Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W kopaniu dołków to on akurat jest specjalistą, przez to, że ma boks w słońcu bez grama cienia, kopie dołki i chowa się w ziemi, która jest chłodna aby się schłodzić. Niektóre nawet można na zdjęciuzobaczyć

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Batoniku :loveu: cioteczki niedługo Cię odwiedzą i może spacerek zafundują :multi:

Guest monia3a
Posted

Batoni co u Ciebie taka cisza ??

Cioteczki zapomniałyście o nim ??:mad:

Guest monia3a
Posted

Musi się udać znaleść mu domek, tak bardzo zapadł mi w serducho ten nasz Batonik :loveu:

Posted

monia3a, dzięki ze go wystawiłaś w wątku adopcyjnym, ja mam urwanie łba ale już wiem na 100%, że w sobotę albo niedzielę będę w schronie więc działamy z Batonem dalej.

Posted

Jak ktoś mu mógł to zrobić...tyle czasu się psisko marnuje...:-( Mój psiak ma problemy z tylną łapką (wpadł 7 razy pod auto, i ma na imię Twardziel:evil_lol:): nie może biegać, skakać i mi to nie przeszkadza...a Baton jest po prostu odrzucony:placz:...

Posted

[quote name='albiemu']widziałam na innym wątku podobny temat, kłócą się, że pies nie zmierzony, kto i dlaczego dał zaliczkę - chcę tego uniknąć.

Jeżeli to chodzi o wątek Aresa , to rzeczywiście jest problem w opomiarowaniu go,ale nic nie wiem na temat kłótni o zalczkę?
Jestem na tamtym wątku codziennie,poniewaz pilotuję sprawę wózka u p.Piotra-z dogxtension

Szukałam i znalazłam Batona.Szukałam bo p.Piotr _ten od wózków pytał mnie czy go znam.Teraz wiem o kim mowa;)
Batoniku, życzę CI samych pomyślności !!

Posted

witaj Moniu, dzisiaj chciałam zmierzyć Batona ale pewna swojego mierzenia nie jestem, zostawilam metr instrukcję jak to zrobić bo Baton nie współpracował. Po raz pierwszy od kilku lat był poza boksem i wszystko go interesowało. Inna sprawa, że boi się dotykania tylnich łap, ucieka, jest mocno wystaszony :(
Ma byc technikw wet w schronie i stwierdziłam, że najlepiej go zmierzy, jutro mają mi podac wymoary Batona.
Dziewczyny on jest cudowny, wyszczotkowałayśmy go, spacer prawie godzinny - miał w sobie tyle radości!!! Mój smutek kiedy zamykałam go w boksie był wspólmierny z jego radością ze spaceru.

Nakręciłam filmik komórką, Becia 66 zrobiła nowe zdjęcia, jutro mam nadzieję dam filmik ze spacerku, Becia da zdjęcia dopiero we wtorek. Ważne że już mamy cokowliek więcej.

Guest monia3a
Posted

Dzięki serdeczne, że w końcu wzięłyście Batonika na spacerek :multi:

Mam nadzieję, że to nie ostatni raz ;)

Już się nie mogę doczekać zdjęć i jego radości ze spacerku :loveu: