Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

netti1 napisał(a):
czemu się ucieszy??moje dzieci wymysliły Pynia a ona reaguje na to imię:)

Akucha też ma Pynię, tylko, że akurat ona to nie bulwa, ale też ślicznotka. :lol:

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

olenka_f napisał(a):
Maupa a może masz też taki wpływ na netti żeby jej dzieciaczki nie płakały:cool3: :cool3: :evil_lol:

Maupa nadal uważa że dwie bulwy chowają się lepiej niż jedna, trzy zdecydowanie lepiej niż dwie, cztery bulwki to tak "do pary" a piąteczka to taki "malutki akuracik" ... ;)

Maupa nie wspomina już o tym że i niewidome owłosione bulwki też istnieją ... :evil_lol:

Posted

netti1 napisał(a):
czuje się dobrze,ma trochę katarek.mam już o nią tel,ale osoby które dzwoniły zrezygnowały bo ma klapnięte uszka ,i do tego nie jest bardzo młoda.zaraz zadzwonię do tamtego zainteresowanego pana

Durme ludzie!!! :angryy: Uszka mogą być klapnięte na skutek stresu, niedożywienia. To, że ona przeżyła w schronisku tyle miesięcy to i tak cud!!! Chudziutka jest. jak ząbki?
Mnie się wydaje, ze ona młodasza jest. Pycholek posiwiał z rozpaczy.
Mam 7 letnią buldożkę i ma już posiwiałe brwi i okolice pyszczka.

Pyniątko kochane :loveu: :loveu: :loveu:
Szukamy domu!

Posted

Maupa4 napisał(a):
Maupa nadal uważa że dwie bulwy chowają się lepiej niż jedna, trzy zdecydowanie lepiej niż dwie, cztery bulwki to tak "do pary" a piąteczka to taki "malutki akuracik" ... ;)

Maupa nie wspomina już o tym że i niewidome owłosione bulwki też istnieją ... :evil_lol:

słuchać moda, mod wie co mówi:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

Posted

własnie ,Sonia też na siwe brwi i czubki uszu,zęby tez już się niektóre chwieją.Pynia ma wszystkie,wprawdzie strasznie krzywe,ale ładne i białe,troszkę kamienia na tylnych tylko.kieł złamany.

Posted

szalała w trawie,wycierała się ,skubała,widac ze tęskniła za tym.na spacerze rozglada się i ciągnie na wszystkie strony,chyba szuka pana?w domu odpoczywa,drzemie ale co chwila sprawdza czy wszyscy są,wstaje,dotyka nosem i kładzie się znów.a przed chwilą własnie wstała i polizała mnie po twarzy.

Posted

dzień dobry,spało mi się fajnie i wcale nie chrapię,nie sikam w nocy w domu ,tylko tutaj dali mi do spania kocyk na podłodze a ja chcę spac w łóżku z pańcią lub pańciem!!!