albiemu Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 W kopaniu dołków to on akurat jest specjalistą, przez to, że ma boks w słońcu bez grama cienia, kopie dołki i chowa się w ziemi, która jest chłodna aby się schłodzić. Niektóre nawet można na zdjęciuzobaczyć Quote
Becia66 Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 dzisiaj Baton dołków raczej nie pokopie...nie ma się po co schładzać...:evil_lol: Quote
troglodytes Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Batonik, kochana psiunio witamy Cię po urlopie. Pokaż się, może znajdzie się domek :roll: Quote
caroolcia Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Co słychac u Batonka? jak zbieranie funduszy? Quote
Ola164 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Przepraszam ale net mi przerywa i ciągle mnie nie ma... Na to wszystko straciłam swojego psiaka i nie mogę się pozbierać... Quote
albiemu Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 Ola164 potwornie mi przykro :( wiem jakie to przykre i trudne - trzymaj się, naprawdę mi się strasznie smutno zrobiło na te wieści :( Quote
Guest monia3a Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Batoniku :loveu: cioteczki niedługo Cię odwiedzą i może spacerek zafundują :multi: Quote
Ola164 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Batonik szuka domku... i oby znalazł.... Quote
troglodytes Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 BATON - przypominaj się i pokaż jaki jesteś piękny :eviltong: Trzymamy kciuki i myślimy, że znajdzie się KTOŚ, kto pokocha tak wspaniałego psiaka ;) Quote
Guest monia3a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Batoni co u Ciebie taka cisza ?? Cioteczki zapomniałyście o nim ??:mad: Quote
Guest monia3a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Oglosiłam Batonika na forum przygarnę psa tu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6676703&posted=1#post6676703 i w jeszcze jednym ale nie pamiętam w którym. Trzymajmy kciuki za ślicznotę naszego ;) Quote
Guest monia3a Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Musi się udać znaleść mu domek, tak bardzo zapadł mi w serducho ten nasz Batonik :loveu: Quote
albiemu Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 monia3a, dzięki ze go wystawiłaś w wątku adopcyjnym, ja mam urwanie łba ale już wiem na 100%, że w sobotę albo niedzielę będę w schronie więc działamy z Batonem dalej. Quote
Ola164 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Jak ktoś mu mógł to zrobić...tyle czasu się psisko marnuje...:-( Mój psiak ma problemy z tylną łapką (wpadł 7 razy pod auto, i ma na imię Twardziel:evil_lol:): nie może biegać, skakać i mi to nie przeszkadza...a Baton jest po prostu odrzucony:placz:... Quote
Ola164 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Mam jeszcze ptyanko, założyłam wątek o porzuconych jamnikach i chciała bym poprosić o to coś na "B" co się wkleja do podpisu... Oto adres wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78792 Quote
albiemu Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Baton szykuj trampki idziemy dzisiaj na spacer! Ciotka albiemu kupiła Ci piękną smycz na tą okazję! Quote
albiemu Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 na molosach niestety Batoniku nie zostałes wybrany :(, po raz kolejny tak jakby psa nie było a przecież jesteś! czujesz! potrzebujesz pomocy! Quote
Monia70 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='albiemu']widziałam na innym wątku podobny temat, kłócą się, że pies nie zmierzony, kto i dlaczego dał zaliczkę - chcę tego uniknąć. Jeżeli to chodzi o wątek Aresa , to rzeczywiście jest problem w opomiarowaniu go,ale nic nie wiem na temat kłótni o zalczkę? Jestem na tamtym wątku codziennie,poniewaz pilotuję sprawę wózka u p.Piotra-z dogxtension Szukałam i znalazłam Batona.Szukałam bo p.Piotr _ten od wózków pytał mnie czy go znam.Teraz wiem o kim mowa;) Batoniku, życzę CI samych pomyślności !! Quote
albiemu Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 witaj Moniu, dzisiaj chciałam zmierzyć Batona ale pewna swojego mierzenia nie jestem, zostawilam metr instrukcję jak to zrobić bo Baton nie współpracował. Po raz pierwszy od kilku lat był poza boksem i wszystko go interesowało. Inna sprawa, że boi się dotykania tylnich łap, ucieka, jest mocno wystaszony :( Ma byc technikw wet w schronie i stwierdziłam, że najlepiej go zmierzy, jutro mają mi podac wymoary Batona. Dziewczyny on jest cudowny, wyszczotkowałayśmy go, spacer prawie godzinny - miał w sobie tyle radości!!! Mój smutek kiedy zamykałam go w boksie był wspólmierny z jego radością ze spaceru. Nakręciłam filmik komórką, Becia 66 zrobiła nowe zdjęcia, jutro mam nadzieję dam filmik ze spacerku, Becia da zdjęcia dopiero we wtorek. Ważne że już mamy cokowliek więcej. Quote
caroolcia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ojeje jaką on musiała mieć frajdę - wreszcie zobaczył kawałek "innego" świata!!! jesteście kochane! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Wspaniale!!! Batoniku kochany domek na pewno sie znajdzie!!! Quote
Guest monia3a Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dzięki serdeczne, że w końcu wzięłyście Batonika na spacerek :multi: Mam nadzieję, że to nie ostatni raz ;) Już się nie mogę doczekać zdjęć i jego radości ze spacerku :loveu: Quote
Recommended Posts