Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super :loveu:

Możemy liczyć na zdjątka z nowego domku ??

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='albiemu']Obiecany film z Batonem w roli głównej. Jakość marna ale daje obraz sytuacji.

http://www.youtube.com/watch?v=cgCjnqbaCNE

Ale Batonik szczęśliwy
w końcu na spacerku
a te zapachy, kurcze jak dawno ich nie czuł

Teraz będzie szczęśliwy a zapachy będzie miała na codzień i już nie te schroniskowe :loveu:

Ale on ciągnął na smyczy :evil_lol:

Posted

w końcu pierwszy spacer od kilku lat, filmik kiepskawy ALE mam nowy telefon głównie pod kątem zdjęć i filmików i będą już naprawdę dobrej jakości :), kolejne psiaki będa miały trochę większe szanse bo jednak filmiki bardzij ukazują ich fantastyczną nature :)

Batoniku szykuj buty, wyprawka Ci sie pomału szykuje, Pani Aga już dopytuje co trzeba kupić :) dla Ciebie :)

Ja muszę z dziewczynami zacząć myśleć nad transportem do Warszawy, musimy byc tam przed 12. Pasuje Batona dzień wcześniej wyciągnąć aby go wykąpać - trzeba nad jakimś noclegiem dla niego podumać :)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Kochany biedulek....wcinał trawke jak krówka:) Ale co się dziwić ...kiedy on ostatnio to robił.

Biedak wyglądał tak jakby nie mógł sie zdecydować czy jeśc trawę czy wachac czy może biec dalej
Wszystko chciałby na raz .... dobrze, że juz niedługo bedzie mógł się wolnością delektować na co dzień!!!
Gratuluje WAM dziewczyny - kolejny pies "bez szans" jednak wygrał los na loterii!!!

Posted

Olga132 napisał(a):

Gratuluje WAM dziewczyny - kolejny pies "bez szans" jednak wygrał los na loterii!!!

Święta racja
Dziewczyny jesteście WIELKIE :multi:
Należą Wam się dyplomy !!!

Posted

Najszybciej zdecydowal sie na kopanie,kopal razno, a jak nie szlo wyrywal pysem cale kepy trawy.Ubawil nas tym strasznie.Widac bylo ze tam wyczul nornicealbo krecika,bo w innych miejscach nie kopal.Batonku i ty masz szczescie!!!!!!

Posted

Na samym początku myślałam, że będzie to trudna adopcja
że są nikłe szanse na znalezienie mu domku
a tu proszę :multi:
Trzeba wierzyć, że każda bieda ma jakiegoś człowieka tylko muszą się oni odnaleźć
Jestem szczęśliwa, że choć jemu tak szybko się udało :multi:
Już nie mogę się doczekać tego szczęśliwego dnia w którym Batonik będzie
mógł cieszyć się swobodą, będzie w końcu kochany :loveu:

Posted

albiemu napisał(a):

On jeszcze nie wie, że ma domek ale ja cieszę się ogromnie :Cool!::Cool!::Cool!::smilecol::laola::cunao::ylsuper::cool2:

Posted

oj piękny piękny a jaką ma cudowną sierść :) w dotyku :)

Pani Agnieszka napisała, że Baton dostał opd jakiegoś przewodnika obrożę odblaskową :) - zbiera skubaniec prezenty :)

Posted

Jeszcze tylko tydzień i będzie wielki dzień dla Batonika :loveu:

Posted

Ja będę miała prośbę, nie damy rady sfinansować całej podrózy do W-wy, jak jesteście w stanie chociaż troszkę nam pomóc to poproszę :) o datek na moje konto, będę je podawać na pm, oczywiście rozliczę się z Wami i jak coś zostanie zadecydujemy co z tym zrobimy. Wiem, że muszę go napewno odrobaczyć i zaszczepić, obiecałam to zrobić i słowa dotrzymam :)