Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Poker napisał(a):
Kobiś to rewelacyjna niania,tylko mu podopieczny zniknął z pola widzenia :crazyeye:,
a TZ uwielbia go?

wlasnie cos mu podopieczny zniknal:evil_lol:
TZ go pewnie za to uwielbia, ze Kobi go uwielbia...bo Kobi przeciez nikogo nie uwielbia, wiec to wyjatkowe wyroznienie...troche sie zaplatalam:evil_lol:
Bianko nie badz zazdrosna...przeciez Kobi jest paskudny, pamietasz?:diabloti:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak to Kobi jest paskudny..???
Łojjj..Ciotka nie narażaj mi się...Toć ja fanką jego jestem...:cool3:( jak i wszystkich płaskonosych:eviltong:)
Bianka kręć serial "Kobi kocia - niania"
Mówię Ci tłumy będą waliły...:)

Posted

kiedys go taki pekinczyk ganial po osiedlu (jak Tim byl mlody) wiec teraz on gania wszystkie pekinczyki:)
a powaznie to on ma pecha do psiakow tej rasy, zawsze sie na niego rzucaja(smiesznie to wyglada jak taka malutka potwora kudlata sie telepie kolo wielkiego spokojnie stojacego Tima) a on je po prostu olewa (czasem doslownie na nie nasika...perfidny jest hihi)...
kolezanka ma takie shi, ktore jak go widza to je doslownie krew zalewa...wsciekaja sie niesamowicie...jeden kiedys zlapal Tima za lape(krew sie polala) wiec Tim go cap w paszcze telepnal, o plot i poszedl....malemu nic sie nie stalo...a psiaki sie teraz przyjaznia:)

Posted

Nie mogę nakręcić filmu , bo nie mam czym .
Kocięta coraz zywsze , wiec Kobi siada tylko i wodzi za nimi oczami :evil_lol:
Chyba że któryś wpadł w tarapaty i sie wydziera , wtedy pędzi na ratunek . Rano jeden malec uwiesił się Kobisiwego nosa :diabloti: Nic mu się nie stało :lol:Ani Kobiemu , ani kotu .

Posted

no to jak Kobi tak swietnie rozumie co to maly kociak i ze czasem trzeba mu wybaczyc pewne wystepki...zero agresji w stosunku do nich?...to agresja wobec ludzi nie jest wrodzona, ani gentyczna ani zadna jakas tam inna tylko wynika z "bad" doswiadczen i tyle:( a szkoda ze ktos taka mala PIEKNA kruszynke tak zle traktowal, ze ona teraz biedna odreagowuje:(

Posted

jest taki czlowiek ...nazywa sie Cesar Millan...zajmuje sie wlasnie zachowaniami psow, ma swoj program na national geographic "dog whisperer"
ma tez kilka fajnych ksiazkach o tym jak prawidlowo utrzymywac relacje z psami, jezdzi po ludziach i pomaga im z ich psami (taka psia superniania)...niektorzy twierdza ze jego teorie sa bledne, ale odnosi rewelacyje skutki jesli chodzi o strachliwe psy, agresywne, nie do opanowania itp itd ...i co najwazniejsze dla mnie wyznaje zasade zadnego krzyczenia i wyzywania sie na psie na sile wpajania mu czegokolwiek...tylko wszystko sposobem, indywidualnie do kazdego psa:)

Posted

Niki-lidka napisał(a):
nie widzialam tego docinka:( i jak Cesar sobie poradzil?

Nie pamietam . to było w zeszłym roku :cool1:Teraz już nic nie ogladam :shake:
Ale oni powtarzają odcinki . Było też o rasach i pogotowie dla zwierząt . Ech ..........na nic nie mam czasu :-(
Teraz jak już coś oglądam , to tylko " Kuchnie ':lol:

Posted

oktawia6 napisał(a):
uuuu widzę Kobiś zarósł:evil_lol:-kidy na regulację idziesz Bianeczko? nawet nie cały ale łapki i głowa, przy oczach.

Widzę, że w podpisie masz "mojego" maluszka:loveu:

Właśnie się wybieram , tylko posiałam numer telefonu :shake:
Całego nie obetnę , bo zmarznie .
Ale jest wyszczotkowany i bez dredów .

No .......mam tego maluszka Twojego :loveu: