Agnieszka K. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 A ja wiem, ze niektórzy "groomerzy" tak robia, sama znam kilka takich osób. Na szczęscie nie musiałam sie przekonac na własnych psach - bo jesli cos takiego miałoby miejsce bez mojej zgody to :mad::mad::mad:. A biorąc pod uwage fakt, iz "groomer" to ostatnio modne zajęcie, zabieraja sie za nie rózne osoby, oczywiscie kończa kursy :cool3::cool3: , tylko z umiejętnosciami zarówno manualnymi jak i z obchodzenia sie z psem baaaaardzo róznie bywa. Mój jak długo stoi to spi na stojaco z głowa podwieszona - bo mu nie opada :evil_lol::evil_lol:. Quote
...::Basia::... Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A zna ktoś moze salon Modny Pies z wawy?:roll: Quote
apcik Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 wie ktoś ile może kosztować zwykle wykąpanie i wyczesanie berneńczyka? dodam że nie należy do tych najwiekszych i naj bardzoj okudlonych Quote
Recommended Posts