Becia66 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Wszyscy trzymają kciuki za dom dla Batona...:happy1: Quote
Guest monia3a Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 albiemu odezwał się ten Pan ?? Quote
albiemu Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 tak rozmawiałam bardzo sympatyczny :) Batona musimy dowieźć do Warszawy albo 5 albo 6 października, jeszcze będziemy się konkretnie umawiać. Zostaje sprawdzenie domku mam nadzieję wszystko będzie dobrze :) Ja jeszcze nie piszczę ze szcześcia bo mam zasadę, że jak już będzie na miejscu i będę miała 100% pewności to :) upiję się ze szczęścia :) ! Quote
ewatr Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 albiemu napisał(a):tak rozmawiałam bardzo sympatyczny :) Batona musimy dowieźć do Warszawy albo 5 albo 6 października, jeszcze będziemy się konkretnie umawiać. Zostaje sprawdzenie domku mam nadzieję wszystko będzie dobrze :) Ja jeszcze nie piszczę ze szcześcia bo mam zasadę, że jak już będzie na miejscu i będę miała 100% pewności to :) upiję się ze szczęścia :) ! o rany oby sie udało :lol: Quote
desdemona Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 to by bylo wspaniale a pazdziernik juz za pasem:) Quote
Ola164 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Hura! Takie wiadomości mnie omijają... Hmm... No Batonik trzymam kciuki :) Quote
caroolcia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 rewelacja :multi::multi::multi: myślę że taka agroturystyka byłaby czymś wspaniałym.... bardzo mocno trzymam kciuki za pomyślne zakończenie Quote
Guest monia3a Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Kto będzie sprawdzał domek ?? albiemu musicie przygotować kawalera, przynajmniej wyczesać bo kąpać to już za zimno Umowę adopcyjną będziecie podpisywać?? Quote
Ulka18 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 albiemu napisał(a):Z tego co wiem to dom z pasieką, kozami, konikiem, kurami takie gospodarstwo przy lesie. Pani Agnieszka jeździ do tego Pana na weekendy więc podejrzewam, że jest to w formie gospodarstwa agroturystycznego. Baton narazie będzie miał kojec i nowiutką budę od stolarza, będzie miał do dostepu ogród. Jak by nie patrzył dużo lepiej niż w schronisku. Przynajmniej zbije wagę, sporo ruchu a tego mu potrzeba aby łapa nabrała sił...... Co więcej sławetne IRASIAD to ich pies :D Albiemu, bardzo sie ciesze, ze to nie ten dom, o ktorym myslalam. I ze Baton bedzie pod takim fachowym okiem Pani Agnieszki. Zeby tylko dograc szczegoly adopcyjne, bo jak rozumiem domu juz nie trzeba sprawdzac, skoro dobra opinie wydala Pani Agnieszka :p Quote
desdemona Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 nareszcie szczescie sie usmiecha do Batona:) Quote
Ola164 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Czekał tyle czasu więc domek musi być wynagrodzeniem :) Quote
Guest monia3a Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Cioteczki kochane nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, że w końcu coś idzie do przodu :multi: To chłopak będzie zaskoczony ale mam nadzieję MILE :roll: Quote
Ulka18 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Batona musimy dowieźć do Warszawy albo 5 albo 6 października, jeszcze będziemy się konkretnie umawiać. czyli za 2 tygodnie Batonek pojedzie do domu :p Quote
desdemona Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 wspaniale:) ale to bedzie dla niego niespodzianka:) Quote
Ola164 Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Mam problem... Nie mogę zmienić podpisu:-( Chciałam dodać kilka innych banerków ale nawet nie mam tej rubryki która kiedyś była... A jak chcecie to wklejcie sobie ten banerek: A jak nie działa to jest na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78792 Quote
Ola164 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 Ściągłam batonika z podpisu i mam nadzieją że nie trafi tam znów.. Quote
Becia66 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 niech mnie ktoś poinstruuje jak sie ściąga podpis ? :oops: Quote
ewatr Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 becia66 napisał(a):niech mnie ktoś poinstruuje jak sie ściąga podpis ? :oops: ściąga czyli chcesz dodać czy odjąc ? Quote
Guest monia3a Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Jakie wieści?? Domek sprawdzony?? Quote
albiemu Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 Domek jest sprawdzony mase razy przez pania Agnieszkę, która naprawdę nie dałaby Batona w złe miejsce. Mam do nie zaufanie, jest fachową osobą, szkoleniowcem i pokochała Batona nie mniej niż my. Jesteśmy umówione na sobotę 6 października około 12 w Warszawie, gdzie Batoink będzie odrazu zawieziony do weta. Pazurki, uszka, szczepienie, rtg (jeśli bęzie potrzeba) - pełen wypas :) Pani Agnieszki siostra jest w Warszawie Wetem i powiedziała, że chętnie go przyjmie :) i oglądnie. Potem długa do nowego domu. Przepraszam mało ostatnio piszę ale mam urwani łba i nie mam kiedy do kompa dopaść :/ Quote
halcia Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Nie wiedzialam czy Baton bedzie mial szczescie,ale albiemu zawsze wierzylam w Ciebie.Wiem ze jak juz upatrzysz psa to na pewno znajdziesz mu dom,SZCZESLIWY DOBRY KOCHAJACYdom!!!!6 moge sie upic z TobaBatonku,6 niedlugo,lepek do gory. Quote
Recommended Posts