black sheep Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Biedny Batonik:( Taki fajny i ładny piesek. Quote
troglodytes Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Batonik prosi o domek, bardzo prosi......... Quote
Becia66 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Zrobimy Batonowi nowe zdjęcia we czwartek, może przyniosą mu szczęście ?:roll: Quote
Guest monia3a Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Dziewczyny a może weźmiecie piesia na spacerek?? Zawsze to ładniej wyjdzie gdzieś na łączce ?? Co Wy na to ?? Quote
Lemoniada Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 albiemu napisał(a):ewatr dzięki za zmianę tytułu, mam nadzieję będzie więcej wejść i coś ruszy. Wczoraj dzwoniła do mnie dziewczyna i pyta o psa z Orzechowców, serce mi stanęło, że o Batona ale okazało się że o Bace pytała, która ma już dom. Smutno mi się zrobiło :( Kurcze, niech coś ruszy w sprawie Batona, to taki rewelacyjny pies. A nie dała się namówić na jakiegoś innego biedaka? Tyle ich w schroniskach... Quote
albiemu Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Udało się bo zabiera biedę z Mielca, na ktorą miała oko od dawna, więc kolejny psiak będzie miał dom :), nie ważne skąd ważne że kolejny do adopcji :) Baton gdzieś jest też Twój Pan, znajdzemy go. Quote
troglodytes Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 albiemu napisał(a):Udało się bo zabiera biedę z Mielca, na ktorą miała oko od dawna, więc kolejny psiak będzie miał dom :), nie ważne skąd ważne że kolejny do adopcji :) ALBIEMU jak tak dalej pójdzie to braknie psów do adopcji :evil_lol: Pobożne życzenie................... Batoniku :multi: do góry Quote
albiemu Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 troglodyetes chciałabym dożyć czasów kiedy pies byłby ciężko osiągalnym dobrem przez co szanowałoby się jego życie Quote
albiemu Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Baton się przypomina, miał troszkę ponad 100 wejść na allegro i cisza :( Quote
troglodytes Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ileż smutku w tych oczach :placz: Kto je rozweseli ??????????? Quote
albiemu Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 nie wiem troglodytes ale będzie szczęściarzem, że ma takiego psa Quote
albiemu Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Batoniku najdroższy, jutro zaglądną do Ciebie cioteczki, niestety ja nie mam jak :( Quote
Lemoniada Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 albiemu napisał(a):Udało się bo zabiera biedę z Mielca, na ktorą miała oko od dawna, więc kolejny psiak będzie miał dom :), nie ważne skąd ważne że kolejny do adopcji :) A sunia ma wątek na dogo? Pokażcie mi szczęściarę, niech oczy ucieszę:) Batonik jest prześlicznym psem, przypomina mi trochę syberyjską łajkę. Hopsaj, kochaniutki! Quote
Guest monia3a Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Będzie dobrze albiemu w końcu i Baton znajdzie domek. Quote
Guest monia3a Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Jak fajnie, że onek ma domek :multi: ostatnio oglądałam ją na forum a tu proszę ma domek kochana psinka :loveu: :multi: Quote
albiemu Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 monia3a wiem, ale zaczyna mi się dreptający nastrój udzielać, mam świadomość, że pomimo niewątpliwej urody Batona brak łapy jest decydujący często w decyzji o adoptowaniu go. Przewaga tylko taka, że jeśli ktoś będzie go chciał to znaczy, że naprawdę kocha psiaki i ich los nie jest mu obojętny. Ja nadal czekam na to, aby móc napisać Wam dobre wiadomości. Quote
albiemu Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 monia3a Onek będzie jechac dopiero początkiem wrzesnia, narazie przyszła Pani musi wyjechać, ale jak tylko wroci przyjedzie po niego z Wrocławia :). Cieszę się, że pomimo świadomości dolegliwości z łapami u psa weźmie go. Tfu Tfu Tfu abym tylko nie zapeszyła, jak będzie już w domu to lampka szampana w górę :) narazie ciiiiiiiii Quote
Guest monia3a Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Albiemu :buzi: będzie dobrze, to dopiero początek ogłaszania Batona więc trzeba uzbroić się w cierpliwość. Wierzę, że każdy pies ma swojego Pańcia gdzieś tam i zapewne na Batona też czeka jakiś człowiek. Nosek do góry!!! Quote
black sheep Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja też mam taką nadzieję:) Dzisiaj przystojniak mi się śnił! Strasznie mi żal takich trójłapków:( Quote
albiemu Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 nie odpuścimy dopóki domu nie znajdzie! Monia dzięki za pocieszke :) Quote
ewatr Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 znajdzie znajdzie tyle Cioteczek o nim mysli to powinno sie udać ;) Quote
Recommended Posts