malagos Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Ładny ten łobuz :p A Majeczka to ogonek zawsze ma na dół, czasem kiwa nim na boczki, ale nigdy nie miała grajcarka na grzbiecie :lookarou: Quote
BIANKA1 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 malagos napisał(a):Ładny ten łobuz :p A Majeczka to ogonek zawsze ma na dół, czasem kiwa nim na boczki, ale nigdy nie miała grajcarka na grzbiecie :lookarou: A gdzie on tam ładny :evil_lol: Ryjek plaskaty , ząbki wystające , nochal rozkwaszony , no i zołza z niego okropna . Quote
sacred PIRANHA Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 masz racje Bianka...paskuda z tego kobiego okropna!!! :) Quote
BIANKA1 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Niki-lidka napisał(a):masz racje Bianka...paskuda z tego kobiego okropna!!! :) I jeszcze ten wzrok pijacki :diabloti: Quote
BIANKA1 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 A to Rokuś , tyż pikny :evil_lol: Paskuda . Quote
Rene@Rabik Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Piękne zdjęcia - Rokiś nawet słodko wyglada :evil_lol: Nie wiem czy będziesz zainteresowana, ale ktoś poszukuje takiego pieska jak Kobi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77617 Podobno nie ma znaczenia wiek i przypadłości. Quote
Alpina Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Ciotki ja coś na ten temat wiem... Zanim kogokolwiek będziecie namawiać na ten domek skontaktujcie się z like... Quote
BIANKA1 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Kobi szaleje ze szczęscia gdy wracam ze spaceru . Szczeka , skacze , robi młynki pozwala się głaskać i poklepywać . . Widać że przywiązał się do nas , choć nadal powarkuje i startuje z zębami jak mu odbija . Paćio twierdzi , że idzie ku lepszemu , i jeszcze ze dwa lata , a Kobi wyjdzie na prostą . :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 dwa lata? hihihi no to juz niedlugo:) Quote
BIANKA1 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Zabrałam Kobiego na zakupy . Niestety tak szczekał pod apteką , że musiałam go wziąść do środka . Pod sklepem stał uwiązany w progu . Widział mnie , więc stał spokojnie . Już raz na początku też go wziełam , ale wtedy czekał grzecznie . Chyba mam zły wpływ na Kobusia :cool3: Bardzo się rozbisurmanił :shake: W parku puściłam go luzem , to szalał jak nakręcony . On w dzień nie może pospać , bo ja się kręcę , a on chce być cały czas przy mnie . Biedny malec . Ile to się ndrypcia przez cały dzień :evil_lol: Quote
marillka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 ile ty sie nadrypciasz bianka :) chyba dwa razy tyle :) Quote
oktawia6 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Bianka-nigdy ale to nigdy nie zostawiaj psa przed sklepem-czy apteką-Kobiego czy innego:shake: Quote
BIANKA1 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Oktawio , to małe osiedle . Nikt ich nie zwinie , bo stoją w otwarych drzwiach . To nie centrum miasta . Quote
marillka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 a to psinka ma DT na 2 lata :) czy moze na stałe?? Quote
BIANKA1 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 marillka napisał(a):a to psinka ma DT na 2 lata :) czy moze na stałe?? Kobi będzie tak długo , aż zmądrzeje i przestanie gryżć :shake: W związku z tym , że socjalizacja kiepsko nam idzie , wcale się nie zdziwię , jak potrwa to parę ładnych lat . Zwłaszcza , że pańcio nic nie wspomina na temat szukania domku dla Kobiego czy Frytki . :lol: Quote
Maupa4 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 no ... doczekałam się ... :multi: mogę zmieniać tytuł i przenosić ? Quote
BIANKA1 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 [quote name='Maupa4']no ... doczekałam się ... :multi: mogę zmieniać tytuł i przenosić ? TZ nie powiedział mi jeszcze nic oficjalnie . :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Bianko-pamętaj o płaskonosych-w ciągu dnia krótko na siku i do domu! dopiero wieczorem dłużej-to zasadnicza rada przy psach ze spłaszczonych kufą i tyczy się BF, Gryfoników, Mopsów, PEkińczyków, Cawalierów!!! Quote
Alpina Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Normalnie zakochałam się w Kobim... Jeżuuu...Jeżuuu... Czy ktoś tu pisał, że Kobuś jest brzydalem? :x Dobra uwaga Oktawio... Quote
Bella11 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Bianko jeśli idziesz do sklepu z Kobim musisz cały czas mieć go na oku , bardzo często dzwonią ludzie do Schroniska że ktoś ukradł im yorka lub shih-tzu i nie jest regułą że kradną w śródmieściu ,to jest moment ostatnio właśnie na peryferiach jakaś narkomanka ukradła spod sklepu Shih-tzu i usiłowała go sprzedać w sklepie zoologicznym , i mogę tu podać wiele innych przykładów z ostatnich miesięcy . Dlatego proszę miej oko na Kobisia on taki szczęśliwy jest u Ciebie i nie może tego stracić Quote
Recommended Posts