aniac50 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='BIANKA1']Na tą decyzję zasłużył sobie swoim niekonwencjonalnym zachowaniem :shake: Za każdym razem biorąc tymczasa miałam świadomość , że może zostać z jakiegoś powodu na stałe . Ale żeby dwa naraz . :roll: TO SIĘ NAZYWA SZCZĘŚCIE DO KWADRATU !!!!!:oops: Quote
sacred PIRANHA Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 w takim razie zycze duuuzo radosnych chwil i malo tych kąsliwych:) Quote
malagos Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Jezoo, Bianka! :loveu: :loveu: to ja muszę też poważnie pomysleć....:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 :evil_lol: :evil_lol: a ja to wiem już od dawna:cool3: tylko obowiązywała mnie tajemnica:cool1: a teraz to mogę radośnie:klacz: :sweetCyb: :ylsuper: :knajpa: :cunao: :bigcool: Quote
BIANKA1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Ile czasu Kobi jest już u mnie ? Miesiąc ? Cały czas chodzi za mną krok w krok . Dalej chodzimy na wspólne posiedzenia do toalety :roll: Już się przyzwyczaiłam , żeby nie cofać sie i nie wierzgać nogami jak siedzę ,, bo Kobiś jest pod nogami . Przestał stawiać się Rokiemu , więc Roki go ignoruje . Przestał bać się kotów . Próbuje bawić się z Kropką i Puńkiem . Ale nadal na mnie warczy , choć jakby mniej jak na pozostałych członków rodziny . Jest bardzo inteligentny . Doskonale wie gdzie mieszka . Nie brudzi w domu . Lubi się bawić . Gdyby nie gryzł , byłby ideałem psa . Quote
Poker Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Bianko,jesteś niasamowita :crazyeye:, a Twój mąz to anioł, :loveu:dwa psiaki znalazły najlepszy dom. Ale co teraz sie stanie z barwnymi,cudownymi opisami Twoich przygód z tymczasami? :placz:Chociaż znająć życie ,to i te w DS dostarczają emocji. Quote
Alpina Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Malagos ... Dlatego chciałam, żebyś tu zajrzała...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bianko - C:kiss_2:ałusy dla Ciebie i sforki... Quote
BIANKA1 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Alpina napisał(a):Malagos ... Dlatego chciałam, żebyś tu zajrzała...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bianko - C:kiss_2:ałusy dla Ciebie i sforki... Dziękujemy za całuski . Właśnie przyszła córka z zięciem i Kobi tradycyjnie schował się pod ławe . Zięć woła na niego Critters ,a córka "paskudna pokraka " :shake:. Ale to tak z miłości :evil_lol: Quote
Bella11 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 Mojego Julka też czasem nazywamy Critters bo jak zaczyna warczeć to tak właśnie wygląda :razz: Quote
sacred PIRANHA Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 BIANKA1 napisał(a):Dziękujemy za całuski . Właśnie przyszła córka z zięciem i Kobi tradycyjnie schował się pod ławe . Zięć woła na niego Critters ,a córka "paskudna pokraka " :shake:. Ale to tak z miłości :evil_lol: z milosci:evil_lol: milosci mu w tym domu nie zabrkanie...i za to wielkie dzieki dla ciebie...za cierpliwa milosc:loveu: Quote
BIANKA1 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Witamy . Wczoraj wieczorem , jak oglądałam telewizję , Kobi władował mi się na kolana . Położył się wygodnie , a ja go smyrałam po maleńkim ciałku . Kiedy podszedł syn , Kobi pokazał swoje uzębienie i grożnie zawarczał . Zareagował tak też na pańcia i Rokusia . Oj , strasznie on zaborczy :shake:. A śpi na mojch nogach . Aż strach się ruszyć we śnie . To mały zazdrośnik . Muszę go troszkę przystopować , bo będą kłopoty :roll: Quote
Alpina Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 No co się dziwić Kobiemu... Przecież zareagował jak każdy normalny facet gdy leży " na kolankach"...A konkurencja się zbliża... Hiii...Hiii...Hiii :diabloti: Quote
Tola Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 :crazyeye: Zagladam do Fryci - zostaje u Bianki na zawsze. Zagladam do Kobiego - zostaje na zawsze. Ale mały wredas ma szczęscie:loveu: :cunao: Bianko - jestes niesamowita!!! Quote
aniac50 Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Kobi pozwolił się POSMYRAĆ !!!!! Toż to wielki sukces !!! Quote
BIANKA1 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Kobi nadal nie odstępuje mnie na krok . Zaczyna pozwalać na wykonywanie prostych zabiegów higienicznych . Reszcie rodziny nadal nie pozwala sie dotknąć Niedawno rzucił się z zębami na córkę , która klaskała do Kropki prowokując ją do wariacji . To wybitnie pies jednej pani . Reszta stada jest ledwie tolerowana . Ale Kobi potrafi się ustawić i nie ma zatargów . Nie ruszany pierwszy nie zaczepia . Wszyscy go omijają i jakoś funkcjonujemy . Quote
Czaka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Bianko ale przyszalałaś!!! :diabloti: Jesteś wspaniała, a Twoja dobroć nie zna granic. :loveu: Quote
Czaka Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Oj Roki , to się chyba boi tego wystawionego zęba :evil_lol: Quote
Alpina Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Nie ukrywam, że Kobi jest moim faworytem...Ale Roki też niczego sobie...Piękny pies... Tak patrzę na to pierwsze zdjęcie, tam widać dobrze nosek Kobiego... Ktoś mu musiał nie żle przyłożyć z buta lub z czegoś ciężkiego w mordeczkę.. Nawet nie mogę sobie wyobrazić aby uderzyć shih- tzaka a co dopiero tak..:shake: Wcale mu sie nie dziwię, że gryzie..Biedak... Quote
Bella11 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Kobi chyba najmiejszy z całej drużyny to musi być waleczny :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Kobi ma całą lewą stronę mordki krzywą , dlatego stale mu widać ząbki od tej strony . Jest najmniejszy , ale Kropka jest o wiele wyższa od niego , bo ma długie łapeczki . Roki waży tyle , co cała reszta łącznie z trzema kotami . Quote
oktawia6 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Kobi po prosty wymiata:loveu: :evil_lol: już Cię wybrał i nawet pokochał! nie da nikomu do pańci się zblizyc-to normalne-jak jest uczucie i leży na Twoich kolankach to zawarczy jak zaborczy:loveu: :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Kobi , to jest Kobi :evil_lol: Co tu dużo mówić . Lubi rządzić wszystkimi :p Quote
Karena Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Bianko, cały czas śledziłam wątek, ale dopiero dzisiaj mogę napisać - gratulacje, Kobi na pewno jest u Ciebie bardzo szczęśliwy :loveu::multi: Quote
Recommended Posts