Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oby, oby męczę i katuje telefonami właściciela i zaraz będzie miał dość :) Problem z kablem ale co się odwlecze nie uciecze :) bo w przyszłym tygodniu ma Agnieszka wpaść na REWIZJĘ :)
Baton jak u siebie, można powiedzieć jakby tam był od zawsze. Pilnuje domu, kładzie się na schodach i rzuca okiem na obejście, potem leci pogonić i doprowadzić do porządku kozy, po czym zadowolony wraca. Reaguje pięknie na imię :) Są nim oczarowani!!!!! :)

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

A właśnie imię Baton zostało czy zmienili mu ??

Guest monia3a
Posted

Według Twojego podpisu on nadal szuka domku ??:-o

Posted

napisałam że ma dom w tytule, na banerku fakt coś innego pisze ... jak dojdę jak usunąć to zrobię to :)

Dostałam zdjęcia od Agnieszki jej suni, która była motywacją pomocy dla Batona - patrzcie jakie podobne :)

Aga po Batona przyjechała z zapaleniem płuc i teraz biedna dojść do zdrowia nie może - AGUŚ ZDROWIA !!!!!

Guest monia3a
Posted

:-o :-o :-o
wypisz wymaluj Baton
szkoda, że Agnieszka jego nie wzięła fajnie razem by wyglądali
może faktycznie Baton jest rasowy ??

Posted

Też byłam w szoku jak zobaczyłam Goję :) Aga ma zdaje się sześć psów i naprawdę na Batona już miejsca nie było. Aga napisała ostatnio (zaznaczając że nadziei nie daje), że może w przyszłym roku jakąś bidę weźmie :)

Ciekawa jestem czy banerka już nie mam...

Guest monia3a
Posted

A podpis usuniesz jak wejdziesz w panel użytkownika, później w edytuj podpis

Guest monia3a
Posted

Teraz to pewnie i Baton ma tak śliczną, lśniącą sierść jak Goja :multi:

Posted

podobieństwo jest, nie da się ukryć :)

Ja tak po cichu siedzę ale jest nadzieja, że Agnieszka weźmie jedną z najmnijeszych i największych bidul które od zawsze tam są. Narazie trwają konwersacje :)

Posted

Baton!!! Warszawski "Mój Pies" bardzo chętnie opisałby twoją historię :crazyeye:! Co ty na to, piesku? Chciałbyś?:lol::lol::lol: Miałbyś całą stronkę :bigcool::bigcool::bigcool:.

PS. nowych właścicieli oraz osoby zaangażowane w adopcję Batona proszę o kontakt na pw lub telefon 0-600-968-755 powiem co i jak :cunao:. Jeśli oczywiście chcecie i jesteście zainteresowani...

Guest monia3a
Posted

Oooo jakie cudowne wieści, cioteczki bierzcie się za telefon ;) :evil_lol:

Posted

DIF napisał(a):
Baton!!! Warszawski "Mój Pies" bardzo chętnie opisałby twoją historię :crazyeye:! Co ty na to, piesku? Chciałbyś?:lol::lol::lol: Miałbyś całą stronkę :bigcool::bigcool::bigcool:.

PS. nowych właścicieli oraz osoby zaangażowane w adopcję Batona proszę o kontakt na pw lub telefon 0-600-968-755 powiem co i jak :cunao:. Jeśli oczywiście chcecie i jesteście zainteresowani...

a czy byłaby szansa żeby na koniec artykułu napisać, że inne bezłapkie pieski takze czekają w schroniskach na swój dom i np namiary na jakies 2 -3 kalekie pieski bez łapek czekajace?Może ktos je zaadoptuje

Posted

Olga132 napisał(a):
a czy byłaby szansa żeby na koniec artykułu napisać, że inne bezłapkie pieski takze czekają w schroniskach na swój dom i np namiary na jakies 2 -3 kalekie pieski bez łapek czekajace?Może ktos je zaadoptuje

Albiemu wpadła na pomysł z Moim Psem na wątku Mikusia z mojego podpisu (zajrzyj tam proszę i chociaż podrzuć wątek do góry:lol:). Zaproponowała napisanie w miesięczniku artykułu o trzyłapkach z dogo. Ja zadzwoniłam i tak to się potoczyło :laugh2_2:. Jeśli chodzi o artykuł o trzyłapkach musi się zebrać tzw. kolegium redakcyjne. Zbierze się nie wiadomo kiedy, bo jedna osoba jest chora. Ale Pani Magda z którą rozmawiałam będzie trzymała rękę na pulsie i przedstawi naszą propozycję. :multi::multi::multi: