Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='BIANKA1']Na tą decyzję zasłużył sobie swoim niekonwencjonalnym zachowaniem :shake:
Za każdym razem biorąc tymczasa miałam świadomość , że może zostać z jakiegoś powodu na stałe . Ale żeby dwa naraz . :roll: TO SIĘ NAZYWA SZCZĘŚCIE DO KWADRATU !!!!!:oops:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol: :evil_lol: a ja to wiem już od dawna:cool3: tylko obowiązywała mnie tajemnica:cool1:
a teraz to mogę radośnie:klacz: :sweetCyb: :ylsuper: :knajpa: :cunao: :bigcool:

Posted

Ile czasu Kobi jest już u mnie ? Miesiąc ? Cały czas chodzi za mną krok w krok . Dalej chodzimy na wspólne posiedzenia do toalety :roll: Już się przyzwyczaiłam , żeby nie cofać sie i nie wierzgać nogami jak siedzę ,, bo Kobiś jest pod nogami .
Przestał stawiać się Rokiemu , więc Roki go ignoruje . Przestał bać się kotów . Próbuje bawić się z Kropką i Puńkiem . Ale nadal na mnie warczy , choć jakby mniej jak na pozostałych członków rodziny . Jest bardzo inteligentny . Doskonale wie gdzie mieszka . Nie brudzi w domu . Lubi się bawić . Gdyby nie gryzł , byłby ideałem psa .

Posted

Bianko,jesteś niasamowita :crazyeye:, a Twój mąz to anioł, :loveu:dwa psiaki znalazły najlepszy dom.
Ale co teraz sie stanie z barwnymi,cudownymi opisami Twoich przygód z tymczasami? :placz:Chociaż znająć życie ,to i te w DS dostarczają emocji.

Posted

Alpina napisał(a):
Malagos ... Dlatego chciałam, żebyś tu zajrzała...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Bianko - C:kiss_2:ałusy dla Ciebie i sforki...

Dziękujemy za całuski . Właśnie przyszła córka z zięciem i Kobi tradycyjnie schował się pod ławe . Zięć woła na niego Critters ,a córka "paskudna pokraka " :shake:. Ale to tak z miłości :evil_lol:

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Dziękujemy za całuski . Właśnie przyszła córka z zięciem i Kobi tradycyjnie schował się pod ławe . Zięć woła na niego Critters ,a córka "paskudna pokraka " :shake:. Ale to tak z miłości :evil_lol:

z milosci:evil_lol:
milosci mu w tym domu nie zabrkanie...i za to wielkie dzieki dla ciebie...za cierpliwa milosc:loveu:

Posted

Witamy . Wczoraj wieczorem , jak oglądałam telewizję , Kobi władował mi się na kolana . Położył się wygodnie , a ja go smyrałam po maleńkim ciałku . Kiedy podszedł syn , Kobi pokazał swoje uzębienie i grożnie zawarczał . Zareagował tak też na pańcia i Rokusia . Oj , strasznie on zaborczy :shake:. A śpi na mojch nogach . Aż strach się ruszyć we śnie . To mały zazdrośnik . Muszę go troszkę przystopować , bo będą kłopoty :roll:

Posted

No co się dziwić Kobiemu...
Przecież zareagował jak każdy normalny facet gdy leży " na kolankach"...A konkurencja się zbliża...
Hiii...Hiii...Hiii :diabloti:

Posted

:crazyeye:
Zagladam do Fryci - zostaje u Bianki na zawsze.
Zagladam do Kobiego - zostaje na zawsze.
Ale mały wredas ma szczęscie:loveu:
:cunao:
Bianko - jestes niesamowita!!!

Posted

Kobi nadal nie odstępuje mnie na krok . Zaczyna pozwalać na wykonywanie prostych zabiegów higienicznych . Reszcie rodziny nadal nie pozwala sie dotknąć Niedawno rzucił się z zębami na córkę , która klaskała do Kropki prowokując ją do wariacji . To wybitnie pies jednej pani . Reszta stada jest ledwie tolerowana . Ale Kobi potrafi się ustawić i nie ma zatargów . Nie ruszany pierwszy nie zaczepia . Wszyscy go omijają i jakoś funkcjonujemy .

Posted

Nie ukrywam, że Kobi jest moim faworytem...Ale Roki też niczego sobie...Piękny pies...
Tak patrzę na to pierwsze zdjęcie, tam widać dobrze nosek Kobiego...
Ktoś mu musiał nie żle przyłożyć z buta lub z czegoś ciężkiego w mordeczkę..
Nawet nie mogę sobie wyobrazić aby uderzyć shih- tzaka a co dopiero tak..:shake:
Wcale mu sie nie dziwię, że gryzie..Biedak...

Posted

Kobi ma całą lewą stronę mordki krzywą , dlatego stale mu widać ząbki od tej strony . Jest najmniejszy , ale Kropka jest o wiele wyższa od niego , bo ma długie łapeczki . Roki waży tyle , co cała reszta łącznie z trzema kotami .

Posted

Kobi po prosty wymiata:loveu: :evil_lol: już Cię wybrał i nawet pokochał! nie da nikomu do pańci się zblizyc-to normalne-jak jest uczucie i leży na Twoich kolankach to zawarczy jak zaborczy:loveu: :evil_lol: