Niewiasta_21 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Sabo faktycznie zrobił furrore zarówno na peronie jak i w pociągu,wszyscy sie oglądali. Dobrze ze pociag był z Łodzi wiec mozna było zając sobie cały przedział.Sabo to aniołek,jak mówi na niego Iwona,nie było z nim wiekszych problemów,troche sie pobawił,troche pospał (moze z 15 minut :D),a takto był przez nas miziany. Mimo ze miał rozwolnienie rano to całą droge ładnie wytrzymał (ok. 6 godzin).Na zakonczenie tylko obsikał wszystkie siedzenia w przedziale,ale to z naszej winy bo juz załozyłysmy mu smyczke i chłopak ze szczescia nie wytrzymał :diabloti: . Zapach miałysmy cudny przez całą droge (pryk,pryk),a przedział był cały biały od siersci. Sabo to przekochany przyjaciel,pieszczoch niesamowity,napewno szybko przyzwyczai sie do nowych ludzi. Ja dziękuje Buni za kolejną uratowaną istotkę :loveu: Quote
bunia Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Niewiasta 21bardzo dziękuję za taką reklamę dla dalmatyńczyków:cool3: Niestety faktycznie Sabo był nad wyraz emocjonalny i zawsze reagował w ten sposób na wszelkie zmiany:lol: Najważniejsze,że już szczęśliwie dojechał i podbił serca domowników. Jeszcze raz dziękuję za Waszą pomoc :loveu::loveu::loveu: Quote
Niewiasta_21 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Liczy sie wygoda... " class="ipsImage" alt=""> Przystojny jestem...:loveu: " class="ipsImage" alt=""> Buuuzi....:eviltong: " class="ipsImage" alt=""> Drzemka... " class="ipsImage" alt=""> Zabawa... " class="ipsImage" alt=""> Jedzonko...Sabo potrafi sam gryść kanapke. " class="ipsImage" alt=""> Quote
Niewiasta_21 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 A to nowa rodzina Sabo,na zdięciu tylko jej częsc. " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
bunia Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Przystojny jestem...:loveu: " class="ipsImage" alt=""> Buuuzi....:eviltong: " class="ipsImage" alt=""> Wiedziałam,że tak będzie:eviltong: Quote
Niewiasta_21 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 To Bunia jest wielka i to jej powinnismy dziękowac za ogromne serduszko :-) Quote
Reno2001 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Dziewczyny, jesteście wielkie. Dzięki wam Sabo grzeje już doopke w swoim nowym domku. Buźki...:loveu: Quote
BeataJ Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Ciesze sie bardzo. Za jakis czas odwiedze brazowego kropeczka! Beaat Quote
Diana S Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Jak cudnie jupi!!!! jak sie ciesze ze Sabo znalazł swoj kąt...:multi::multi::biggrina::laugh2_2::sweetCyb::cool2::ylsuper: Quote
bunia Posted August 28, 2007 Author Posted August 28, 2007 Dzwoniłam do nowego domku Sabo. Wszystko w porządku. Nowi Państwo są sami zdziwieni ,że jest taki grzeczny:cool3: To chyba naprawdę udana adopcja. Karolek pozdrawia ciocię Niewiaste 21 i dziękuje za wspaniały spacerek Dalmatyńczyki są koffane:loveu: Quote
Diana S Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 tak Dalmatynczyki sa przekochane:loveu::loveu: Quote
bea_m Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Buniu a jak dzieciaki się czują bez Sabo? Tęsknią? A Ty? Quote
Recommended Posts