sacred PIRANHA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Poker napisał(a):Kobiś to rewelacyjna niania,tylko mu podopieczny zniknął z pola widzenia :crazyeye:, a TZ uwielbia go? wlasnie cos mu podopieczny zniknal:evil_lol: TZ go pewnie za to uwielbia, ze Kobi go uwielbia...bo Kobi przeciez nikogo nie uwielbia, wiec to wyjatkowe wyroznienie...troche sie zaplatalam:evil_lol: Bianko nie badz zazdrosna...przeciez Kobi jest paskudny, pamietasz?:diabloti: Quote
Alpina Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Jak to Kobi jest paskudny..??? Łojjj..Ciotka nie narażaj mi się...Toć ja fanką jego jestem...:cool3:( jak i wszystkich płaskonosych:eviltong:) Bianka kręć serial "Kobi kocia - niania" Mówię Ci tłumy będą waliły...:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 ja do plaskonosych nic nie mam...moj Tim tez uwielbia sie z nimi uzerac:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 kiedys go taki pekinczyk ganial po osiedlu (jak Tim byl mlody) wiec teraz on gania wszystkie pekinczyki:) a powaznie to on ma pecha do psiakow tej rasy, zawsze sie na niego rzucaja(smiesznie to wyglada jak taka malutka potwora kudlata sie telepie kolo wielkiego spokojnie stojacego Tima) a on je po prostu olewa (czasem doslownie na nie nasika...perfidny jest hihi)... kolezanka ma takie shi, ktore jak go widza to je doslownie krew zalewa...wsciekaja sie niesamowicie...jeden kiedys zlapal Tima za lape(krew sie polala) wiec Tim go cap w paszcze telepnal, o plot i poszedl....malemu nic sie nie stalo...a psiaki sie teraz przyjaznia:) Quote
sacred PIRANHA Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 a Bianka moglaby wogole nakrecic filmik jakis z Kobim i dac tutaj nam linka!!!!! Quote
BIANKA1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Nie mogę nakręcić filmu , bo nie mam czym . Kocięta coraz zywsze , wiec Kobi siada tylko i wodzi za nimi oczami :evil_lol: Chyba że któryś wpadł w tarapaty i sie wydziera , wtedy pędzi na ratunek . Rano jeden malec uwiesił się Kobisiwego nosa :diabloti: Nic mu się nie stało :lol:Ani Kobiemu , ani kotu . Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 no to jak Kobi tak swietnie rozumie co to maly kociak i ze czasem trzeba mu wybaczyc pewne wystepki...zero agresji w stosunku do nich?...to agresja wobec ludzi nie jest wrodzona, ani gentyczna ani zadna jakas tam inna tylko wynika z "bad" doswiadczen i tyle:( a szkoda ze ktos taka mala PIEKNA kruszynke tak zle traktowal, ze ona teraz biedna odreagowuje:( Quote
BIANKA1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Kobi znowu uchlał moją córkę do krwi . Chciała go tylko pogłaskać :shake: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 moze niech on nianczy kotki a od twojej corki sie trzyma z daleka :) Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 jemu by sie wizyta cesara millana przydala:) Quote
BIANKA1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Wetka rozmawiała z behawiorystą i ten ma się umówić i za darmo skonsultować Kobisia . Niki , jakiego cezara bo nie kapuje :oops: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 jest taki czlowiek ...nazywa sie Cesar Millan...zajmuje sie wlasnie zachowaniami psow, ma swoj program na national geographic "dog whisperer" ma tez kilka fajnych ksiazkach o tym jak prawidlowo utrzymywac relacje z psami, jezdzi po ludziach i pomaga im z ich psami (taka psia superniania)...niektorzy twierdza ze jego teorie sa bledne, ale odnosi rewelacyje skutki jesli chodzi o strachliwe psy, agresywne, nie do opanowania itp itd ...i co najwazniejsze dla mnie wyznaje zasade zadnego krzyczenia i wyzywania sie na psie na sile wpajania mu czegokolwiek...tylko wszystko sposobem, indywidualnie do kazdego psa:) Quote
BIANKA1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Aaa..............to oglądałam , jak jeszcze miałam czas cokolwiek oglądać . O psie , który demolował dom i takim co sikał na kanapy :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 nie widzialam tego docinka:( i jak Cesar sobie poradzil? Quote
BIANKA1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Niki-lidka napisał(a):nie widzialam tego docinka:( i jak Cesar sobie poradzil? Nie pamietam . to było w zeszłym roku :cool1:Teraz już nic nie ogladam :shake: Ale oni powtarzają odcinki . Było też o rasach i pogotowie dla zwierząt . Ech ..........na nic nie mam czasu :-( Teraz jak już coś oglądam , to tylko " Kuchnie ':lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 ja sie przeprowadzilam i nie mam tutaj nationalu:( wiec jedyne co moge to sobie zamowic jego dvd...ale to wlasnie on mnie pare lat temu zainspirowal, zeby sie zajmowac psami...korygowaniem niewlasciwych zachowan:) Quote
Poker Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 gdzie ten pies ma ogon,a gdzie głowę? :eviltong:kto zgadnie? :crazyeye: Kobiś śpi ,ciii. Quote
BIANKA1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Poker napisał(a):gdzie ten pies ma ogon,a gdzie głowę? :eviltong:kto zgadnie? :crazyeye: Sama się czasem zastanawiam :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 BIANKA1 napisał(a):Sama się czasem zastanawiam :evil_lol: i ty sie dziwisz ze on cie gryzie , jak zamiast poklepac go po tylku rąbniesz go w glowe:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Niki-lidka napisał(a):i ty sie dziwisz ze on cie gryzie , jak zamiast poklepac go po tylku rąbniesz go w glowe:evil_lol: Coś Ty Ciotka . Ja się bojam go rąbać :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 uuuu widzę Kobiś zarósł:evil_lol:-kidy na regulację idziesz Bianeczko? nawet nie cały ale łapki i głowa, przy oczach. Widzę, że w podpisie masz "mojego" maluszka:loveu: Quote
BIANKA1 Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 oktawia6 napisał(a):uuuu widzę Kobiś zarósł:evil_lol:-kidy na regulację idziesz Bianeczko? nawet nie cały ale łapki i głowa, przy oczach. Widzę, że w podpisie masz "mojego" maluszka:loveu: Właśnie się wybieram , tylko posiałam numer telefonu :shake: Całego nie obetnę , bo zmarznie . Ale jest wyszczotkowany i bez dredów . No .......mam tego maluszka Twojego :loveu: Quote
Recommended Posts