Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziekowac ona mega i obroza tyż :)  dobrze sie czuje smiem okresilic wysmienicie ten pies jest nie do zdarcia juz by latała sie bawila ciagała a tu zoonk na smyczy ahh psiuta cała, szwy extra sucha ładne  nic nie wycieka goi sie jak na psie heh e;)

• Replies 207
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a se wyczarowałam hahaha malucha oo czary mary i maluch jest hehe swiruje Pirania pit bull znajomych 

a wiem ze piekna a ty nie zaurocz mi psa hehe i gdzie foty blizniaczki cos galerie zaniedbujesz 

Posted

a se wyczarowałam hahaha malucha oo czary mary i maluch jest hehe swiruje Pirania pit bull znajomych 

a wiem ze piekna a ty nie zaurocz mi psa hehe i gdzie foty blizniaczki cos galerie zaniedbujesz 

Ok ok a gdzie ma czerwoną wstążkę ja nie rozumiem :P

Zapraszam są nowe ale Ciotka nie wpada coś... obrazimy się chyba :P

• 2 weeks later...
Posted

coś tu cichutko??  

My love <3 

Ruda Kila Nowa wersja Pit Bulla waga 16kg, sylwetka sportowa, drze ryj jak na pitka przystało, linki i szarpaki nie są jej obce, cos natura tylko z ciałem się pomylila

nc008g.jpg

2igc006.jpg

281gcoh.jpg

szekwl.jpg

2n6w17q.jpg

168uc8h.jpg

2rwb40y.jpg

2yxnlmc.jpg

23w9rph.jpg

Posted

co tydzien przewaznie sie widuja mamy zamiar razem cwiczyc wiec niech sie oswoja do siebie choc happy juz raz ja przetraciła zębamia poszło o linke pazerna małpa z tej mojej bryndzy :P