Kar0la Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 netti1 napisał(a):czemu się ucieszy??moje dzieci wymysliły Pynia a ona reaguje na to imię:) Akucha też ma Pynię, tylko, że akurat ona to nie bulwa, ale też ślicznotka. :lol: Quote
Maupa4 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 olenka_f napisał(a):Maupa a może masz też taki wpływ na netti żeby jej dzieciaczki nie płakały:cool3: :cool3: :evil_lol: Maupa nadal uważa że dwie bulwy chowają się lepiej niż jedna, trzy zdecydowanie lepiej niż dwie, cztery bulwki to tak "do pary" a piąteczka to taki "malutki akuracik" ... ;) Maupa nie wspomina już o tym że i niewidome owłosione bulwki też istnieją ... :evil_lol: Quote
netti1 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 dziewczyny nie kopie się leżącego. PYNIA SZUKA DOMU Quote
akucha Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 netti1 napisał(a):czuje się dobrze,ma trochę katarek.mam już o nią tel,ale osoby które dzwoniły zrezygnowały bo ma klapnięte uszka ,i do tego nie jest bardzo młoda.zaraz zadzwonię do tamtego zainteresowanego pana Durme ludzie!!! :angryy: Uszka mogą być klapnięte na skutek stresu, niedożywienia. To, że ona przeżyła w schronisku tyle miesięcy to i tak cud!!! Chudziutka jest. jak ząbki? Mnie się wydaje, ze ona młodasza jest. Pycholek posiwiał z rozpaczy. Mam 7 letnią buldożkę i ma już posiwiałe brwi i okolice pyszczka. Pyniątko kochane :loveu: :loveu: :loveu: Szukamy domu! Quote
olenka_f Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Maupa4 napisał(a):Maupa nadal uważa że dwie bulwy chowają się lepiej niż jedna, trzy zdecydowanie lepiej niż dwie, cztery bulwki to tak "do pary" a piąteczka to taki "malutki akuracik" ... ;) Maupa nie wspomina już o tym że i niewidome owłosione bulwki też istnieją ... :evil_lol: słuchać moda, mod wie co mówi:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Quote
netti1 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 własnie ,Sonia też na siwe brwi i czubki uszu,zęby tez już się niektóre chwieją.Pynia ma wszystkie,wprawdzie strasznie krzywe,ale ładne i białe,troszkę kamienia na tylnych tylko.kieł złamany. Quote
Maupa4 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 no proszę ... i jedno ucho już stoi !!! :-o ... jak to warunki domowe mają korzystny wpływ na wygląd bulw ... ;) Quote
akucha Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ech... ta foteczka na trawie... naczekała się Pynia na tę chwilę. Kto pokocha Pynię? Ona tak się za tę miłośc odwdzięczy!!! Quote
netti1 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 szalała w trawie,wycierała się ,skubała,widac ze tęskniła za tym.na spacerze rozglada się i ciągnie na wszystkie strony,chyba szuka pana?w domu odpoczywa,drzemie ale co chwila sprawdza czy wszyscy są,wstaje,dotyka nosem i kładzie się znów.a przed chwilą własnie wstała i polizała mnie po twarzy. Quote
Herspri Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 co Ty psinko jeszcze tu robisz :shake: hopsa po kochający domek Quote
netti1 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 dzień dobry,spało mi się fajnie i wcale nie chrapię,nie sikam w nocy w domu ,tylko tutaj dali mi do spania kocyk na podłodze a ja chcę spac w łóżku z pańcią lub pańciem!!! Quote
GrubbaRybba Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Podniosę sunieczkę. Choć tyle mogę zrobić. Przy okazji znalazłam kobietę, która chce adoptować buldożka francuskiego. Miejmy nadzieję, że się odezwie. Trzymam kciuki!!! Quote
ewatonieja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 pomocy z Dt w pabianicach uciekła kotka szylkretka w sobote miała jechac do domu stałego !!!!!!! watek na forum Fundacji niechciane i zpaomniane!!!!! Quote
olenka_f Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 netti1 napisał(a):Do olenki i do Antka!do Basko ! Kochanie zapomniałaś o Pipi Nusi Fidze i Maro:evil_lol: Quote
desdemona Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 to straszne:( moja mama ma 6 letnia buldozke francuska. to bardzo kochajaca sunia. ona jak najszybciej musi znalezc dom. Quote
desdemona Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 co sie stalo? czy nikt tu nie zaglada??? sunie spadla w dol! podnosze! Quote
ewatonieja Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 dzisiaj miał przyjechac do nett1 pan z okolic opoczna,bardzo zainteresowany buldką,czekamy na sprawozdanie minimum 500 znaków ;) Quote
netti1 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 no więc Pynia już pojechała do nowego domu ,będą foteczki i relacja.Trochę za nią:-(,ale cieszę się ,ze już ma dobry domek. Quote
Recommended Posts