aniac50 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Jak dla mnie to Kobiś zarośnięty jest równie piękny jak zaraz po strzyżeniu !!!No i PSIA NIANIA z niego idealna !!! Quote
oktawia6 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 BIANKA1 napisał(a): Właśnie się wybieram , tylko posiałam numer telefonu :shake: Całego nie obetnę , bo zmarznie . Ale jest wyszczotkowany i bez dredów . No .......mam tego maluszka Twojego :loveu: jasne Bianeczko-nawet podkreśliłam, że tylko główka, łapki i przy oczkach:p, a gdzie ten telefon może byc?:-(-a miejsce znasz? może znajdziesz jeszcze-a w komórkę nie wbiłaś numeru? Quote
BIANKA1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 oktawia6 napisał(a):jasne Bianeczko-nawet podkreśliłam, że tylko główka, łapki i przy oczkach:p, a gdzie ten telefon może byc?:-(-a miejsce znasz? może znajdziesz jeszcze-a w komórkę nie wbiłaś numeru? Ano ...nie wbiłam . Ale już mam , bo BELLA mi podała . Kobi jest wykąpany i jutro się umówię . Quote
oktawia6 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 BIANKA1 napisał(a): Ano ...nie wbiłam . Ale już mam , bo BELLA mi podała . Kobi jest wykąpany i jutro się umówię . to już wbij:evil_lol:umów się koniecznie:loveu: Quote
BIANKA1 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Kupilam dzisiaj Kobiemu piszczące udko . Ale ma radoche . Nie wypuszcza go z pysia , żeby mu inni nie ukradli . Biega po całym domu i piszczy , piszczy ...........:evil_lol: Dobrze , że mam zdrowe nerwy :diabloti: Roki i Punio patrzą z zazdrością , bo oni nie dostali , a też lubią takie zabawki :cool3: Quote
oktawia6 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='BIANKA1'] Kupilam dzisiaj Kobiemu piszczące udko . Ale ma radoche . Nie wypuszcza go z pysia , żeby mu inni nie ukradli . Biega po całym domu i piszczy , piszczy ...........:evil_lol: Dobrze , że mam zdrowe nerwy :diabloti: Roki i Punio patrzą z zazdrością , bo oni nie dostali , a też lubią takie zabawki :cool3: ło matko znam to:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale frajda przy tym piszczeniu-moje to samo!:diabloti: Quote
BIANKA1 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Kobi się cywilizuje .Pozwala się głaskac po brzuszku :loveu: Ale to piszczące udko , to był kiepski pomysł :evil_lol: Quote
malagos Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Wiecie, ja tak poczytam gazety, popatrzę na debaty i reklamy przedwyborcze, posłucham smędzenia panów w radiu, a potem spojrzę na te wierne wpatrzone oczyska, na merdające sie ogonki - to juz wiadomo, co jest w życiu ważne :cool1: Takie udko, piszczy i daje tyle radosci (temu, co ma je w zębach) :p Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Kto zabral Kobisiowo udko???????????????? ach...co za rodzinka:) kociak slodziutki, a kobi dla mnie jest jak gremlinek:) Quote
BIANKA1 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Bo kupiłam tylko jedną piszczałkę :shake: Ale jak będę przy forsie , to reszcie też kupię :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 [quote name='BIANKA1']Bo kupiłam tylko jedną piszczałkę :shake: Ale jak będę przy forsie , to reszcie też kupię :lol:[/quote] ja jak kupilam kiedys Timowi zabawke piszczalke...to moja rodzina powiedziala, ze jak jej natychmiast nei wyrzuce to wywala mnie razem z psem za drzwi:evil_lol: chyba nie lubili tego dzwieku...a tim tak jakby o tym wiedzila i robil im na zlosc:diabloti: Quote
BIANKA1 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Nam nie przeszkadza piszczenie zabawek :lol: Roki miał zawsze takie piszczałki , ale Puniek lubi je zjadać . Jak chłopaki nie pilnują zabawek , to Puniek zeżre wszystkie . Co ciekawe , dziewczyny wcale nie interesują się zabawkami , co moim zdaniem wskazuje na to , że nigdy nie były w posiadaniu takowych :cool3: Quote
BIANKA1 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Dzisiaj odwiedziła nas Ciocia Poker , i przywiozła Kobisiowi wielkiego , piszczącego misia . Kobi jest przeszczęśliwy :loveu: Quote
Bella11 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Bianko jutro koniecznie wstaw fotki naszego pupila Kobiego ze swoim nowym piszczącym misiem , już wyobrażam sobie jaki on musi być szczęśliwy z tą piszczałką :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 Strrraszne!!!!! KrA uwielbia piszczałki i Pałek... Tylko KrA je szybko zagryza:diabloti: Ale ma taka upiorna niebieska piłke, tylko na spacery (jeszcze mi uszy miłe:eviltong:), "dostaną" w prezencie od jednej cioci z dogo :mad:;) Kiedyś wlazłam na nią idąc do łazienki po nocy... zawał murowany. I jeszcze klapnęłam na podłogę, a Aksisko przyleciała ratowac zabawkę.... Podziwiem nerwy, Bianko....:cool3: Quote
aniac50 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Czekamy nafotki Kobiegi z nowym prezencikiem !!! I wymiziać proszę "ucywilizowanego" ,najlepiej po brzuszku !!! Quote
aniac50 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Pięknie wygląda Kobiś z misiem w pycholku !!!!Oj coś czuję,że miś też będzie przechodni..... Quote
sacred PIRANHA Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 aaaaaaaaa...Kobi odgryza misiowi ucho!!!! ratujcie miska!! a tak powaznie...moj wydlubuje oczy najpierw:) Quote
BIANKA1 Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 Kobiś nie może wydłubać oczu misiowi , bo miś jest z gumy . Ale piszczy wyjątkowo ślicznie :diabloti: Dzisiaj dokupiłam jeszcze 2 piszczaałki , to mogą koncertować :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 BIANKA1 napisał(a):Kobiś nie może wydłubać oczu misiowi , bo miś jest z gumy . to moglby wygryzc:eviltong: oj co by nie robil...wazne ze mis piszczy a Kobi ma zabawke:loveu: Quote
BIANKA1 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Kobi dzisiaj modlił się koło szafki na buty . Spoglądał na mnie , piszczał , więc myślałam ze chce wyjść . Wyszliśmy raz i drugi , a ten dalej piszczy i zagląda w kącik . W końcu padłam na kolana , a następnie plackiem na podłogę , zaglądam pod szafkę i co widzę ? Różową małą piłeczkę :diabloti: Quote
Recommended Posts