Murka Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 A gdzie jest teraz Baton? Tzn. skąd do Warszawy jest potrzebna podróż? Quote
albiemu Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Baton jest w Przemyślu, w przyszłym tygodniu do przywieziemy do Rzeszowa aby zaszczepić i odrobaczyć. Potem w sobotę do Warszawy. Na podróż potrzebujemy około 150,00 zł, zawyżając trochę. Jak napisałam wcześniej resztę pieniędzy (jeśli zostanie) ustalimy z Wami gdzie dać. Może być np na Maksia orzechowskiego, który jest w klinice w Lublinie. Ja od siebie postaram się dać przynajmniej połowę. Później daleka droga bo nad morze praktycznie, więc Baton całą Polskę przejedzie. Tak swoją drogą siedział na tyłku tyle lat a teraz kawal Polski zwiedzi :) Quote
albiemu Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Pytałam wczoraj w lecznicy, wykąpią nam Batonika :) ALE ON BĘDZIE PIĘKNY! :) Pasuje nam go juz w czwartek przywieźć, aby go wykąpać a w sobotę zakropić na pchełki i resztę gadziejstwa. Quote
Murka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 albiemu, a gdzie jest dokładnie dom dla Batona? Czy nie mogłaby z nim pojechać koteczka (jej dom docelowy jest w Słupsku, ale okolice tez wchodzą w grę). Jej nowa opiekunka mogłaby dorzucić 50 zł (opłaciła już kici sterylkę, odpchlanie i odrabacznie, więcej nie jest w stanie dorzucić). Kicia jest ze schroniska w Mielcu, ale do Rzeszowa można by ją podrzucić :roll: Quote
Olga132 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 murka czy możesz mi podac link na dogo do Czarusia bez jednej łapy - bo nie mogę go znaleźć Quote
Murka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Z kicią sprawa nieaktualna, jutro ją wiozę do Pańci :loveu: Link do Czarusia (ma wątek razem z kolegą): http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19137 Quote
albiemu Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 w razie gdyby cos się zmieniło z kicią chętnie ją wezmę :) Quote
Murka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 albiemu, dzięki wielkie. Ale jedzie z nami też szczeniak (też z Przemyśla, z Orzechowców) do domu do Wrocławia. Akurat na tym weekendzie we Wrocławiu będzie też best13 ze Słupska po kocinkę. Także jest zrzutka na paliwo i jedziemy ;) Quote
Jagoda1 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 albiemu, pocieszyłaś mnie tym wątkiem. Wierzę, że nasz olsztyński Gacuś po wypadku, bez oczka, z częściowo bezwładną łapką też znajdzie dom... Quote
albiemu Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 ja mocno w to wierzę, że ma szanse - jest naprawdę pieknym psem Agusiu! Quote
Becia66 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Murka, albiemu doskonale zna szczeniaka z Orzechowców którego wieziesz do Wrocławia, bo to właśnie ona przytrzymuje go na zdjęciach a ja je robię.:evil_lol:Zdjęcia Batona też są moje, a Albiemu go trzyma na smyczy,czesze i robi filmik. My z albiemu to jedna spóła...:eviltong: Quote
Murka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 aaaa... przemyska mafia :diabloti: Super, że jesteście, bo za moich czasów nikt tam nie działał :shake: Quote
Becia66 Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 niech ci będzie że,, przemyska mafia '' :evil_lol:, ale my jesteśmy z Rzeszowa. Quote
Murka Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Taaaa... To mieszkanie w Rzeszowie to tylko taka przykrywka :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 albiemu napisał(a):w razie gdyby cos się zmieniło z kicią chętnie ją wezmę :) czesc, mam pytanko, moglibyscie wziasc mala sunie? ona jedzie z zamoscia do starogardu gdanskiego...to jest bardzo pilne...dorzucimy sie do trnsportu cos:) Quote
albiemu Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 no dobra wydalo się :), ogólnie z Becią to tylko od robienia tłumu jesteśmy :) Quote
albiemu Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Niki-lidka dam znać jeszcze, my jedziemy dopiero w przyszłą sobote i nie wiem czy osoba odbierająca od nas Batona nie będzie musiala przyjechać ze swoim psem. Dopytam i napewno dam znać. Quote
sacred PIRANHA Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 w chwili obecnej gdyby udalo sie zalatwic transport ja moge sunie wziasc na pare dni do siebe, sunia jest malutka i lagodna...niestey jesli nei zalatwie transportu trafi ponownie do schronu:( Quote
Monia70 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Przepraszam za offa ale Tesco pomaga zwierzętom.Można zagłosować na schro...http://www.tesco.pl/oferta/schroniska/ Quote
Guest monia3a Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Coraz bliżej do szczęścia Batonika :loveu: Quote
albiemu Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 to prawda, dzisiaj rozmawiałam z Agnieszką i już doczekać się go nie mogą :) Quote
sacred PIRANHA Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 albiemu napisał(a):to prawda, dzisiaj rozmawiałam z Agnieszką i już doczekać się go nie mogą :) przepraszam za offa... albiemu wiesz juz co z tym transportem?...my jestesmy zalamani...nie wiemy co robic, grozi malej schron:-(a na pomorzu juz na nią czekają... Quote
Guest monia3a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Kochaniutki już coraz bliżej do szczęścia :multi: Quote
albiemu Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Niki-lidka wysłałam Ci pm Baton szykuj klapki, kąpielówki i miskę wody z parasolką jedziesz niedługo :) na wczasy :) Quote
Recommended Posts