Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ojej,już nie nadążam z chwaleniem tej sfory,całe szczęście,że tylko tyle ich:eviltong:,bo jakby z 20 sztuk było,to by dogomanii zabrakło. :evil_lol:Otóz Kobi jest śliczny,słodki :loveu:,popisywał sie razem z ciocią Bianką podawaniem jej łapek po kolei,przynosił kółeczko,szczekał na zawołanie i sama juz nie wiem co jeszcze.:crazyeye: Super psiaczek,zjadłabym go w całości i na surowo.Oj,ma on u cioci dobrze.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, jak ja się bardzo, bardzo cieszę, że Kobi znalazł taką fajną ciocię i taki fajny domek! I wcale się nie dziwię cioteczce Poker, że mogłaby go zjeść. Ja też, chociaż widziałam go tylko na fotkach, a znam tylko z postów Bianki. Psiak jest po prostu uroczy, nawet z tym warczeniem :-)

Posted

to dla mojego Dolara potrzebna jest taka miska,żeby sobie grzywki nie moczył,bo ma wiecznie posklejaną.Nie nadążam rozczesywać.Powinna chyba wyglądac jak spłaszczone z jednej strony jajo.

Posted

No tak czyli jak moja mastisia angielska ma zwyrodnienie kręgów słupa, to ja powinnam jednak taką na stojaczku co by się nie schylało bidactwo.........

Posted

Wzielam Kobiego na zakupy do sklepu , oczywiście z kółeczkiem w mordce .Jak wyszłam zobaczyłam z daleka panią z małym kudłaczem na smyczy . Jako osoba niezwykle komunikatywna , wrzasnełam na calą ulicę , żeby poczekała. Porozmawiałyśmy o pieskach , bo to też był czips , tylko taki wiekszy i pani dała mi telefon do pani , która strzyże psy i zajmuje się prostowaniem ich psychiki ( KOBI RZUCIŁ SIE NA TAMTEGO PSIAKA )
Zadzwoniłam do tej pani , bo mieszka blisko mnie i zgadnijcie do kogo trafiłam :lol:
Jest to pani , która o Kobim wszystko wiedziała , bo to jest ta pani , która pomaga psom w naszym schronisku :evil_lol:
Umówiłyśmu się na wieczór i będziemy Kobiego wspólnie wyciągać na " ludzi " .
Myślę , że Kobuś ma więcej szczęścia jak rozumku :diabloti:

Posted

Neigh napisał(a):
Miseczka fajowa ale matusku...........99 zł. No nic uściubolę.......

Mój Roki dostał identyczną jak zawitał u nas , i koszyk do spania .
Jako że był maleńki , to w miskach mógł pływać , a w koszu biegać jak po boisku .
Do misek dorósł , ale w koszu mieszczą sie wszystkie psy i jeszcze wnuczek włazi :diabloti:

Posted

witam! moja kumpela ma trzy shi... ja jak do niej na poczatku chodzilam to wydawalo mi sie ze te psy są takie wredne i niewychowane ze szok, z drugiej strony mnie to dziwiwlo bo kolezanka zajmuje sie hobbistycznie tak jak ja szkoleniem psow, wiec innym pomaga a ze swoje tak rozpiescila? wydawalo mi sie to niemozliwe....i zapytalam jej po prostu jak to jest...
I teraz juz wiem ze te psy tak mają:) jak to ona mowi maja swoje diabelskie charakterki , swoje "fochy" i najlepsza reakcja na to to ignorancja, bo to dla nich najgorsza kara i najlepsze skarcenie, brak reakcji ukochanego wlasciciela, brak zainteresowania...one sobie wtedy przemyslą sprawe i jeszcze przyjdą same:D

Posted

Kobi jest u fryzjera . Bardzo jestem ciekawa , jak będzie wyglądał .
Widziałam tą suczkę shih-tzu która była w schronie . Ostrzyżona , śliczna , wylegiwała się na podwórku . Kobi oczywiście nawarczał na panią i zobaczymy jak pani sobie poradzi . Może ta zołza jak mnie nie będzie troszkę się opamięta .

Posted

Kobi wygląda prześlicznie i prześmiesznie :evil_lol:
Jak przyjechałam to już z daleka słyszałam jego szczekanie .
Pani powiedziała , że Kobi ma bardzo rtudny włos . Cieniutki , delikatny , trudny do pielęgnacji . Warczał na panią , a raz poszedł na całość . :diabloti:
Pani powiedziała , że to bardzo trudny piesek . Że te psy mało szczekają , a Kobi bardzo dużo szczeka . Kobuś szalał ze szczęścia jak mnie zobaczył i Pani powiedziała , że to dziwne i że on mnie już pokochał :lol:
Oczywiście jak wsadzałam go do samochodu , to warczał na mnie :evil_lol:
Panią bardzo ciekawi , dlaczego on jest taki . Napewno opowie o Kobim , jak będzie w schronisku następnym razem . Zapłaciłam 50 zł .
Dla jego włosa potrzebne są inne akcesoria niż dla przeciętnego czipsa .

Shot with DC2300 at 2007-08-02

Posted

śliczny!!!:loveu: mister piękności Wojnowa i okolici . Jeszcze mniejsza kruszynka z niego ,jak można było chcieć takie stworzonko skrzywdzić? będzie łatwiej pielęgnować go,pysiak będzie mniej brudził . A swoją drogą ile on waży?
To może ja swojego Dolara też poddam ostrzyżynom?bo już mi ręce odpadają od czesania go,a efektów po 5 minutach nie widać.TYlko on to chyba zje fryzjerkę.:diabloti:

Posted

Nie mam pojęcia ile on waży . Muszę iść do wet na wagę .
Ciociu Poker , to nakarm Dolara przed strzyżeniem :evil_lol:
Myślę , że pani fryzjerka nie z takimi Dolarami miała do czynienia :roll: