Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety nie mam dobrych wieści .Pomimo calonocnej walki 3 maluszki odeszły za TM . O dziwo żyją 2 czarne , które były najmniejsze i nasłabsze . Waczę o nie nadal . Trzymajcie kciuki za maleństwa .

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alpina napisał(a):
Trzymam kciuki za koteczki i za Ciebie nasza dzielna cioteczko!

Dziękuję , kciuki się przydadzą . Jestem tak skonana , że zasypiam na stojąco ..Mam nadzieję , że choć te dwa przeżyją .

Posted

No cóż.... kobi jest sliczny, cudownie pokraczny i najwyraźniej bardzo zadowolony z życia u Bianki:evil_lol: Tylko to spojrzenie mauża i ostrożne kopnięcie zabawki, żeby Kobiś miał za czym biegać.
Poza tym to bardzo posłuszny piesek, świetnie wytresowany, zna sztuczki- ogólnie pies ideał, jesli nie liczyć drobnych niedogodności w postaci warkotu i zęboczynów:evil_lol:

Posted

Kobiś dzisiaj dwa razy zasadził się na pańcia :evil_lol: Ale pańcio chwalił sie , że go nie ugryzł , bo pańcio ma refleks :diabloti: A tak wogóle . to się kumplują ze sobą :lol:
Myślę , że pańciowi właśnie brakowało gryzaka do szczęścia :eviltong:
Kociaki jakoś żyją i jedzą . Trzymajcie Ciotki kciuki , może przetrwają :roll:

Posted

No pewnie że trzymamy. Ja wprawdzie za chwilkę się musze brać do roboty, więc będę chyba trzymać zamiast kciuków paluchy u nówg, ale to też działa - mam w każdym razie taką nadzieję

Posted

cudownie pokraczny-spojrzenie mauża -jesli nie liczyć drobnych niedogodności...
Taaak ...Tak to właśnie Kobus został "wychwalony" przez "kochaną" ciocię...:evil_lol:
Az strach pomyśleć jak ciocia ulvhedinn gani...:lol:

Bianeczko ja cały czas trzymam te kciuki za kocie sieroty...

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Bianka :placz: ta moja cholernica rozpracowała lodówkę i zdemolowała drzwiczki ze złości, że sie nie chciały dać otworzyć... :placz:

Sprzedaj Aksicę za grubą kasę jakimś włamywaczom :evil_lol:

Posted

Alpina napisał(a):
Czy kociaki dają radę?A Ty Bianeczko?
Pewnie jesteś wykończona..

Napisałam na wątku Frytki o kociętach .Nie mam czasu ani siły pisać znowu . Już na nic nie mam czasu :shake:
Kobi nadal sie drapie . Pewnie jutro dostanie zastrzyk . Nie wiem dlaczego , czy jeszcze te zatoki , czy co :roll:
Jest czysty , nic na nim nie ma .
Ale jest wesoły i chetnie się bawi ....jak chce :lol:
Oczywiście warkoli i capie po łapkach , jak to Kobi :evil_lol:

Posted

Alpina napisał(a):
A może Kobi ma alergię na coś co akurat pyli- moje niestety tak mają...
Zaraz wejdę na wątek Frytki...

No właśnie nie wiem . Kobi szaleje po trawie na ogrodzie , a trawa odrosla i nie ma czym skosić , bo mi kosiarkę ukradli :cool3: