albiemu Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 dziewczyny będę zbierać na swoje konto, dam ogłoszenie ale narazie zamieszczam stronę gościa, który będzie robił wózek http://www.dogxtension.eu/zdjecia.htm Zamawiaja u niego wózeczki weterynarze więc musi byc dobry. Napewno muszę dokładnie zmierzyć Batona i zastanawiam się jak to wszystko po kolei zrobić - widziałam na innym wątku podobny temat, kłócą się, że pies nie zmierzony, kto i dlaczego dał zaliczkę - chcę tego uniknąć. Robimy tak, kto chce narazie kasa do słoika z pancernym wieczkiem, ja muszę zmierzyć Batona, podać facetowi konkretne wymiary naszego cudeńka, niech poda kwotę prawie co do, ja Wam mówię ile, Wy do słoików, ja do swojego i ruszamy ze zbiórką. Niech to ma ręce i nogi jak chodzi o kasę lepiej zróbmy to jak należy - co Wy na to?? Quote
Ola164 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Przepraszam że nie pisałam ale po burzy nie mam internet... Nikt się nie odzywa... Quote
albiemu Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Ola164 jak ruszymy z akcją zbiórki to zaczną się odzywać :), ja w to wierze - mamy o kogo powalczyć przecież :) Jest nas kilka fanatyczek Batonika :) Quote
albiemu Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 jeszcze nie ogłaszam jak napisałam pieniądze na Batonika w słoik chwilowo, chcę zrobic wszystko po kolei Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 A moze by spróbowac napisac w tytule allegro ,że Baton jest mixem huskiego, lub jakiejs innej rasy...wiem ze to przesada:) ale to przyciaga ludzi na prawdę!!!!! I fajnie jakby mogły się pojawic np fotki ze spacerku. Czy to jest mozliwe??? Quote
Guest monia3a Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Fotki to dobry pomysł Wspominałam już o tym wcześniej ale dziewczyny chyba nie mają jak zrobić mu tych zdjęć ;) Quote
Becia66 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Następnym razem jak będziemy w schronisku ,postaramy się wyprowadzić go na spacer . Może to być trudne biorąc pod uwagę fakt, że Baton nie opuszczał boksu przez 6 lat...:shake: Quote
albiemu Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 W schronie jest urwanie łba, nawet nie wiecie ile razy jadę z postanowieniem co zrobić - jestesmy na miejscu iiiii nie wiadomo w co ręce wsadzić. Tu się kłócą, tu nowe psy, jakiś palant wciska swojego psa jako znalezionego - itd. Naprawdę nie wynika to ze złej woli, wiem, że mam mase do zrobienia ale już sama widzę, że nie ma sensu planować na wyrost. Tamto miejsce nie wspomaga w realizowaniu zamierzeń :( Ja wciąż się zastanwiam jak go zmierzyć aby wszystko był jak najlepiej i najsprawniej dla niego. Nie chce mu się kojarzyć z czymś złym, nowym, obcym .... Quote
Anashar Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Dobrzeby było nakręcić filmik aby pokazać jak baton chodzi ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Wiem ze w schronie zawsze jest wiele pracy, ale to on nigdy nie był na spacerze???? Dziewczyny znajdzcie dla niego choć 15 minut-przecież to ważne czy umie chodzić na smyczy czy tez sie wyrywa się jak szalony bo wtedy każdy potencjalny dom w mieszkaniu w bloku odpada. Juz nie mówie o tym ,że trzeba go z takimi rzeczami oswajać jesli szukamy domku. Aby czasem sie ktos potem nie przeraził i zrezygnował... A foty poza boksem pokazałyby ludziom ,ze taki pies tez normalnie chodzi ...no i wygląda to inaczej niz przez schroniskowe kraty. Dla nas dogomaniaków to normalne , ale ludzie sa inni-trzeba go dobrze pokazac i zareklamować -filmik tez super pomysł. My ostatnimi czasy tak robimy i wiem ,że to pomaga. Baton jest piękny i z tego co opisujecie ma super charakter, więc na pewno jest tam gdzies ktos kto na niego czeka-wierze w to bardzo mocno!!! Quote
albiemu Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 przy następnej okazji zrobimy co trzeba Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Batoniku w góre!!! Ten psiak jest śliczny!!!!! Quote
troglodytes Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 My wróciliśmy z urlopu a u Ciebie Batonie b.z. :multi: do góry Quote
albiemu Posted September 1, 2007 Author Posted September 1, 2007 Batoniku mam nadzieję niedługo się zobaczymy Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Jak allegro naszego pieknisia??? Czy ktos obserwuje??? Quote
Guest monia3a Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Ciekawe co u Batonika, jak się czuje ??:hand: Quote
DuDziaczek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Co u Cudenka... 3 lapki nie gorsze od 4 !!! :( Quote
Guest monia3a Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Pewnie, że nie gorsze:multi: Batonik potrafi dać tyle samo miłości co czterołapny psiak :loveu: Quote
albiemu Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 możliwe że w przyszłym tygodniu będę w schronisku to sprawdzę co u niego i zmierzę go, niech już ruszy cała akcja bo mi spokoju nie daje to nasze cudo :( Quote
ewatr Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 i jak mozesz to zrób Cioteczko zdjecia czasem to psu pomaga w znalezieniu domu wznowiłam Allegro http://www.allegro.pl/item240140221_piekny_madry_pies_czeka_na_wyjatkowa_milosc.html Quote
Guest monia3a Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 I koniecznie bez krat !!! Kraty zniechęcają potencjalnych nowych właścicieli, na tym allegro jakoś tak przykro patrzeć jak on siedzi za kratami :-( Dziewczyny do dzieła !!! Quote
albiemu Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 zrobię zdjęcia, może jakiś filmik sie uda nakręcić, zima coraz bliżej, czuje ostatnie powiewy ciepłych temperatur na grzbiecie i aż mnie przerażenie ogarnia na myśl jeszcze jednej zimy Batona w schronisku Quote
monikusf Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 mysle ze brak lapy moze byc atutem w szukaniu domu,bo taki pies chyba nie moze kopac dolow w ogrodzie. i chyba tak go mozna reklmowac Quote
Recommended Posts