BIANKA1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Bella1 napisał(a):One wiedzą co im wolno , walczyć mogą między sobą bo to ta sama waga kogucia , płaskie pyszczki , kupa kłaczków więc krzywdy sobie nie zrobią :razz: A chłopaki śliczne , czy Kobo dalej potrafi pokazać ząbki a może to już potulny pieszczoszek Kobi nadal na nas warczy , pokazuje ząbki , nie daje się brać na ręce , a niechcący potracony reaguje histerycznie . To mu juz nie minie . Za to Miki to lala - przytulanka :loveu: Quote
figa33 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Śliczne pieski!:loveu: Wyglądają jak pluszczki, a już tyle przeszły w swoim życiu... Quote
Bella1 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Za to teraz mają cudowny dom :multi::multi::multi: Quote
Bella1 Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 I nie budzić bo będę zły :angryy::angryy::angryy: Jak ja lubię te kudłacze Quote
Bella1 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Tylko nie dziadek :cool3::cool3: to poważny pan i na młodzież woli popatrzeć z boku Mój Julek jak zarośnie to też wydaje się dużo starszy ale jak wraca do fryzjerki to taki szczeniaczek Kobiś trzymaj się chłopie śliczna mordko , i baw się piłeczką a młokosy niech szaleją ;);) Quote
BIANKA1 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Kobiemu ząbki wypadły . Bawi sie , ale juz widac po nim , ze postarzał sie ostatnimi czasy . Jest bardzo o mnie zazdrosny i musze go ze soba zabierac jak jade na dłużej . Nie chce zostać z córką lub synem . Taki mały przydupek :lol: On jako jedyny spi ze mna w łóżku . Mam tu takie wąskie , że inni się nie mieszczą . A Kobi zawsze sie zmieści :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 no Bianka-melduj się-2 miesiące bez aktualności u Kobisia bez nowych fot:mad: Quote
bea_m Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='oktawia6']no Bianka-melduj się-2 miesiące bez aktualności u Kobisia bez nowych fot:mad: i pewnie w najbliższym czasie nie będzie. Bianka pada na pysk... a nawet 8 pyszczków :roll: http://www.dogomania.pl/forum/f28/smietnik-miejsce-dla-zbednych-szczeniat-mleko-potrzebne-123789/ Quote
BIANKA1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Korenia napisał(a):Do tego ok.14 świnek morskich na DT... 16 świnek :shake: Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 BIANKA1 napisał(a): 16 świnek :shake: a skąd po co i jak tyle gryzoni?:crazyeye: tamte szczeniaki na pewno już zmarły z tej obory na wsi-nie wiem ale tak domniewyam:shake: pozdrawiam Kobisia małego rozbójnika-i drugiego też imię chyba dobrze pamiętam: Mikado:loveu: Quote
BIANKA1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 oktawia6 napisał(a):a skąd po co i jak tyle gryzoni?:crazyeye: tamte szczeniaki na pewno już zmarły z tej obory na wsi-nie wiem ale tak domniewyam:shake: pozdrawiam Kobisia małego rozbójnika-i drugiego też imię chyba dobrze pamiętam: Mikado:loveu: Świnki są chore , wykupione od hodowcy który je sprzedawał na pokarm dla węży . Teraz je leczę . Jakie szczeniaki z obory ?:roll: Quote
Korenia Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 BIANKA1 napisał(a):16 świnek :shake: Oj, zapomniałam o reszcze z tej 6-stki... Okta było u Bianki na tymczasie 22 świnki (tak?), ale 6 pojechało do Ulv. Quote
Hala Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Bianka..Ty musisz spać na pieniążkach.... :loveu: DObrze wiem ile kasy tracę na moje i tak nie za duże stado. Czsem jestem tym przerażona... :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Wiem , karma mi sie kończy , zieleniny idzie ogrom .I te wszystkie zioła i dodatki :placz::shake: Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='BIANKA1'] Świnki są chore , wykupione od hodowcy który je sprzedawał na pokarm dla węży . Teraz je leczę . Jakie szczeniaki z obory ?:roll: szczenięta z obory:placz:: uratujcie szczenięta z obory-schronisko Kotliska-pomocy-mało czasu!!!! - Strona 4 - Dogomania Forum Quote
Bella1 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ale zadyma z tymi czipsami :evil_lol::evil_lol:, widzę że to Miki atakuje ostro , no cóż jest młodszy , a Kobiś :shake: już nie ten wiek na walki z młodzikiem Ja mam podobnie , Julek generalnie nie lubi żadnych psów , a od niedawna mój syn ma młodego shih -tzu który często nas odwiedza , w tej chwili to Julek atakuje gówniarza , ale jak Leon podrośnie pewnie role się odwrócą aż się boję co to będzie ,pewnie zabronię odwiedzin z Leonem :evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Bella1 napisał(a):Ale zadyma z tymi czipsami :evil_lol::evil_lol:, widzę że to Miki atakuje ostro , no cóż jest młodszy , a Kobiś :shake: już nie ten wiek na walki z młodzikiem Ja mam podobnie , Julek generalnie nie lubi żadnych psów , a od niedawna mój syn ma młodego shih -tzu który często nas odwiedza , w tej chwili to Julek atakuje gówniarza , ale jak Leon podrośnie pewnie role się odwrócą aż się boję co to będzie ,pewnie zabronię odwiedzin z Leonem :evil_lol: Pierwszy atakuje Kobi i potem obrywa . Ja niestety interweniuje i wyrzucam Mikiwgo , bo Kobi ma chore serce i padaczkę :roll: Quote
oktawia6 Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 BIANKA1 napisał(a): Pierwszy atakuje Kobi i potem obrywa . Ja niestety interweniuje i wyrzucam Mikiwgo , bo Kobi ma chore serce i padaczkę :roll: nie powinien miec żadnych stresowych sytuacji-to prawda Bianko-przy mordce przydało by się go wyregulowac i przy łapkach i dupce-tamtego też:evil_lol:-tak są piękne!-(tylko te partie-bo zima idzie) Quote
Recommended Posts