Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BARDZO PROSZĘ O WSPARCIE FINANSOWE NA TRANSPORT BATONA DO WARSZAWY, BRAKUJE NAM NIEWIELE ALE Z UWAGI NA KOSZTY, KTÓRE PONOSIMY NA INNE PSIAKI NIE JESTESMY W STANIE SFINANSOWAĆ CAŁEJ PODRÓŻY.
BATON BĘDZIE DODATKOWO, ZASZCZEPIONY, ODROBACZONY, ODPCHLONY I WYKĄPANY W ZAPRZYJAŹNIONEJ LECZNICY.

PROSZĘ, NAWET KILKA ZŁOTYCH BĘDZIE W STANIE POMÓC!

jeśli ktoś z Was chce pomóc podam moje konto na pm.

kolor zielony to kolor nadzieji Baton ją dostał, ma dom - pomóżmy go do niego dowieźć :)

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Napisz ile brakuje tak będzie myślę łatwiej

Nie obiecuję, że pomogę ale się postaram coś wyskrobać choć przy obecnym stanie portfela nie będzie to łatwe ;)

Posted

Brakuje 70 zł, niby nic ale nie jestem w stanie przy moim budżecie nic dać więcej, niby kasa byle jaka na te czasy ale jak nie ma to nie ma i koniec. Gram w totka.

Guest monia3a
Posted

Przykro mi, że nie mogłam pomóc ale całym sercem jestem z Batonem ...

Posted

monia3a pisałam o Moni70 bo prosiła o moje konto - Ty trzymaj kciuki za spokojną podróż :)

Nie znam Was osobiście ale było dla mnie olbrzymią przyjemnością być z Wami na tym wątku, pokochałyście Batona a to było potrzebne :)

Guest monia3a
Posted

Wiem, wiem do kogo pisałaś :lol:

Za Batonika trzymam kciuki od samego początku od pirwszewgo postu i żałuję, że nie jedzie on do moich znajomych ale cóż takie jest życie ;)

Posted

czy w samochodzie z batonem zmieściłby się też szczeniak ze złamaną łapką? Chodzi o Tipi z rzeszowa, z-na-la-z-ła domek we Włocłwawku. Moglibyśmy ją odebrać z warszawy. {Proszę o wiadomośc na priw. podzielimy się kosztami.

Posted

TIPUNIA :) ma domek - REWELACJA!!!!

Agata 69 dam znać, dlatego, że też juz inna osoba prosiła o pomoc w transporcie i nie wiem czy się wycofała czy nie. Baton jest sporym psem i w razie czego trzy do auta osobowego na taka trasę .... kiepsko.
Jesli zrezygnuje na 100% wczesniejsza dziewczyna to zabierzemy pewnie TIPI :) Jadę z Kudłatą, psiara więc nie będzie pewnie nic na przeciw mieć :)

Jakoś trzeba będzie TIPI na podróż zabezpieczyć, nie wiem jak będzie się Baton zachowywał w aucie - to dla niego zupełna nowość.

Posted

Jak dolkow nie ma gdzie kopac ,to mysle ze polezy grzecznie.Najwyzej bedziesz siedziec z tylu i miziac protegowanego.Batonku nie wiesz jeszcze jakie miales szczescie ,ze wpadles albiemu w oko.To na 100% gwarantuje dobry dom.Albiemu ma farta a wraz z Nia upatrzony psiak!Trzymam kciuki za wasza podroz i zawsze bede wspominac spacer z Batonem,bo przezylam go bardzo,nie wiedzialam np jak stanowczo zmieniac kierunek spaceru w przyp.kalekiego psa,na ile on jes stabilny.Ale nam wyszlo.

Posted

Ania+Milva+Ulver pieniążki doszły, dziękuję bardzo :)

W tym momencie jeszcze 50 zł i jest OK :)

Coś w tym Halciu jest, że jak się zaprę to podziała, ale też nie ma się co czarować - MASA SZCZĘŚCIA I FANTASTYCZNI LUDZIE na drodze Batona dały dopiero efekt :)

Posted

Baton... Psiulku jeden!:lol::lol::lol:

Wypatrzyłam go, jak dopiero przymierzałam się do "oficjalnego występu" na Dogo. Pomyślałam wtedy, że będzie bardzo ciężko, oj ciężko....Po czym wątek wraz z imieniem psa mi zaginął.
Dzisiaj jak przeczytałam, że Batonik znalazł DOM poryczałam się, uwierzcie....
Ciotki, Wujkowie!! Naprawdę odwaliliście kawał wielkiej roboty!!! Bardzo Wam dziękuję a najbardziej Wam dziękuje Baton :buzi::iloveyou:!!!!!!!!!!