Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A to psiak się nacieszył....
A czy wy też macie z dogo problemy? Mi się nie chce podpis zmienić, bo chciałam dodać kilka innych psów a ciągle mam tylko Batonika...

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Ja osobiście nie mam problemów, wcześniej coś kiepsko chodziło a teraz jest już OK :wink:

Posted

To świetnie, że Batonik mógł pobiegać sobie swobodnie po tak długim czasie.Ale sie musiał czuc wspaniale.I wogóle się nie dziwię, że nie chcial współpracowac do pomiarów :cool3: skoro miał tyle nowych wrażen, tyle zapachów....
Chyba był szczęśliwy:loveu:

Posted

Ogromnie szkoda, że Baton nie jest już takim psem jak dawniej. Zawsze był skory do zabaw i pełen energii! Jak się weszło do jego boksu, to zawsze się przymilał i łasił, obserował i nastawiał do głaskania. To jeden z moich ulubionych psów w schronisku. Dziwię się, że nadal tam jest. Bez łapy rzeczywiście dawał sobie świetnie radę! Należy mu się dom z ogrodem, bo chłopak ma/miał dużo energii. Oby się udało:roll:

to zdjęcie sprzed dwóch lat :) tak się kręcił, że nie udało mi się zrobić porządnego zdjęcia :]

Posted

dobiło mnie to zdjęcie sprzed dwóch lat :(, wczoraj go wyszczotkowałyśmy i zaczął być do psa podobny, straszliwie to schronisko odebrało mu chęci do życia :(

Posted

inna sprawa, że paskudnie kaszlał - zgłosiłam to kierowniczce. Jak wzięłam go na smycz nie wiedział za bardzo jak z boksu wyjść bo tyle lat tam spędził ...
To też jest mój ukochany pies ...

Posted

własnie siedziałam na łóżku opatulona kocem i wciąż myślałam o Batonie - moim największym marzeniem jest aby znalazł dom zanim nadejdzie zima. On jest taki cudowny ... Tak bym chciała aby w zimne dni pod takim kocem się znalazł ...

Posted

Tytuł super płaczliwy ale Batonik na zagłodzonego to nie wygląda :evil_lol:

Posted

a ja idzie zbieranie pieniążków??? ja na razie też jedyne co mogę zrobić to ponosić :(

a może byscie zrobiły plakaciki ze zdjęciem i krótkim opisem i rozwiesiły u loklanych wterynarzy - do weterynarzy przyjezdzaja ludzie ktorzy raczej lubia pieski - moze komus wpadnie w oko...???? Przez weta duzo pieskow znajduje domki!

Posted

caroolcia napisał(a):
a może byscie zrobiły plakaciki ze zdjęciem i krótkim opisem i rozwiesiły u loklanych wterynarzy - do weterynarzy przyjezdzaja ludzie ktorzy raczej lubia pieski - moze komus wpadnie w oko...???? Przez weta duzo pieskow znajduje domki!

Znakomity pomysł :multi: że też sma na niego nie wpadłam wcześniej choć dla naszych pupilków zawsze robimy ulotki czy plakaty i rozwieszamy wszędzie gdzie się da a w szczególności w lecznicach gdzie ludzie siedząc i czekając w kolejce przeglądają ogłoszonka i jak nie sobie to może komuś polecą :lol:

Dziewczyny do roboty :multi:

Posted

No brawo cioteczki :multi::multi::multi:
Już miałam się upominać o zdjątka :evil_lol:
Widać, że Batonik jest szczęśliwy:multi:
Tego mu było trzeba, jesteście kochane cioteczki:loveu:
Teraz już można zmienić zdjęcia w allegro te są bardziej szczęśliwei co najważniejsze bez krat.
Powiedzcie jak Baton zachowywał się na spacerze, ciągał czy szedł spokojnie ?Bo, że wszystko go interesowało to wcale się nie dziwię po tylu latach za kratami ;)

Posted

Monia3a napisała:
Tytuł super płaczliwy ale Batonik na zagłodzonego to nie wygląda :evil_lol:

Monia z tego co się okazało na miejscu psy nie jadły kilka dni, suki karmiące tak samo - Baton jest spory, ale niestety jedo zywienie wygląda tak a nie inaczej. Dostanie raz na kilka dni tonę surowych kości, zero ruchu.