Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich. Forum podczytuję od wielu lat, ale nie przedstawiałam moich zwierzaków nikomu :)

Czy chcecie poznać moje psio - świńsko -kosiowe stadko????

Mogę sobie zagospodarować ten kącik?

Posted

Moje stadko składa się obecnie z 7 sztuk:2 piesy, 2 prośki i 3 kosie.

1. Najukochańsza suczka na świecie Sonia. Urodzona 2 maj 2006 roku, zabrana ze schroniska w Zamościu  w dniu 8 lipca 2006. Niestety biedactwo ma straszne problemy ze zdrowiem i ciagle jej coś dolega.

a2ff14d8a02d542dm.jpg

2.  Misio, Biedactwo po amputacji łapy, beż szans na przeżycie w schronisku, 8latek, bez łapy - bez szans na adopcję. Zabrany z zamojskiego schroniska 6.12.2014

d1da42ccc8834a47m.jpg

9165b220bde62fa0m.jpg

Posted

i Pozostałe zwierzaczki:

Koszatniczki Klusia i Mała adoptowane od SPŚM, sa z nami od 25 stycznia 2013.

img0064kb.jpg

5f1g.jpg

Koszatniczka Niunia trafiła do mnie na DT na początku maja 2013, była to sprawa "gardłowa" wiec nie moglam odmówić. Zakochalismy sie w niej i zapadła decuzja, ze zostaje icon_e_smile.gif Po kilku krwawych i kontuzyjnych próbach udało sie połączyc Niunię z moimi dziewczynkami. W podziękowaniu za przygarnięcie Niunia odwdzięczyła się nam 8 maleństwami icon_e_smile.gifMaleństwa przyszły na świat w nocy z 27 na 28 czerwca.
Niunia jeszcze w wielopaku

b0tc.jpg

Mój Skarb Śnieżek. Przybył z Białkiem na DT 25 czerwca 2013 roku jako 2 miesięczny maluszek i był szykowany jak widać powyżej na towarzysza Plamcia. Śniegi rozkochał nas w sobie i został

531f23c6c33a3121m.jpg

Stefanek. Przybył na DT 22.12.2013 roku miał około 4-5 miesięcy i jakoś tak wyszło, ze został

8c6446687dc26b3bm.jpg

393fceca119ba1a6m.jpg

• 1 month later...