caroolcia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 to faktycznie super gdyby udało się go przenieść - nasz Toniaszek też w schronisku był okragły i miał przez to (mając 4 łapy zdrowe) problemy z ruchem i stawami, a po miesiącu hoteliku, porządna sucha karma i regularnych spacerach plus aporty nabrał pieknej linii i mógł szaleć bez zadyszki..... Quote
Olga132 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 no to mi się wydaje, że skoro jest tak rozreklamowany to powinien niedługo znaleźć dom!!!! Trzymam kciuki za niego! Quote
Guest monia3a Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Będzie dobrze, w końcu i Batonikowi sie uda Quote
albiemu Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 ja też wierzę, że Batonowi się poszczęści - twki w głowach coraz większej grupy ludzie więc w końcu się uda Dzięki Wam za to, ze jesteście ze mną i z Batonem na tym wątku :) :Rose: Quote
BasiaD Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Batonku wracaj na 1 stronkę po domek! Quote
albiemu Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 dostałam sms i po cichu mogę napisać, że jest mała szansa że Baton jedzie na Mazury :) ale to narazie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nie cieszymy się jeszcze :) Quote
caroolcia Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 [quote name='albiemu']dostałam sms i po cichu mogę napisać, że jest mała szansa że Baton jedzie na Mazury :) ale to narazie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Nie cieszymy się jeszcze :) jezy, jezu!!! nie ci tylko plizzz :modla: tak chociaż szeptem może być zdradziła... Quote
albiemu Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 jest jakiś domek, sms był krótki Baton byłby z kozami :) tyle wiem :) - czekam na więcej informacji :), ale to jeszcze nic pewnego ZAZNACZAM Quote
Guest monia3a Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 To czekamy aż ten ktoś sie doezwie Człowieku nie trzymaj nas w niepewności !!!:modla: Quote
Ulka18 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Trzymamy kciuki za Batonkowy domek, jak nie ten to inny :kciuki: Quote
GoniaP Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Ojej, ale byłoby fajnie.................... Quote
Ulka18 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 albiemu napisał(a):jest jakiś domek, sms był krótki Baton byłby z kozami :) tyle wiem :) - czekam na więcej informacji :), ale to jeszcze nic pewnego ZAZNACZAM Albiemu, czy tam w tym domu jest 3 dzieci? I czy to jest lesniczowka? Quote
albiemu Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Ja jeszcze nic nie wiem, nie dzwonię do pani Agnieszki bo chyba w pracy jeszcze jest, ja zaraz też idę. Słowo jak tylko się z nią skontaktuje to dowiem sie więcej. Jestem tak samo ciekawa jak Wy :) Quote
Olga132 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 nie pozostaje nam nic ineggo jak trzymać kciuki , cierpliwie czekac i mieć nadzieje, że to ten dom na którego psina tyle czeka.......... Quote
albiemu Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 na 95% Batonik ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Czekam jeszcze na te 5% potwierdzenia, ma do mnie zadzwonić Pan który chce go zabrać, czekam jeszcze na telefon od niego i to będzie te 5% dopełnienia. Adopcje monituje Pani Agnieszka, która będzie równiez miała Batona na oku :) Quote
albiemu Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 Z tego co wiem to dom z pasieką, kozami, konikiem, kurami takie gospodarstwo przy lesie. Pani Agnieszka jeździ do tego Pana na weekendy więc podejrzewam, że jest to w formie gospodarstwa agroturystycznego. Baton narazie będzie miał kojec i nowiutką budę od stolarza, będzie miał do dostepu ogród. Jak by nie patrzył dużo lepiej niż w schronisku. Przynajmniej zbije wagę, sporo ruchu a tego mu potrzeba aby łapa nabrała sił. Muszę jeszcze pogadać z Panem który chce Batona, wypytać go bo mam masę pytań. Z Pania Agą nie mam jak pogadać bo wciąż przerywa nam rozmowy. Jestem jej wdzięczna bo okazało się, że razem z mężem jest szkoleniowcem i podpowiedziala co zrobić z adoptowanym Miczim, który nie lubi kuzyna. Co więcej sławetne IRASIAD to ich pies :D Quote
Guest monia3a Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Cieszy mnie te domek dla Batona !!! Dla pewności proponuję sprawdzić domek, nawet przez kogoś z tamtych okolic z dogmanii... Nie chcę niczego zapeszać ale wiecie jak jest choć bardzo chcę się mylić ;) Quote
Becia66 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Może już zawsze będzie taki szczęśliwy...:lol: Quote
Monia70 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Jejku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak CUDOWNA wiadomość :sweetCyb::sweetCyb::B-fly::sweetCyb::sweetCyb: Quote
albiemu Posted September 17, 2007 Author Posted September 17, 2007 sprawdzimy domek, muszę mieć tylko konkretne dane i wciąż czekam na telefon do pana Quote
Guest monia3a Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Ech NO !!! Miejmy nadzieję, że się nie rozmyślili :mad: Quote
Recommended Posts