Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny będę zbierać na swoje konto, dam ogłoszenie ale narazie zamieszczam stronę gościa, który będzie robił wózek

http://www.dogxtension.eu/zdjecia.htm

Zamawiaja u niego wózeczki weterynarze więc musi byc dobry. Napewno muszę dokładnie zmierzyć Batona i zastanawiam się jak to wszystko po kolei zrobić - widziałam na innym wątku podobny temat, kłócą się, że pies nie zmierzony, kto i dlaczego dał zaliczkę - chcę tego uniknąć.
Robimy tak, kto chce narazie kasa do słoika z pancernym wieczkiem, ja muszę zmierzyć Batona, podać facetowi konkretne wymiary naszego cudeńka, niech poda kwotę prawie co do, ja Wam mówię ile, Wy do słoików, ja do swojego i ruszamy ze zbiórką.
Niech to ma ręce i nogi jak chodzi o kasę lepiej zróbmy to jak należy - co Wy na to??

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Fotki to dobry pomysł
Wspominałam już o tym wcześniej ale dziewczyny chyba nie mają jak zrobić mu tych zdjęć ;)

Posted

Następnym razem jak będziemy w schronisku ,postaramy się wyprowadzić go na spacer . Może to być trudne biorąc pod uwagę fakt, że Baton nie opuszczał boksu przez 6 lat...:shake:

Posted

W schronie jest urwanie łba, nawet nie wiecie ile razy jadę z postanowieniem co zrobić - jestesmy na miejscu iiiii nie wiadomo w co ręce wsadzić.
Tu się kłócą, tu nowe psy, jakiś palant wciska swojego psa jako znalezionego - itd. Naprawdę nie wynika to ze złej woli, wiem, że mam mase do zrobienia ale już sama widzę, że nie ma sensu planować na wyrost. Tamto miejsce nie wspomaga w realizowaniu zamierzeń :( Ja wciąż się zastanwiam jak go zmierzyć aby wszystko był jak najlepiej i najsprawniej dla niego. Nie chce mu się kojarzyć z czymś złym, nowym, obcym ....

Posted

Wiem ze w schronie zawsze jest wiele pracy, ale to on nigdy nie był na spacerze????
Dziewczyny znajdzcie dla niego choć 15 minut-przecież to ważne czy umie chodzić na smyczy czy tez sie wyrywa się jak szalony bo wtedy każdy potencjalny dom w mieszkaniu w bloku odpada. Juz nie mówie o tym ,że trzeba go z takimi rzeczami oswajać jesli szukamy domku. Aby czasem sie ktos potem nie przeraził i zrezygnował...
A foty poza boksem pokazałyby ludziom ,ze taki pies tez normalnie chodzi ...no i wygląda to inaczej niz przez schroniskowe kraty.
Dla nas dogomaniaków to normalne , ale ludzie sa inni-trzeba go dobrze pokazac i zareklamować -filmik tez super pomysł. My ostatnimi czasy tak robimy i wiem ,że to pomaga.
Baton jest piękny i z tego co opisujecie ma super charakter, więc na pewno jest tam gdzies ktos kto na niego czeka-wierze w to bardzo mocno!!!

Guest monia3a
Posted

Pewnie, że nie gorsze:multi:

Batonik potrafi dać tyle samo miłości co czterołapny psiak :loveu:

Guest monia3a
Posted

I koniecznie bez krat !!!

Kraty zniechęcają potencjalnych nowych właścicieli, na tym allegro jakoś tak przykro patrzeć jak on siedzi za kratami :-(

Dziewczyny do dzieła !!!

Posted

zrobię zdjęcia, może jakiś filmik sie uda nakręcić, zima coraz bliżej, czuje ostatnie powiewy ciepłych temperatur na grzbiecie i aż mnie przerażenie ogarnia na myśl jeszcze jednej zimy Batona w schronisku