Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bianko pokazałam wyniki dr. Dominice też jest zdania że istnieje ryzyko związane z kastracją Kobisia
Alpina mój Julek to jedynak kompletnie nie nadający się do życia z drugim psem już raz spróbowałam skończyło się tym że Julek jeszcze bardziej pogrążył się w swoim świecie przy tym przestał całkowicie jeść , musiałam suni znaleść nowy domek po 6 tygodniach .
To jedyna sunia której Julek pozwala się do siebie zbliżyć i nawet wydaje mi się że się cieszy gdy do nas przychodzi , jest to sunia którą rok temu oddała właścicielka do Schroniska ze skomplikowanym złamaniem łapki nie chciała jej leczyć , sunia jest teraz u mojej znajomej i ma wspaniały domek

Posted

Jessu dostałam wiadomość o tym biedaku z okropną raną...:placz::placz::placz:

Bella dzięki - myślałam że masz dwa.Dobrze że Twój niuniuś jest sam...Można sobie tylko wyobrazić, co zrobili mu ludzie..:-(

Bianeczko kochana mam nadzieję, że się nie obraziłaś za te moje "śmichy"...
Ja mam teraz taką huśtawkę nastrojów przez to wszystko że moje poczucie humoru bywa bardzo specyficzne...Aż się sama zastanawiam, chyba potrzebuję jakiegoś odreagowania czy co...Nawet na horrorze śmiałam się do łez...TZ patrzył na mnie , nic nie mówił i się wcale nie śmiał.Zrobił mi kanapkę i herbatę i poprosił, żebym już nie gotowała tylko poszła spać...Sama widzisz...:shake:

Posted

Ale skąd znowu , Alpinko . Kobi jest naprawdę śmieszny , Teraz jest bardzo nieszczęśliwy , bo piłeczkę tenisową , którą ukradł psu sąsiada , zabrał mu Roki .:shake:A to cielątko siedzi pod moim krzesłem , i stara sie uchwycić moment , kiedy Rokiemu piłeczka zwieje :evil_lol: Bardzo biedny Kobuś :-(
Ide , bo mnie Białasek woła :lol:

Posted

oj Alpina też ma dar pisania:evil_lol: nie tylko Bianka:p
Bella-faktycznie jak napisała Bianka to robi się nieciekawe co Ci ludzie wyrabiają:shake:
Aniac50 i ja Ci dziękuję razem z Bianką:Rose:

Posted

Normalnie Cie szkoli to kociatko równo:lol: Tak sie ciesze że oczka juz niedługo bedzie widac.A juz wiesz czy to ona czy on.Bo po charakterku to mi sie wydaje że ona:evil_lol: A Kobis sie strasznie Dawciowi spodobał.

Posted

Witam . Mam bardzo smutną wiadomość . Białasek nie żyje . Umarł wczoraj o 22 godz. Wczoraj przed ślubem zostawiłam go pod opieką sąsiadki . Dzisiaj rano poszłam po niego . Sąsiadka przekazała mi tą smutną wiadomosć . Nie wiem co się stało . Bardzo mi przykro .:placz:

Posted

Hala napisał(a):
Oj...ale co się mogło stać? Przecież tak dobrze wszystko szło...Przykro mi Bianeczko. Bardzo mi przykro.

• Nie mam pojęcia co się stało .Już widział , miał tydzień . Pani nie była niedoświadczona . Pomagała mi na początku karmić Cole i Fante . Dlatego kocie zostawiłam u niej , bo miałam zaufanie .
    Naprawdę nie wiem co sie stało .
    Może kociaki były na coś chore , no .......zupełnie nie mam pojęcia.

Posted

BIANKA1 napisał(a):

Witam . Mam bardzo smutną wiadomość . Białasek nie żyje .
    Umarł wczoraj o 22 godz.
    Wczoraj przed ślubem zostawiłam go pod opieką sąsiadki . Dzisiaj rano poszłam po niego .
    Sąsiadka przekazała mi tą smutną wiadomosć .
    Nie wiem co się stało .
    Bardzo mi przykro .:placz:

nastęna odpowiedzialna....sił brak do tych ludzi.....:shake: beznadziejni do granic......Bianko przykro mi moja droga:placz: