ziemowit Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Zdjęcia te w słoneczny poranek są śliczne :multi: Widzę,że rośnie nam fograficzna konkurencja :loveu: Quote
bunia Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 ziemowit napisał(a):Zdjęcia te w słoneczny poranek są śliczne :multi: Widzę,że rośnie nam fograficzna konkurencja :loveu: Póki co rośnie mi konkurencja obiektów fotograficznych :eviltong: Sabo pilnie szuka domu. Może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły na ogłoszenia??? Sprawa pilna:sadCyber: Quote
bea_m Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Się cały czas pilnie pracuje nad tym. Ale jak dotąd CZEKAMY :( Quote
bunia Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Nawet w pochmurny i deszczowy poranek Sabo szuka swojego domku . Wierzy,że i do niego słoneczko się uśmiechnie i nareszcie ktoś go pokocha na dobre i na złe :lol: Quote
MichalMi Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 buniu, tylko pilnuj żeby deszcz nie zmył pieczołowicie namalowanych kropek na Sabo :) Quote
katya Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Dałam ogłoszonko do Expressu Ilustrowanego, będzie jutro. Rubryka w Dzienniku nie odbiera. W Wyborczej za to już rubryczki nie ma... Quote
MichalMi Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 zrobiłem ogłoszenie w Wordzie i to samo w PDF-ie. jutro ruszamy z kampanią w miasto :) plakat dostępny jest tu: 1. word 2. PDF banner (taki sam jak w moim podpisie) można pobrać stąd Quote
Reno2001 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 W sobotni poranek Sabo skacze na górę w poszukiwaniu domku Quote
bunia Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Sabcio znalazł sobie drewienko;) Tyle razy Ci mówiłem żebyś patrzył w obiektyw jak pańcia zdjęcia robi:cool3: Skoro nikt nie chce samego Sabo adoptować,to może w duecie ? Quote
jola od jadzi Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 To ja poproszę dwa od razu,to zdjęcie duetu w kropki jest rewelacyjne! Quote
ziemowit Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='bunia'] Tyle razy Ci mówiłem żebyś patrzył w obiektyw jak pańcia zdjęcia robi:cool3: Super :loveu: Quote
Diana S Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Sabo jaki piekny kawaler...w poniedzialek nadaje kolejne ogloszenia... Quote
bunia Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Dalmatyńczyk Sabo wciąż szuka domku :-( Quote
Martinee Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 taki sliczny psiak i nie ma domku ja radze poszukac na www.tresura.pl tam są ogłoszenia może ktos szuka takiego slicznego dalmatka Quote
bea_m Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Ciapek jest taki sam jak mój. Zawsze spragniony miłości swojego ludzia. Kochany, przytulny, myziański. Dlaczego takie psy nie maja swoich ludziów? Nie wyobrażam sobie żeby mojego dalmaśka spotkało to samo. Buniu sprawdź czy dalmaśkowi nie nikną kropki z tęsknoty za PANEM. Tragedia psa. A były pan ma to w duuuuu........ . Quote
:: FiGa :: Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 A wystarczy wejsc sobie na alegratke i zobaczyc ile nowych ''dalmatynczyków'' przyszko na swiat :angryy: Ciekawe jaka część z nich bedzie cierpieć to samo co m.in. Sabo :angryy: Quote
bunia Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Biedny Sabo szuka swojego pana,który pokocha go już na zawsze Quote
jola od jadzi Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Sabo zasługuje na najlepszego pana i najlepszy dom! Czy znajdzie się ktoś, kto pokocha Sabo? Quote
Martinee Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 On jest taki piękny musi znaleść super domek Quote
bunia Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Śliczny ,czekoladowy Sabo szuka domku:multi: Quote
Recommended Posts