Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Ładny ten łobuz :p
A Majeczka to ogonek zawsze ma na dół, czasem kiwa nim na boczki, ale nigdy nie miała grajcarka na grzbiecie :lookarou:

A gdzie on tam ładny :evil_lol: Ryjek plaskaty , ząbki wystające , nochal rozkwaszony , no i zołza z niego okropna .

Posted

Kobi szaleje ze szczęscia gdy wracam ze spaceru . Szczeka , skacze , robi młynki pozwala się głaskać i poklepywać . . Widać że przywiązał się do nas , choć nadal powarkuje i startuje z zębami jak mu odbija . Paćio twierdzi , że idzie ku lepszemu , i jeszcze ze dwa lata , a Kobi wyjdzie na prostą . :cool3:

Posted

Zabrałam Kobiego na zakupy . Niestety tak szczekał pod apteką , że musiałam go wziąść do środka . Pod sklepem stał uwiązany w progu . Widział mnie , więc stał spokojnie . Już raz na początku też go wziełam , ale wtedy czekał grzecznie . Chyba mam zły wpływ na Kobusia :cool3: Bardzo się rozbisurmanił :shake:
W parku puściłam go luzem , to szalał jak nakręcony . On w dzień nie może pospać , bo ja się kręcę , a on chce być cały czas przy mnie . Biedny malec . Ile to się ndrypcia przez cały dzień :evil_lol:

Posted

marillka napisał(a):
a to psinka ma DT na 2 lata :)
czy moze na stałe??

Kobi będzie tak długo , aż zmądrzeje i przestanie gryżć :shake: W związku z tym , że socjalizacja kiepsko nam idzie , wcale się nie zdziwię , jak potrwa to parę ładnych lat . Zwłaszcza , że pańcio nic nie wspomina na temat szukania domku dla Kobiego czy Frytki . :lol:

Posted

Bianko-pamętaj o płaskonosych-w ciągu dnia krótko na siku i do domu! dopiero wieczorem dłużej-to zasadnicza rada przy psach ze spłaszczonych kufą i tyczy się BF, Gryfoników, Mopsów, PEkińczyków, Cawalierów!!!

Posted

Bianko jeśli idziesz do sklepu z Kobim musisz cały czas mieć go na oku , bardzo często dzwonią ludzie do Schroniska że ktoś ukradł im yorka lub shih-tzu i nie jest regułą że kradną w śródmieściu ,to jest moment ostatnio właśnie na peryferiach jakaś narkomanka ukradła spod sklepu Shih-tzu i usiłowała go sprzedać w sklepie zoologicznym , i mogę tu podać wiele innych przykładów z ostatnich miesięcy . Dlatego proszę miej oko na Kobisia on taki szczęśliwy jest u Ciebie i nie może tego stracić