) Aga po Batona przyjechała z zapaleniem płuc i teraz biedna dojść do zdrowia nie może - AGUŚ ZDROWIA !!!!! Quote
Guest monia3a Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 :-o :-o :-o wypisz wymaluj Baton szkoda, że Agnieszka jego nie wzięła fajnie razem by wyglądali może faktycznie Baton jest rasowy ?? Quote
albiemu Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Też byłam w szoku jak zobaczyłam Goję :) Aga ma zdaje się sześć psów i naprawdę na Batona już miejsca nie było. Aga napisała ostatnio (zaznaczając że nadziei nie daje), że może w przyszłym roku jakąś bidę weźmie :) Ciekawa jestem czy banerka już nie mam... Quote
Guest monia3a Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A podpis usuniesz jak wejdziesz w panel użytkownika, później w edytuj podpis Quote
albiemu Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Nie mam banerka już i dzięki za podpowiedź :) Wciąż nie moge z podziwu wyjść jak Goja i Baton są podobne :D Quote
albiemu Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Baton jest wyższy napewno, ma dłuższe łapy ale z masy chyba podobnie :) Quote
Guest monia3a Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Teraz to pewnie i Baton ma tak śliczną, lśniącą sierść jak Goja :multi: Quote
Becia66 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Podobieństwo uderzające !!! :crazyeye: nie dziwię się Agnieszce że stanęła na głowie ,zeby Batonowi dom znależc... :loveu: Quote
Jagoda1 Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Mi on przypomina "karelskiego psa na niedźwiedzie"...;) Quote
Murka Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ja to samo napisałam wcześniej :evil_lol: Cieszę się, że nie tylko mi się tak wydaje ;) Quote
albiemu Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 podobieństwo jest, nie da się ukryć :) Ja tak po cichu siedzę ale jest nadzieja, że Agnieszka weźmie jedną z najmnijeszych i największych bidul które od zawsze tam są. Narazie trwają konwersacje :) Quote
Becia66 Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 konwersuj albiemu, konwersuj...,byle z dobrym skutkiem :razz:. Quote
Hotel KADIF Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Baton!!! Warszawski "Mój Pies" bardzo chętnie opisałby twoją historię :crazyeye:! Co ty na to, piesku? Chciałbyś?:lol::lol::lol: Miałbyś całą stronkę :bigcool::bigcool::bigcool:. PS. nowych właścicieli oraz osoby zaangażowane w adopcję Batona proszę o kontakt na pw lub telefon 0-600-968-755 powiem co i jak :cunao:. Jeśli oczywiście chcecie i jesteście zainteresowani... Quote
Guest monia3a Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Oooo jakie cudowne wieści, cioteczki bierzcie się za telefon ;) :evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 monia3a napisał(a):Oooo jakie cudowne wieści, cioteczki bierzcie się za telefon ;) :evil_lol: Już się wzięłyśmy :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Monia70 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Cudowny bohater....miłości i domu:loveu: Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 Może i na inne kalekie psiaki ludzie zwrócą większą uwagę..? Quote
Olga132 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 DIF napisał(a):Baton!!! Warszawski "Mój Pies" bardzo chętnie opisałby twoją historię :crazyeye:! Co ty na to, piesku? Chciałbyś?:lol::lol::lol: Miałbyś całą stronkę :bigcool::bigcool::bigcool:. PS. nowych właścicieli oraz osoby zaangażowane w adopcję Batona proszę o kontakt na pw lub telefon 0-600-968-755 powiem co i jak :cunao:. Jeśli oczywiście chcecie i jesteście zainteresowani... a czy byłaby szansa żeby na koniec artykułu napisać, że inne bezłapkie pieski takze czekają w schroniskach na swój dom i np namiary na jakies 2 -3 kalekie pieski bez łapek czekajace?Może ktos je zaadoptuje Quote
Olga132 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 I koniecznie napiszcie w którym wydaniu gazety bedzie Baton !!! Muszę miec ten numer. Quote
Hotel KADIF Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Olga132 napisał(a):a czy byłaby szansa żeby na koniec artykułu napisać, że inne bezłapkie pieski takze czekają w schroniskach na swój dom i np namiary na jakies 2 -3 kalekie pieski bez łapek czekajace?Może ktos je zaadoptuje Albiemu wpadła na pomysł z Moim Psem na wątku Mikusia z mojego podpisu (zajrzyj tam proszę i chociaż podrzuć wątek do góry:lol:). Zaproponowała napisanie w miesięczniku artykułu o trzyłapkach z dogo. Ja zadzwoniłam i tak to się potoczyło :laugh2_2:. Jeśli chodzi o artykuł o trzyłapkach musi się zebrać tzw. kolegium redakcyjne. Zbierze się nie wiadomo kiedy, bo jedna osoba jest chora. Ale Pani Magda z którą rozmawiałam będzie trzymała rękę na pulsie i przedstawi naszą propozycję. :multi::multi::multi: Quote
Murka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Super pomysł :cool3: Ja też chcę wiedzieć w którym to będzie numerze :cry: Quote
Recommended Posts