Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baton jest w Przemyślu, w przyszłym tygodniu do przywieziemy do Rzeszowa aby zaszczepić i odrobaczyć. Potem w sobotę do Warszawy. Na podróż potrzebujemy około 150,00 zł, zawyżając trochę. Jak napisałam wcześniej resztę pieniędzy (jeśli zostanie) ustalimy z Wami gdzie dać. Może być np na Maksia orzechowskiego, który jest w klinice w Lublinie.

Ja od siebie postaram się dać przynajmniej połowę. Później daleka droga bo nad morze praktycznie, więc Baton całą Polskę przejedzie.
Tak swoją drogą siedział na tyłku tyle lat a teraz kawal Polski zwiedzi :)

Posted

Pytałam wczoraj w lecznicy, wykąpią nam Batonika :) ALE ON BĘDZIE PIĘKNY! :)
Pasuje nam go juz w czwartek przywieźć, aby go wykąpać a w sobotę zakropić na pchełki i resztę gadziejstwa.

Posted

albiemu, a gdzie jest dokładnie dom dla Batona? Czy nie mogłaby z nim pojechać koteczka (jej dom docelowy jest w Słupsku, ale okolice tez wchodzą w grę). Jej nowa opiekunka mogłaby dorzucić 50 zł (opłaciła już kici sterylkę, odpchlanie i odrabacznie, więcej nie jest w stanie dorzucić).
Kicia jest ze schroniska w Mielcu, ale do Rzeszowa można by ją podrzucić :roll:

Posted

albiemu, dzięki wielkie. Ale jedzie z nami też szczeniak (też z Przemyśla, z Orzechowców) do domu do Wrocławia. Akurat na tym weekendzie we Wrocławiu będzie też best13 ze Słupska po kocinkę. Także jest zrzutka na paliwo i jedziemy ;)

Posted

Murka, albiemu doskonale zna szczeniaka z Orzechowców którego wieziesz do Wrocławia, bo to właśnie ona przytrzymuje go na zdjęciach a ja je robię.:evil_lol:Zdjęcia Batona też są moje, a Albiemu go trzyma na smyczy,czesze i robi filmik. My z albiemu to jedna spóła...:eviltong:

Posted

albiemu napisał(a):
w razie gdyby cos się zmieniło z kicią chętnie ją wezmę :)

czesc, mam pytanko, moglibyscie wziasc mala sunie? ona jedzie z zamoscia do starogardu gdanskiego...to jest bardzo pilne...dorzucimy sie do trnsportu cos:)

Posted

Niki-lidka dam znać jeszcze, my jedziemy dopiero w przyszłą sobote i nie wiem czy osoba odbierająca od nas Batona nie będzie musiala przyjechać ze swoim psem. Dopytam i napewno dam znać.

Posted

albiemu napisał(a):
to prawda, dzisiaj rozmawiałam z Agnieszką i już doczekać się go nie mogą :)

przepraszam za offa... albiemu wiesz juz co z tym transportem?...my jestesmy zalamani...nie wiemy co robic, grozi malej schron:-(a na pomorzu juz na nią czekają...

Guest monia3a
Posted

Kochaniutki już coraz bliżej do szczęścia :multi: