Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bella1 napisał(a):
One wiedzą co im wolno , walczyć mogą między sobą bo to ta sama waga kogucia , płaskie pyszczki , kupa kłaczków więc krzywdy sobie nie zrobią :razz: A chłopaki śliczne , czy Kobo dalej potrafi pokazać ząbki a może to już potulny pieszczoszek

Kobi nadal na nas warczy , pokazuje ząbki , nie daje się brać na ręce , a niechcący potracony reaguje histerycznie . To mu juz nie minie . Za to Miki to lala - przytulanka :loveu:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Tylko nie dziadek :cool3::cool3: to poważny pan i na młodzież woli popatrzeć z boku
Mój Julek jak zarośnie to też wydaje się dużo starszy ale jak wraca do fryzjerki to taki szczeniaczek
Kobiś trzymaj się chłopie śliczna mordko , i baw się piłeczką a młokosy niech szaleją ;);)

Posted

Kobiemu ząbki wypadły . Bawi sie , ale juz widac po nim , ze postarzał sie ostatnimi czasy . Jest bardzo o mnie zazdrosny i musze go ze soba zabierac jak jade na dłużej . Nie chce zostać z córką lub synem . Taki mały przydupek :lol: On jako jedyny spi ze mna w łóżku . Mam tu takie wąskie , że inni się nie mieszczą . A Kobi zawsze sie zmieści :evil_lol:

• 2 months later...
Posted

BIANKA1 napisał(a):

16 świnek :shake:

a skąd po co i jak tyle gryzoni?:crazyeye:
tamte szczeniaki na pewno już zmarły z tej obory na wsi-nie wiem ale tak domniewyam:shake:

pozdrawiam Kobisia małego rozbójnika-i drugiego też imię chyba dobrze pamiętam: Mikado:loveu:

Posted

oktawia6 napisał(a):
a skąd po co i jak tyle gryzoni?:crazyeye:
tamte szczeniaki na pewno już zmarły z tej obory na wsi-nie wiem ale tak domniewyam:shake:

pozdrawiam Kobisia małego rozbójnika-i drugiego też imię chyba dobrze pamiętam: Mikado:loveu:

Świnki są chore , wykupione od hodowcy który je sprzedawał na pokarm dla węży . Teraz je leczę .
Jakie szczeniaki z obory ?:roll:

Posted

Bianka..Ty musisz spać na pieniążkach.... :loveu: DObrze wiem ile kasy tracę na moje i tak nie za duże stado. Czsem jestem tym przerażona... :evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Ale zadyma z tymi czipsami :evil_lol::evil_lol:, widzę że to Miki atakuje ostro , no cóż jest młodszy , a Kobiś :shake: już nie ten wiek na walki z młodzikiem
Ja mam podobnie , Julek generalnie nie lubi żadnych psów , a od niedawna mój syn ma młodego shih -tzu który często nas odwiedza , w tej chwili to Julek atakuje gówniarza , ale jak Leon podrośnie pewnie role się odwrócą aż się boję co to będzie ,pewnie zabronię odwiedzin z Leonem :evil_lol:

Posted

Bella1 napisał(a):
Ale zadyma z tymi czipsami :evil_lol::evil_lol:, widzę że to Miki atakuje ostro , no cóż jest młodszy , a Kobiś :shake: już nie ten wiek na walki z młodzikiem
Ja mam podobnie , Julek generalnie nie lubi żadnych psów , a od niedawna mój syn ma młodego shih -tzu który często nas odwiedza , w tej chwili to Julek atakuje gówniarza , ale jak Leon podrośnie pewnie role się odwrócą aż się boję co to będzie ,pewnie zabronię odwiedzin z Leonem :evil_lol:

Pierwszy atakuje Kobi i potem obrywa . Ja niestety interweniuje i wyrzucam Mikiwgo , bo Kobi ma chore serce i padaczkę :roll:

Posted

BIANKA1 napisał(a):

Pierwszy atakuje Kobi i potem obrywa . Ja niestety interweniuje i wyrzucam Mikiwgo , bo Kobi ma chore serce i padaczkę :roll:

nie powinien miec żadnych stresowych sytuacji-to prawda Bianko-przy mordce przydało by się go wyregulowac i przy łapkach i dupce-tamtego też:evil_lol:-tak są piękne!-(tylko te partie-bo zima idzie)