albiemu Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 BARDZO PROSZĘ O WSPARCIE FINANSOWE NA TRANSPORT BATONA DO WARSZAWY, BRAKUJE NAM NIEWIELE ALE Z UWAGI NA KOSZTY, KTÓRE PONOSIMY NA INNE PSIAKI NIE JESTESMY W STANIE SFINANSOWAĆ CAŁEJ PODRÓŻY. BATON BĘDZIE DODATKOWO, ZASZCZEPIONY, ODROBACZONY, ODPCHLONY I WYKĄPANY W ZAPRZYJAŹNIONEJ LECZNICY. PROSZĘ, NAWET KILKA ZŁOTYCH BĘDZIE W STANIE POMÓC! jeśli ktoś z Was chce pomóc podam moje konto na pm. kolor zielony to kolor nadzieji Baton ją dostał, ma dom - pomóżmy go do niego dowieźć :) Quote
Guest monia3a Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Napisz ile brakuje tak będzie myślę łatwiej Nie obiecuję, że pomogę ale się postaram coś wyskrobać choć przy obecnym stanie portfela nie będzie to łatwe ;) Quote
albiemu Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Brakuje 70 zł, niby nic ale nie jestem w stanie przy moim budżecie nic dać więcej, niby kasa byle jaka na te czasy ale jak nie ma to nie ma i koniec. Gram w totka. Quote
Monia70 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Poproszę konto na prv.Przesle parę zł.dla cudownego pieska. Quote
Becia66 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Baton prosi o pieniążki na podróż do nowego domku ...:modla::modla: Quote
Agata69 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Jeśli jeszcze brakuje poproszę o konto i kwotę na priv. jutro odczytam i ew. wyślę brakujacą kwotę. trzymam kciuki. Quote
albiemu Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 na teraz jeszcze brakuje zobaczę ile mi prześle Monia i w razie czego poprszę o wsparcie :) DZIĘKI WAM WIELKIE!!!! Quote
Guest monia3a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Przykro mi, że nie mogłam pomóc ale całym sercem jestem z Batonem ... Quote
albiemu Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 monia3a pisałam o Moni70 bo prosiła o moje konto - Ty trzymaj kciuki za spokojną podróż :) Nie znam Was osobiście ale było dla mnie olbrzymią przyjemnością być z Wami na tym wątku, pokochałyście Batona a to było potrzebne :) Quote
Guest monia3a Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Wiem, wiem do kogo pisałaś :lol: Za Batonika trzymam kciuki od samego początku od pirwszewgo postu i żałuję, że nie jedzie on do moich znajomych ale cóż takie jest życie ;) Quote
Agata69 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 czy w samochodzie z batonem zmieściłby się też szczeniak ze złamaną łapką? Chodzi o Tipi z rzeszowa, z-na-la-z-ła domek we Włocłwawku. Moglibyśmy ją odebrać z warszawy. {Proszę o wiadomośc na priw. podzielimy się kosztami. Quote
albiemu Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 TIPUNIA :) ma domek - REWELACJA!!!! Agata 69 dam znać, dlatego, że też juz inna osoba prosiła o pomoc w transporcie i nie wiem czy się wycofała czy nie. Baton jest sporym psem i w razie czego trzy do auta osobowego na taka trasę .... kiepsko. Jesli zrezygnuje na 100% wczesniejsza dziewczyna to zabierzemy pewnie TIPI :) Jadę z Kudłatą, psiara więc nie będzie pewnie nic na przeciw mieć :) Jakoś trzeba będzie TIPI na podróż zabezpieczyć, nie wiem jak będzie się Baton zachowywał w aucie - to dla niego zupełna nowość. Quote
halcia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Jak dolkow nie ma gdzie kopac ,to mysle ze polezy grzecznie.Najwyzej bedziesz siedziec z tylu i miziac protegowanego.Batonku nie wiesz jeszcze jakie miales szczescie ,ze wpadles albiemu w oko.To na 100% gwarantuje dobry dom.Albiemu ma farta a wraz z Nia upatrzony psiak!Trzymam kciuki za wasza podroz i zawsze bede wspominac spacer z Batonem,bo przezylam go bardzo,nie wiedzialam np jak stanowczo zmieniac kierunek spaceru w przyp.kalekiego psa,na ile on jes stabilny.Ale nam wyszlo. Quote
albiemu Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Ania+Milva+Ulver pieniążki doszły, dziękuję bardzo :) W tym momencie jeszcze 50 zł i jest OK :) Coś w tym Halciu jest, że jak się zaprę to podziała, ale też nie ma się co czarować - MASA SZCZĘŚCIA I FANTASTYCZNI LUDZIE na drodze Batona dały dopiero efekt :) Quote
albiemu Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 dzięki wielkie Monia70!!! Mamy już dwie wpłaty, brakuje jeszcze 25 zł :) Quote
Monia70 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Cała przyjemność po mojej stronie.Tylko tyle na dzis mogłam przesłac:oops:. Batoniku, skrycie Cie pokofałam :loveu::oops:Niech Ci się szczęści! Quote
albiemu Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 ucałuje go już jutro od Ciebie i reszty dogomaniaków - z pracy się urywam, pojedzie ze mną po niego Becia66 :) Quote
Monia70 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Wyściskajcie go mocno i wycałujcie i nie zwazajcie na zapachy z mordki;) Szepnijcie mu na uszko o moim uczuciu ;););) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 :) Trzymam teraz juz tylko kciuki za szczęsliwą podróż i nowe zycie ślicznego Batonika:) Quote
albiemu Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 dzisiaj zabieramy Batonika do Rzeszowa :) DOCZEKAĆ SIĘ GO NIE MOGĘ !!! Quote
Becia66 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No Batonie, szykuj się do drogi - zaraz po ciebie jedziemy !!! :multi::multi: Quote
Monia70 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Już pewnie pojechały :multi::multi::multi: Quote
Hotel KADIF Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Baton... Psiulku jeden!:lol::lol::lol: Wypatrzyłam go, jak dopiero przymierzałam się do "oficjalnego występu" na Dogo. Pomyślałam wtedy, że będzie bardzo ciężko, oj ciężko....Po czym wątek wraz z imieniem psa mi zaginął. Dzisiaj jak przeczytałam, że Batonik znalazł DOM poryczałam się, uwierzcie.... Ciotki, Wujkowie!! Naprawdę odwaliliście kawał wielkiej roboty!!! Bardzo Wam dziękuję a najbardziej Wam dziękuje Baton :buzi::iloveyou:!!!!!!!!!! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Trzymam kcukasy bardzo mocno:):) DIF widze ,ze Ronia zaskarbiła całe Twoje serce - bo az zmieniłas avatarek:):) Quote
Recommended Posts