Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIANKA1 napisał(a):

Właśnie się wybieram , tylko posiałam numer telefonu :shake:
Całego nie obetnę , bo zmarznie .
Ale jest wyszczotkowany i bez dredów .

No .......mam tego maluszka Twojego :loveu:

jasne Bianeczko-nawet podkreśliłam, że tylko główka, łapki i przy oczkach:p,
a gdzie ten telefon może byc?:-(-a miejsce znasz? może znajdziesz jeszcze-a w komórkę nie wbiłaś numeru?

Posted

oktawia6 napisał(a):
jasne Bianeczko-nawet podkreśliłam, że tylko główka, łapki i przy oczkach:p,
a gdzie ten telefon może byc?:-(-a miejsce znasz? może znajdziesz jeszcze-a w komórkę nie wbiłaś numeru?

Ano ...nie wbiłam . Ale już mam , bo BELLA mi podała . Kobi jest wykąpany i jutro się umówię .

Posted

Kupilam dzisiaj Kobiemu piszczące udko . Ale ma radoche . Nie wypuszcza go z pysia , żeby mu inni nie ukradli . Biega po całym domu i piszczy , piszczy ...........:evil_lol:
Dobrze , że mam zdrowe nerwy :diabloti:
Roki i Punio patrzą z zazdrością , bo oni nie dostali , a też lubią takie zabawki :cool3:

Posted

[quote name='BIANKA1']
Kupilam dzisiaj Kobiemu piszczące udko . Ale ma radoche . Nie wypuszcza go z pysia , żeby mu inni nie ukradli . Biega po całym domu i piszczy , piszczy ...........:evil_lol:
Dobrze , że mam zdrowe nerwy :diabloti:
Roki i Punio patrzą z zazdrością , bo oni nie dostali , a też lubią takie zabawki :cool3:

ło matko znam to:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale frajda przy tym piszczeniu-moje to samo!:diabloti:

Posted

Wiecie, ja tak poczytam gazety, popatrzę na debaty i reklamy przedwyborcze, posłucham smędzenia panów w radiu, a potem spojrzę na te wierne wpatrzone oczyska, na merdające sie ogonki - to juz wiadomo, co jest w życiu ważne :cool1:
Takie udko, piszczy i daje tyle radosci (temu, co ma je w zębach) :p

Posted

[quote name='BIANKA1']Bo kupiłam tylko jedną piszczałkę :shake: Ale jak będę przy forsie , to reszcie też kupię :lol:[/quote]
ja jak kupilam kiedys Timowi zabawke piszczalke...to moja rodzina powiedziala, ze jak jej natychmiast nei wyrzuce to wywala mnie razem z psem za drzwi:evil_lol: chyba nie lubili tego dzwieku...a tim tak jakby o tym wiedzila i robil im na zlosc:diabloti:

Posted

Nam nie przeszkadza piszczenie zabawek :lol: Roki miał zawsze takie piszczałki , ale Puniek lubi je zjadać . Jak chłopaki nie pilnują zabawek , to Puniek zeżre wszystkie .
Co ciekawe , dziewczyny wcale nie interesują się zabawkami , co moim zdaniem wskazuje na to , że nigdy nie były w posiadaniu takowych :cool3:

Posted

Bianko jutro koniecznie wstaw fotki naszego pupila Kobiego ze swoim nowym piszczącym misiem , już wyobrażam sobie jaki on musi być szczęśliwy z tą piszczałką :evil_lol:

Posted

Strrraszne!!!!!
KrA uwielbia piszczałki i Pałek... Tylko KrA je szybko zagryza:diabloti:
Ale ma taka upiorna niebieska piłke, tylko na spacery (jeszcze mi uszy miłe:eviltong:), "dostaną" w prezencie od jednej cioci z dogo :mad:;)
Kiedyś wlazłam na nią idąc do łazienki po nocy... zawał murowany. I jeszcze klapnęłam na podłogę, a Aksisko przyleciała ratowac zabawkę....

Podziwiem nerwy, Bianko....:cool3:

Posted

Kobiś nie może wydłubać oczu misiowi , bo miś jest z gumy . Ale piszczy wyjątkowo ślicznie :diabloti:
Dzisiaj dokupiłam jeszcze 2 piszczaałki , to mogą koncertować :evil_lol:

Posted

Kobi dzisiaj modlił się koło szafki na buty . Spoglądał na mnie , piszczał , więc myślałam ze chce wyjść .
Wyszliśmy raz i drugi , a ten dalej piszczy i zagląda w kącik .
W końcu padłam na kolana , a następnie plackiem na podłogę , zaglądam pod szafkę i co widzę ?
Różową małą piłeczkę :diabloti: