Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Dziewczyny a może weźmiecie piesia na spacerek?? Zawsze to ładniej wyjdzie gdzieś na łączce ?? Co Wy na to ??

Posted

albiemu napisał(a):
ewatr dzięki za zmianę tytułu, mam nadzieję będzie więcej wejść i coś ruszy.
Wczoraj dzwoniła do mnie dziewczyna i pyta o psa z Orzechowców, serce mi stanęło, że o Batona ale okazało się że o Bace pytała, która ma już dom. Smutno mi się zrobiło :( Kurcze, niech coś ruszy w sprawie Batona, to taki rewelacyjny pies.

A nie dała się namówić na jakiegoś innego biedaka? Tyle ich w schroniskach...

Posted

Udało się bo zabiera biedę z Mielca, na ktorą miała oko od dawna, więc kolejny psiak będzie miał dom :), nie ważne skąd ważne że kolejny do adopcji :)

Baton gdzieś jest też Twój Pan, znajdzemy go.

Posted

albiemu napisał(a):
Udało się bo zabiera biedę z Mielca, na ktorą miała oko od dawna, więc kolejny psiak będzie miał dom :), nie ważne skąd ważne że kolejny do adopcji :)

ALBIEMU jak tak dalej pójdzie to braknie psów do adopcji :evil_lol:
Pobożne życzenie...................
Batoniku :multi: do góry

Posted

albiemu napisał(a):

A sunia ma wątek na dogo? Pokażcie mi szczęściarę, niech oczy ucieszę:)
Batonik jest prześlicznym psem, przypomina mi trochę syberyjską łajkę. Hopsaj, kochaniutki!

Guest monia3a
Posted

Będzie dobrze albiemu w końcu i Baton znajdzie domek.

Guest monia3a
Posted

Jak fajnie, że onek ma domek :multi: ostatnio oglądałam ją na forum a tu proszę ma domek kochana psinka :loveu: :multi:

Posted

monia3a wiem, ale zaczyna mi się dreptający nastrój udzielać, mam świadomość, że pomimo niewątpliwej urody Batona brak łapy jest decydujący często w decyzji o adoptowaniu go. Przewaga tylko taka, że jeśli ktoś będzie go chciał to znaczy, że naprawdę kocha psiaki i ich los nie jest mu obojętny. Ja nadal czekam na to, aby móc napisać Wam dobre wiadomości.

Posted

monia3a Onek będzie jechac dopiero początkiem wrzesnia, narazie przyszła Pani musi wyjechać, ale jak tylko wroci przyjedzie po niego z Wrocławia :). Cieszę się, że pomimo świadomości dolegliwości z łapami u psa weźmie go. Tfu Tfu Tfu abym tylko nie zapeszyła, jak będzie już w domu to lampka szampana w górę :) narazie ciiiiiiiii

Guest monia3a
Posted

Albiemu :buzi: będzie dobrze, to dopiero początek ogłaszania Batona więc trzeba uzbroić się w cierpliwość. Wierzę, że każdy pies ma swojego Pańcia gdzieś tam i zapewne na Batona też czeka jakiś człowiek. Nosek do góry!!!