Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niki-lidka napisał(a):
...ale jak ty go do tej wanny wsadzisz...hihihi

No właśnie ...................:roll:

Wczoraj wieczorem smyrałam skubańca za uchem . Najpierw miał rozanieloną minę , a po chwili dziabnął mnie w palec :shake: Nic już nie pojmuję :angryy:

Posted

martaa2 napisał(a):
Na zdjęciach Kobi wyglada na rozsądnego, przewidywalego chłopca :cool3:
I tak interesują sie sobą nawzajem z Fryciastą:loveu:
Kobi jest bardzo rozsądny ...........na swój sposób :evil_lol: Córki przyszły , to rzucił się na nie jak amstaf szkolony do walk :shake: Przemiłe stworzenie :cool1: Prawdę mówiąc , to mi trochę ręce opadają :-( Trzeci tydzień , i Kobi nadal gryzie nieoczekiwanie . Zupełnie nie jestem w stanie przewidzieć jego reakcji . Nie sygnalizuje ataku w sposób oczywisty . Daję mu z ręki jedzenie , potem daję mu rekę i .....następuje atak . Szkoda że nie mam kamery . To poprostu trudno uwieżyć w coś takiego . Zamiast lepiej , jest gorzej . Im Kobi czuje się pewniejszy , tym częściej nastepuje atak . Ja rozumiem , że pies atakuje , ale zwykle wybiera sobie kogoś , kto może go dotykać . Kobi nikogo nie oszczędza .
To zachowanie jest wyłącznie do ludzi . Ze zwierzętami Kobi jakoś się dogaduje .

Posted

Może miał bardzo ograniczony kontakt z ludżmi a jeśli już ten kontakt miał, to na pewno nie taki, jak powinien i to zwichnęło mu psychikę...Gdyby był z natury agresywny, to byłby również agresywny do zwierząt - widać do zwierząt ma zaufanie a do człowieka niestety..Bianko taka odbudowa jego relacji do ludzi może bardzo długo potrwać i trudno przewidzieć na ile się poprawi...

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Specjalnie dla Cioci Alpinki :loveu:

Shot with DC2300 at 2007-08-13

MIODZIO !!!!!!!!!Brak słów jaki śliczny ! A ten charakterek ?- to ci skubaniec !:crazyeye: Alpna to ujęła na medal !Czs ,po prostu czas ........i dużo cierpliwości i miłości oczywiście !Ale o tym wszystkim to ty już Bianko sama wiesz najlepiej !

Posted

BIANKA1 napisał(a):
Magda , mam te Twoje zapchlone ślepaki . Ładnie zjadły i spią . Bonusy będę łapać jutro :diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Czekam w takim razie na dalsze wieści!
Dla wyjaśnienia- Bianka została uszczęśliwiona dwoma malutkimi kociakami, którym umarła mama:-(

Posted

Za pół godzinki jedziemy do lekarza .
Kociaki jedzą ładnie i ładnie sr.........:evil_lol:
Karmienie co 2 godziny . Kobi jest zaaferowany nowymi nabytkami . Nawet na kolana mi się ładuje :lol:

Posted

Dziekujemy z Agą(sąsiadka w jej piwnicy były maluchy) cioci Biance za nowy domek dla kociaczków:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i prosimy o relacje o łobuziakach.Dawciu sie ucieszył że maja domek i juz nie beda płakuniac.