Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak rozmawiałam bardzo sympatyczny :)

Batona musimy dowieźć do Warszawy albo 5 albo 6 października, jeszcze będziemy się konkretnie umawiać.
Zostaje sprawdzenie domku mam nadzieję wszystko będzie dobrze :)

Ja jeszcze nie piszczę ze szcześcia bo mam zasadę, że jak już będzie na miejscu i będę miała 100% pewności to :) upiję się ze szczęścia :) !

Posted

albiemu napisał(a):
tak rozmawiałam bardzo sympatyczny :)

Batona musimy dowieźć do Warszawy albo 5 albo 6 października, jeszcze będziemy się konkretnie umawiać.
Zostaje sprawdzenie domku mam nadzieję wszystko będzie dobrze :)

Ja jeszcze nie piszczę ze szcześcia bo mam zasadę, że jak już będzie na miejscu i będę miała 100% pewności to :) upiję się ze szczęścia :) !

o rany oby sie udało :lol:

Posted

Kto będzie sprawdzał domek ??
albiemu musicie przygotować kawalera, przynajmniej wyczesać bo kąpać to już za zimno
Umowę adopcyjną będziecie podpisywać??

Posted

albiemu napisał(a):
Z tego co wiem to dom z pasieką, kozami, konikiem, kurami takie gospodarstwo przy lesie. Pani Agnieszka jeździ do tego Pana na weekendy więc podejrzewam, że jest to w formie gospodarstwa agroturystycznego.
Baton narazie będzie miał kojec i nowiutką budę od stolarza, będzie miał do dostepu ogród. Jak by nie patrzył dużo lepiej niż w schronisku. Przynajmniej zbije wagę, sporo ruchu a tego mu potrzeba aby łapa nabrała sił......
Co więcej sławetne IRASIAD to ich pies :D

Albiemu, bardzo sie ciesze, ze to nie ten dom, o ktorym myslalam. I ze Baton bedzie pod takim fachowym okiem Pani Agnieszki.
Zeby tylko dograc szczegoly adopcyjne, bo jak rozumiem domu juz nie trzeba sprawdzac, skoro dobra opinie wydala Pani Agnieszka :p

Posted

Cioteczki kochane nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa, że w końcu coś idzie do przodu :multi:
To chłopak będzie zaskoczony ale mam nadzieję MILE :roll:

Posted

Domek jest sprawdzony mase razy przez pania Agnieszkę, która naprawdę nie dałaby Batona w złe miejsce. Mam do nie zaufanie, jest fachową osobą, szkoleniowcem i pokochała Batona nie mniej niż my. Jesteśmy umówione na sobotę 6 października około 12 w Warszawie, gdzie Batoink będzie odrazu zawieziony do weta. Pazurki, uszka, szczepienie, rtg (jeśli bęzie potrzeba) - pełen wypas :) Pani Agnieszki siostra jest w Warszawie Wetem i powiedziała, że chętnie go przyjmie :) i oglądnie. Potem długa do nowego domu.

Przepraszam mało ostatnio piszę ale mam urwani łba i nie mam kiedy do kompa dopaść :/

Posted

Nie wiedzialam czy Baton bedzie mial szczescie,ale albiemu zawsze wierzylam w Ciebie.Wiem ze jak juz upatrzysz psa to na pewno znajdziesz mu dom,SZCZESLIWY DOBRY KOCHAJACYdom!!!!6 moge sie upic z TobaBatonku,6 niedlugo,lepek do gory.