Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to faktycznie super gdyby udało się go przenieść - nasz Toniaszek też w schronisku był okragły i miał przez to (mając 4 łapy zdrowe) problemy z ruchem i stawami, a po miesiącu hoteliku, porządna sucha karma i regularnych spacerach plus aporty nabrał pieknej linii i mógł szaleć bez zadyszki.....

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też wierzę, że Batonowi się poszczęści - twki w głowach coraz większej grupy ludzie więc w końcu się uda

Dzięki Wam za to, ze jesteście ze mną i z Batonem na tym wątku :) :Rose:

Posted

[quote name='albiemu']dostałam sms i po cichu mogę napisać, że jest mała szansa że Baton jedzie na Mazury :) ale to narazie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nie cieszymy się jeszcze :)

jezy, jezu!!! nie ci tylko plizzz :modla: tak chociaż szeptem może być zdradziła...

Posted

To czekamy aż ten ktoś sie doezwie
Człowieku nie trzymaj nas w niepewności !!!:modla:

Posted

albiemu napisał(a):
jest jakiś domek, sms był krótki Baton byłby z kozami :) tyle wiem :) - czekam na więcej informacji :), ale to jeszcze nic pewnego ZAZNACZAM

Albiemu, czy tam w tym domu jest 3 dzieci? I czy to jest lesniczowka?

Posted

Ja jeszcze nic nie wiem, nie dzwonię do pani Agnieszki bo chyba w pracy jeszcze jest, ja zaraz też idę. Słowo jak tylko się z nią skontaktuje to dowiem sie więcej. Jestem tak samo ciekawa jak Wy :)

Posted

na 95% Batonik ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Czekam jeszcze na te 5% potwierdzenia, ma do mnie zadzwonić Pan który chce go zabrać, czekam jeszcze na telefon od niego i to będzie te 5% dopełnienia. Adopcje monituje Pani Agnieszka, która będzie równiez miała Batona na oku :)

Posted

Z tego co wiem to dom z pasieką, kozami, konikiem, kurami takie gospodarstwo przy lesie. Pani Agnieszka jeździ do tego Pana na weekendy więc podejrzewam, że jest to w formie gospodarstwa agroturystycznego.
Baton narazie będzie miał kojec i nowiutką budę od stolarza, będzie miał do dostepu ogród. Jak by nie patrzył dużo lepiej niż w schronisku. Przynajmniej zbije wagę, sporo ruchu a tego mu potrzeba aby łapa nabrała sił.
Muszę jeszcze pogadać z Panem który chce Batona, wypytać go bo mam masę pytań. Z Pania Agą nie mam jak pogadać bo wciąż przerywa nam rozmowy. Jestem jej wdzięczna bo okazało się, że razem z mężem jest szkoleniowcem i podpowiedziala co zrobić z adoptowanym Miczim, który nie lubi kuzyna. Co więcej sławetne IRASIAD to ich pies :D

Posted

Cieszy mnie te domek dla Batona !!!

Dla pewności proponuję sprawdzić domek, nawet przez kogoś z tamtych okolic z dogmanii...
Nie chcę niczego zapeszać ale wiecie jak jest
choć bardzo chcę się mylić ;)

Posted

Ech NO !!!

Miejmy nadzieję, że się nie rozmyślili :mad: