Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OKOŁO 2-3 TYGODNIE TEMU DO SCHRONISKA W SZCZECINIE TRAFIŁ PIĘKNY PIES MASTIF a nie jak wczesniej napisalam cane corso
MA 3 lat
JAK NA TĄ RASE ZACHOWUJE SIĘ SPOKOJNIE, JE Z RĘKI I LUBI GŁASKANIE...ZDJĘCIA SĄ KIEPSKIEJ JAKOŚCI PONIEWAŻ Z RADOŚCI CIEZKO BYLO MU USTAĆ W MIEJSCU :)))

Shot at 2007-07-24

Shot with E4200 at 2007-07-24

Shot at 2007-07-24

Shot at 2007-07-24

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piękny. A co z tatuażem? Sprawdzał ktoś?

Widziałam aukcję na allegro, może trzeba by napisać-tak na wyrost-że pies jest wykastrowany i że warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej, pseudohodowców nie brakuje:shake:

ruda76 czy to Ty masz nick na molosach SUZI?;)

Posted

przez telefon od schroniska nic sie nie dowiedzialam...w weekend postaram sie byc w schrosniku ale moze dziewczyny bedziecie wczesniej ? ? ?
zdjecia sa w najlepszej wersji jaka moglam zrobic :) w miejscu nie mogl ustac przez sekunde

Posted

Czy coś wiadomo na temat tatuażu?Moze ktoś z Was sprawdzi, w ZK w Szczecinie, wiem też , ze jest tam przynajmniej jedna hodowla CC-może dadzą mu chociaż tymczasowy dom?Niestety nie mam namiarow i od Szczecina mieszkam daleko... Sama też mam samca z dominującym charakterkiem i mieszkam w bloku, więc niewiele niestety mogę pomoc. Pies rzeczywiście jest bardzo ładny na fotkach i szkoda, aby marnował się w schronisku!Mam nadzieje, że szybko jednak znajdzie dom!!!!

Posted

fotki i allegro z zaznaczeniem ze kastrat;)
ostatnio wystawiałam na allegro kanaryjkę ze schronu krakowskiego i zglosiło się kilka fajnych ludziów-mała niedługo pewnie pojedzie do któregos domku-to i tego kawalera na pewno uda sie wypromowac:roll:

Posted

Dziewczyny,nie jestem pewna,bo byłam dzisiaj w schronie przelotem i zupełnie niespodziewanie,nie miałam aparatu,tylko jedzenie dla kotów po drodze kupiłam(i całe szczęście bo dziś te pod schronem,wszystkie miski miały puste:shake:)no i wydaje mi się ,że go widziałam na boksach ogólnych,tam gdzie Guciu i Lolek,tylko na końcu.